Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ana, bine ca nu a patit nimic. Accidente se pot intampla oricui si nu inseamna ca esti o mama rea.
Cunosc o mamica care s-a dat jos din taxiu si a ansamblat caruciorul repede repede ca ploua si a uitat sa ii puna manerul dintre picioare la carucior.(nu stiu sa explic bine..) Oricum, ea a urcat scarile cu spatele si copilul a alunecat din carucior si a cazut pe treptele blocului si a cazut in jos vreo 3-4 scari...
Iti dai seama cum s-a simtit mamica aia...bine ca copilul nu a patit nimic.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani!!! Tatiana , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cele trei minuni ale voastre.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Merg si eu la nani... ca ajunge pt azi.
Maine am iar zi de curatenie norc ca vin ajutoarele acasa (sotul meu )
la toata secta.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Ana_m, se mai intimpla accidente. Bine ca n-a patit Clara nimic.
Biancas, lasa mami, ca te iubeste sotul asa cum esti . N-ai zis tu ca ti-o cumparat bradut cum iti doreai ? Important e sa fii sanatoasa , sa nu ti se mai umfle buza asta ca sa fiu rea , si dupa aia vor pleca si kilele alea in plus.
Of, sanatatea asta. Mi-a zis Anymony ca Anasol e iar in spital cu David.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CUM??? IAR E DAVID IN SPITAL? Ultima oara zicea ca a plans rau! Nu stii ce are? Cum e?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni, branca ursului e o planta din care se face ceai ? Ca am o vecina ce se chinuie de vreo doi ani sa faca bebe. Cica au amindoi analizele bune, si el iese bine cu spermograma si totusi ea nu ramine gravida. O sa-i zic de planta ata, poate ii ajuta cu ceva ca tare isi doresc un copilas.

poze Sabina

Mergi la inceput

Moni, din pacate nu stiu nimic altceva. Mi-a zis Any pe mess , ca David a plins iarasi si dupa aia a facut si diaree si cica s-ar fi dus iarasi Anasol cu el la spital. Atit stia si ea.
Chiar nu stiu ce se intimpla cu ele, saracutul. Doamne ca e tare chinuit. Imi vine sa pling cind ma gindesc la ei. Anasol saracuta zicea ca daca se mai imbolnaveste David , ea o sa ajunga la spitalul de nebuni ca nu mai poate sa mai treaca iarasi prin ce a trecut. Sper din tot sufletul sa ii fie bine.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINUTZA e foarte buna si la femei,cred ca se poate face si ceai,dar e mai eficienta ca tinctura,de obicei se iau trei lingurite de tinctura de trei ori pe zi,timp de minim trei luni.Ca reactii adverse cica scade putin tensiunea la femei ... Denisa a luat un pic pentru dereglari hormoanle cica si s-a trezit

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Eu incerc sa evit s-o duc in colectivitati pe Sabina. O scot la plimbare in aer liber sa vada si copii. N-o duc la mall sau stiu eu unde sunt multi copii intr-un spatiu inchis pentru ca nu stii niciodata ce boli au ceilalti. Plus ca mie dr mi-a zis ca abia pe la 5 ani au copii sistemul imunitar bine pus la punct. Si ca pina e bine sa avem mai multa grija cu ei.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai vai ,saracutul David. Of Doamne cat mai are de patimit saracutul. Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav si de sarbatori sa fie acasuta cu mami a lui si sanatos! Tinem pumnii!
Bianca, aspir sufrageria ca acolo e un perete afara, unul spre camera de zi, vecina de jos e la tara la fica-sa iar ciudatii de sus au plecat in seara asta undeva, i-am vazut cand intindeam rufe in balcon. Si oricum, tanti asta de sus aspira sambata la 6.30-7, noroc ca Razvan doarme ca un ursulet..............sa nu va spun ca azi dimineata la 7 batea unul covorul de era sa ma duc la el sa-l iau de cravata.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput