** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 21
mica0307 spune:
Fetelor plec si eu acasa sa imi fac bagajele. Va pup pe toate si urez Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii tuturor celor care nu vom mai reusi sa intre pe forum in timpul sarbatorilor.
Celorlalte le voi ura la timpul potrivit
.
O sa intru in fiecare zi sa va citesc si sa scriu insa cand eu ma trezesc la voi o sa fie deja seara si o sa am mult tare de recuperat.
Aveti grija de voi si de bebii vostri.
Pupici,
Mica
18+ 
Poze
lbelciug spune:
Lauraa, felicitari pt fetita! Sa stii ca si eu tot 4-5 kg am luat pana acum si cred ca intr-adevar sunt cam multe, insa n-am ce face. Daca nu mananc simt ca mi se face rau si nici timp de prea multe cumparaturi/selecturi la mancare nu am... Nici slabuta nu sunt de felul meu, dar mai importanta e sanatatea!
Mica, zbor placut maine, sa ai grija de burtica, cu decalajul orar si oboseala, dar in special cu papa de acolo caci am auzit ca nu e prea sanatoasa. Sarbatori fericite si tie daca nu apucam sa ne mai scriem pana vineri.
Pauly, La Multi Ani pt aniversarea casatoriei! Te-am admirat si in rochia alba de mireasa si tot f bine arati!
Fetele, ca sa nu mai pierdeti mesajele, scrieti-le mai intai in Notepad, faceti Paste in fereastra de editarea de pe forum si daca nu apar salvate aici, mai incercati sa le postati o data.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (3)
piticasigogosica spune:
Am fost la control.Totul e OK,de fapt mai mult am stat de vorba(am pus intrebari) si mi-a palpat burtica.Atat.Eu speram ca poate mai trag cu ochiul la bebe la eco,dar mi-a siz ca oricum nu vedem sex-ul(e un eco mic si vechi..)asa ca tot pe 19 ianuarie.
Aaaa mi-a dat fier sa iau.
Alina apropos de
nu ma laud ca...nu am chef,daca e bine,daca nu nu cer!Asa am fost decand am ramas gravida.
Sper sa-mi revin,nu de alta dar nu sunt eu ![]()
Sarbatori fericite celor care pleaca deja si sa ne vedem cu bine 
poze
Iri +17 si Iris
Arthurana spune:
Sivma,
Rezultatele tripului test pot fi eronate. De aceeia multe femei nici nu vor sa auda de acest test.
Stiu multe cazuri in care a iesit risc crescut si apoi s-a adeverita a fi fals la amnio.
Deci cel mai bine ar fi sa insisti ca faci amnio pentru ca acel rezultat este cel care te intereseaza.
Dumnezeu sa fie cu tine. Asteptarea rezultatelor este cumplita, dar merita.
monicoasa spune:
Salutare,
am si eu o intrebare la voi, spuneti-mi si mie la cate luni a miscat bebeu vostru, ca eu sunt in 19 saptamani si....nimic
As vrea sa imi spuneti cum ma pot inregistra la mamici de mai iunie cu DPN, UM .....nu prea ma pricep
Multam
Arthurana spune:
Chris,
Ce faci puiule? Cum te mai simti? Eu sunt acasica, ma indop cu ceai si miere si lamaie, apoi cu antiacide(tums) ca ma arde rau stomacul.
Cel mai tare ma omoara nasul infundat. De doua nopti nu dorm din cauza asta. Dar o sa treaca.
Bebe al meu misca de doua trei ori pe zi, foarte putin, si la ultimul control doctorul efectiv a ras de mine cand i-am spus ca nu este foarte activ. Mi-a zis ca sa stau linistita ca pot fi si zile intregi in care sa nu-l simt la aceasta varsta. Mi-a spus ca deocamdata nu este cazul ca bebe sa miste cu regularitate. M-a linistit enorm. Mi-a spus ceva foarte important de tinut minte: sa nu comapram activitatea sau innactivitatea bebeilor cu ai altor mamici.
Vali si Paflo, burticile voastre sunt super, se vede clar ca sunteti gravide.
Pupici
sivma spune:
draga Arthurana,
multumesc mult pentru raspuns. Cred ca asta voi face- respectiv amniocenteza. De ce imi este teama este faptul ca am auzit ca exista riscul unui avort. Dar mare este Dumnezeu! Sper sa fie bine si sanatoasa bebelusa mea!
chris27 spune:
Fetelor,am fost la doctor,sunt bine si eu si fetita...Asa ca va rog sa schimbati caruciorul albastru cu unul roz...Pentru viroza mi-a scris ampicilina,urinex pt usturimea la urinare...scriu mai tarziu,am musafiri.Pupici
sivma spune:
Arthurana,
iti multumesc pentru raspuns! Si eu ma gandisem la amniocenteza, dar imi e teama pentru ca am inteles ca exista si risc de avort. Sa vad si ce imi spune dl. doctor maine.
Venus2007 spune:
Chris felicitari pentru fetita. Ti-am schimbat caruciorul, da cum au reusit sa se insele???