Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA mi-am amintit ca am citit mai demult pe net (nu-s sigura daca pe DC} de o tipa ,parca prin Belgia statea sau Franta,care de cand emigrase era tot cu dermatita atopica si nu putea face nici copii si tot felul de dereglari avea .Si sotzul ei mai avea belele.Asta pana le-a recomandat cineva, nu stiu ce mosneag care se ocupa cu produse naturiste,un oltean de prin Dolj.Si i-a obligat ala sa isi ia o luna de concediu si i-a trimis si la munte la o stana, unde au halit numai produse d-astea de oi si vaci autohtone si s-au relaxat de au scapat de toate hibele,inclusiv de dermatita atopica,plus ca a ramas aia urgent gravida!
Asta ma gandeam de fapt,ca poate ar merge si cu ceva naturist

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Eu ii dau intruna cu naturistele - nu uitati ca Diana a fost proiectata datorita tincturii de Branca Ursului pe care a bagat-o Ghitza in el,timp de mai mult juma de an! Dupa numai trei luni saltase sparmograma de la 10 la 56 de milioane / ml. Ca de la 1,2 mil am saltat-o eu numai cu laptisor de matca ce i-am mai dat,dar mai mult nu se urnea in sus Noroc cu Branca Ursului
La fel a procedat si prietena aia din Craiova (l-a bagat pe sot tot la meniu de tinctura )si acum suntem in asteptare,in ianuarie trebuie sa i se nasca un flacau!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni cu lacrimi, imi amintesti de bancurile cu ciobani.Ai dreptate cu produsele naturiste, in cazuri de alergii cel mai important e sa mananci natural, sa te speli cu sapunuri fara prea multi colorantis i parfumuri etc.eu una o stiu de pe pielea mea ca am pb si eu si Jean.
Merg si eu la nani ca ma doare spatele ca naiba.Nu stiu ce am ca nu pot sa dorm pana dupa 12-1.Pedalez de pe un dicovery pe altul.....si culmea ca se cam repeta reportajele

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, nu mananc chiar zilnic praji...dar inainte nu mancam deloc..
Si miscare fac cand ies cu Dani la plimbare in ultimul timp cam rar ca tot urat e...azi a plouat toata ziua si acum mai ploua.
In rest miscare pe jos nu prea fac ma urc cu in masina si gata.
E vina mea ca sunt comoda Am aparat de vibromasaj aici si bicicleta medicinala si stau sa se puna praful pe ele.
Sincer ma simt coplesita de toate, parca nu mai imi ajunge timpul sa le fac pe toate, as vrea sa si invatz ceva si cand am chef nu pot, cand as putea nu am chef si uite asha...
As vrea sa am mai mult timp de Sandra, de temele ei, sa mai facem teme suplimentare, sa mai citim...dar de Dani nu prea se poate face nimic ca una doua e la ea in camera cand o vede acolo. Si daca inchide usa atunci cineva trebuie sa stea cu el aici sa se joace...
Toata ziua de azi mi-a fost urata
Nu stiu ce vreau, azi sunt tare dezamabita de tot si de toate

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca, ai avut doar o zi proasta.Ai un brad super frumos, o sa petreci sarbatorile cu familia ta minunata.Esti obosita si necajita pt kg in plus, lasa ca in cel mai rau caz iti iei o pereche de pantaloni pe marimea asta si gata, cu un pulover dragut si un zambet asortat o sa te simti minunat.anul asta ai facut bb, la anul o sa slabesti.Nu are rost as iti necajesti sufletelul acum.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Moni, deci la Ghitza a fost hiba...
Ce sa mai zic eu...1 an de zile nu am folosit nimic si nu am ramas gravida si cand mi-am facut analizele asha pt cultura mea generala ca aveam un ciclu tare aiurea mi-a iesit o gramada de testosteron.
Si totusi am ramas...ma si mir si acum...

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Silvi, multumesc de incurajare

Albumul nostru

Mergi la inceput

Pai da la el a fost hiba mare,ca era stresat si ca baga chimicale gen Coca Cola ,l-am pus la regim,am zis ca mai bine sa bea zilnic o bere,vara decat Coca Cola si s-a ales cu inceput de burta ,dar macar m-am ales si eu cu burta intreaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Si eu sunt pt leacuri naturiste. Ea in prezent face un tratament homeopat , si eu tot sper ca o va ajuta sa scape.
Si sa va zic ce mama denaturata sunt . Spatamnaa asta urcand scarile la bloc la mama, ma duceam ca o gasca pe mijlocul scarii fara sa ma tin de balustrada si cu Clara in brate. Sima impiedic si cad in genunchi si o dau pe copila cu capul de treapta . Am crezut ca si mor . Noroc ca nu i s-a intampalt nimic grav doar o zgarietura- julitura. Dar s-a speriat rau saraca si a plans
Noapte buna !!!

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

ANA noapte buna! Bine ca n-ai cazut mai rau!

Mergi la inceput