Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 27
Biancas spune:
Ana, bine ca nu a patit nimic. Accidente se pot intampla oricui si nu inseamna ca esti o mama rea.
Cunosc o mamica care s-a dat jos din taxiu si a ansamblat caruciorul repede repede ca ploua si a uitat sa ii puna manerul dintre picioare la carucior.(nu stiu sa explic bine..
) Oricum, ea a urcat scarile cu spatele si copilul a alunecat din carucior si a cazut pe treptele blocului si a cazut in jos vreo 3-4 scari...
Iti dai seama cum s-a simtit mamica aia...bine ca copilul nu a patit nimic.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
irinatunza spune:
La multi ani!!! Tatiana , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cele trei minuni ale voastre. 
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Merg si eu la nani... ca ajunge pt azi.
Maine am iar zi de curatenie 
norc ca vin ajutoarele acasa (sotul meu
)
la toata secta.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
irinatunza spune:
Ana_m, se mai intimpla accidente. Bine ca n-a patit Clara nimic.
Biancas, lasa mami, ca te iubeste sotul asa cum esti . N-ai zis tu ca ti-o cumparat bradut cum iti doreai ? Important e sa fii sanatoasa , sa nu ti se mai umfle buza
asta ca sa fiu rea , si dupa aia vor pleca si kilele alea in plus.
Of, sanatatea asta. Mi-a zis Anymony ca Anasol e iar in spital cu David.
poze Sabina
monica70 spune:
CUM??? IAR E DAVID IN SPITAL? 

Ultima oara zicea ca a plans rau! Nu stii ce are? Cum e?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Moni, branca ursului e o planta din care se face ceai ? Ca am o vecina ce se chinuie de vreo doi ani sa faca bebe. Cica au amindoi analizele bune, si el iese bine cu spermograma si totusi ea nu ramine gravida. O sa-i zic de planta ata, poate ii ajuta cu ceva ca tare isi doresc un copilas.
poze Sabina
irinatunza spune:
Moni, din pacate nu stiu nimic altceva. Mi-a zis Any pe mess , ca David a plins iarasi si dupa aia a facut si diaree si cica s-ar fi dus iarasi Anasol cu el la spital. Atit stia si ea.
Chiar nu stiu ce se intimpla cu ele, saracutul. Doamne ca e tare chinuit. Imi vine sa pling cind ma gindesc la ei. Anasol saracuta zicea ca daca se mai imbolnaveste David , ea o sa ajunga la spitalul de nebuni ca nu mai poate sa mai treaca iarasi prin ce a trecut. Sper din tot sufletul sa ii fie bine.
poze Sabina
monica70 spune:
IRINUTZA e foarte buna si la femei,cred ca se poate face si ceai,dar e mai eficienta ca tinctura,de obicei se iau trei lingurite de tinctura de trei ori pe zi,timp de minim trei luni.Ca reactii adverse cica scade putin tensiunea la femei ... Denisa a luat un pic pentru dereglari hormoanle cica si s-a trezit 
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Eu incerc sa evit s-o duc in colectivitati pe Sabina. O scot la plimbare in aer liber sa vada si copii. N-o duc la mall sau stiu eu unde sunt multi copii intr-un spatiu inchis pentru ca nu stii niciodata ce boli au ceilalti. Plus ca mie dr mi-a zis ca abia pe la 5 ani au copii sistemul imunitar bine pus la punct. Si ca pina e bine sa avem mai multa grija cu ei.
poze Sabina
T_Ioana spune:
Vai vai ,saracutul David. Of Doamne cat mai are de patimit saracutul. Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav si de sarbatori sa fie acasuta cu mami a lui si sanatos! Tinem pumnii!
Bianca, aspir sufrageria ca acolo e un perete afara, unul spre camera de zi, vecina de jos e la tara la fica-sa iar ciudatii de sus au plecat in seara asta undeva, i-am vazut cand intindeam rufe in balcon. Si oricum, tanti asta de sus aspira sambata la 6.30-7, noroc ca Razvan doarme ca un ursulet...
...........sa nu va spun ca azi dimineata la 7 batea unul covorul de era sa ma duc la el sa-l iau de cravata.
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"