** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eu am scris mai sus da am uitat ca eram pe venus.

Mica 18+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica, te asteptam sa mai intri...sa ne spui cum ii pe acolo.

sivma te rog sa nu i-ti pierzi speranta...poate rezultatul e gresit...se intampla frecvent..repeta testul

chris felicitari ptr fetita.pot sa te intreb la ce doctor ai fost cand tio spus ca ai baietel...mai bine zis era la eco 3D?

Ibleciug multumesc.

pupici
abras felicitari ptr fetita.

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, LA MULTI ANI SI O CASNICIE SUPER FERICITA!
Chris felicitari pentru fetita! Acum ai pereche!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui .
cand mergi la doctor? sper ca te simti mai bine.

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna seara! Eu n-am intrat o zi pe DC si am avut vreo 6 pag de citit din urma..
Chris 27 discuta neaparat cu doctorul despre tensiunea ta! Arcadia ne ruga pe mine si Arthurana sa-ti vorbi despre sindromul antifosfolipidic insa noi avem o alta problema de coagulare legata de homocisteina si care din cate stiu eu nu provoaca cresterea tensiunii arteriale!!! Poate te va sfatui doctorul sa faci si niste teste de coagulare!
Irinuca USA &Arthurana sanatate maxima!!
Mica drum bun si te asteptam cu vesti ! Sa intri neaparat intr-un Macy's si sa te gandesti si la mine :)) !!
Pauly aniversare frumoasa si succes la eco! Eu am aflat in sapt 12!
Cristalina , Chitesca face CD insa trebuie sa-i spui la inceput ca doresti!!
Sivma imi pare rau ca treci prin asta insa nu dispera !! TT este un test orientativ ce da multe rezultate false ! Tu ai facut vreo eco pana acum!! Poate suni la Diagnosis si incerci o eco la Pop!! Am inteles ca daca e ceva de vazut el e indicat iar in situatii speciale accepta paciente peste program!! In plus depinde si unde ai facut acest test pt ca stiu sigur ca la CMU au probleme cu adaptarea softului iar la Geneic Lab eu personal am primit un rezultat complet eronat anul trecut! Nu-mi place ca am scris asta, nu-mi sta in fire , nici nu vreau sa te incurajez aiurea , insa nu cred ca trebuie sa-ti pierzi speranta! Succes si ne rugam pentru tine!!
Eu abia astept sa ajung Joi la doctor sa vad ce-mi spune el despre placenta! Am fost azi la Fundeni si am repetat analizele de coagulare ! Sa speram ca suntem bine!
O noapte frumoasa!!

cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, maine o sun si probabil vineri voi merge la doctor.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Sivma,

Ai dreptate, este un risc de avort, dar din cate stiu eu este f. mic. Sunt sigura ca si alte fete de pe site au facut amnio, chiar mamici de mai iunie. Nu stiu exact cine anume.
te rog tine-ne la curent. cand vorbesti cu doctorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Monicoasa,

Nu-ti face nici o grija cu privire la bebe. El misca cu siguranta doar ca nu il simti tu. Medicul meu(de fapt 3 medici) mi-au spus ca la prima sarcina bebe se simte dupa 20 de sapt. Unele femei il simt pe bebe la 22 si totul este ok. Cel putin femeile mai plinute, simt mai cu intarziere. Este cazul meu..:)
In orice caz, dupa cum i-am scris si lui Chris intr-un mesaj anterior nu compara miscarile bebelusului tau cu al altor fete.
Eu acum 2 sapt. facusem o fixatie ca alte colege de servici la prima sarcina simt lovituri de-a dreptul si eu nimic...dar trebuie sa ne innarmam cu rabdare si vei vedea ca in cateva sapt ne vom plange ca ne tine noaptea treze de atata miscare...
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Buna fetele,

Doar un scurt mesaj sa spun

Drum bun lui Mica si sa-ti iei incaltari confortabile in avion ca ti se umfla picioarele. Sa ne aduci poze cu Chicago.

Sarbatori Fericite! la fetele care au plecat in concediu si nu au net acasa. Nasterea Domnului nostru sa va aduca pace si dragoste in suflete!

Felicitari la fetitele din burticele.

Ma duc sa-mi iau micul dejun ca tare mi-e foame.

Somn usor si vise erotice!

16 +poze

O conversatie cu un om intelept valoreaza mai mult decit studierea unor carti deosebite timp de o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

in primul rind SARBATORI FERICITE, AN NOU FERICIT la fetele care nu vor mai putea intra, sa va aduca anul nou bebelusi sanatosi!

pauly, merci de raspunsurile cu placenta, abia astept sa merg la medic in ianuarie, important e ca nu am singerari. tare frumos ai impodobit casa, si esti superba in rochia alba! felicitari ptr anii de casnicie, si multi inainte!

vali, concediu placut!

cristalina, felicitari ptr cele 20 de saptamini, si eu am intrat in 15 s.

alyna, in legatura cu loviturile atita timp cit nu sint puternice nu ai de ce sa-ti faci probleme, am un baiat de 2 ani si 7 luni tare zburdaret, ma feresc eu, dar mai da in mine cu picioarele, acuma intelege ca pe mami o doare burta si nu are voie.

cristinamaria, am vazut ca ai scris de placenta anterioara, si eu am placenta jos plasata acopera colul in totalitate, dar mi-au zis ca pina la 30 saptamini are timp sa urce!

arcadia, multa sanatate sa scapi de toxoplasmoza aia, mai bine vezi un medic ca nu e buna automedicatia, sa iei tu asa de capul tau medicamente.

tamara, si eu ma umflam la prima sarcina, dar eram in 9 luni, cam cu 2 saptamini inainte de a naste nici papuci nu mai bagam pe picior!in sarcina asta remarc simptome care la prima sarcina le aveam mai tirziu , acuma le am mai repde. eu, nici acuma nu pot purta verigheta de aur, ca m-am ingrasat 21 kg cu prima sarcina, am ramas cu 5 peste, si uite asa....

mica, iti doresc drum bun, vad ca vii aici la mine, cel putin pe continent! in legatura cu constipatia iti pot recomanda laptele de soia, vei gasi mult in SUa, eu cu ala imi duc zilele, ca si eu am probleme, si la prima am avut, si acuma am(e drept ca mai tirziu au aparut)

eimotto, imi pare rau ca ai singerari, iti doresc sa fie mai bine! sanatate si ai grija!

ibelciug, cum spuneam mai sus si eu remarc devreme chestii ce le-am avut in prima sarcina, ca acuma sint mai repede, am din nou gauri de memorie si altele.

didialex, imi pare rau de portmoneul tau, mie mi l-au furat acum citeva luni in piata, nu-mi venea sa cred!

sivma, o prietena de-a mea a facut amnio, si a spus ca desi ii era frica a fost super, au chemat-o de 3 ori pina sa poata sa-i faca testul ca nu era bebe in pozitia buna, si zicea ca erau chiar competenti si totul a fost ok.bafta multa!

sanatate fetelor care sint racite!
concediu placut celor care il au!
felicitari celor care au aflat ce carucior au! mai un pic si noi aflam.

Flavia +15, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput