** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Asa imi trebuie daca lipsesc 3 zile de pe forum,am de citit 10 pag .Am citit cateva dar m-am grabit sa raspund:
De intalneala mai bine o lasam pe la anul nou ca sa putem sa fim mai multe
Didi eu se parea ca nu am facut nici o boala a copilariei ,de aici teama mea.Se parea ca Iris a facut Priorix-ul la 1,5 ani si e imuna la unele mai putin varsatul de vant si va trebui sa vedem ca-i de facut.
OanaClaudia ce coincidenta si eu tot pe 19 am programare la eco la herghelehiu,insa la Medsana(primaverii)la 15,20.Tu la ce ora????
Arcandia felicitari pentru baietel.Si eu am auzit ca Toxo e tratabila in sarcina fara probleme.
Tamara umflaturile sunt oarecum normale,se pare ca retii apa,ai grija sa nu mananci prea sarat si bea multa apa!
Revin...
Tre sa fug la epilat si la doctor,va dau vesti!

poze
Iri +16 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali si eu am visat numai un baietel, acelasi de fiecare data, din ziua cand mi s-a pozitivat testul! Si eu vreau fetita cu disperare!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, ma mai doare, dar am inceput sa ma obisnuiesc cu durerea, mai ales ca acum stiu ca nu e nimic rau in asta. Am vazut pozele cu burtica ta, arata minunat! E bine ca nu te-ai ingrasat nici prea mult. Si ce apetisanta e masa de 10 persoane! Ai decorat totul foarte frumos, felicitari! Ai putea sa rotesti pozele ca sa fie mai usor de vazut?
Paflo, merci, am primit atasamentele. Sigur o sa le folosesc in vara! Am vazut si burtica ta. Mai, mai, ce gravidutza mandra!
Mica, astept impresii si de la party. Unde a fost? Ma bucur ca la eco totul a fost ok. Cine ti l-a facut? Sa stii ca si eu am platit calculul factorilor de risc pt TT. Se plateste 500k indiferent de abonament. Ah, si maine pleci....
Eimotto, ma bucur ca mesajul meu cu relatarile doctorului te-a linistit. Asta era si ideea, in caz ca experimentati si voi acelasi lucru. Ai grija sa nu te obosesti daca dr ti-a recomandat mai mult repaus. Nu e de glumit.
Irinuca, hai lasa mama ca nu e dracu' chiar asa de negru. Cum poti sa spui ca esti cea mai ghinionista?? Bine ca nu ai pierdut sarcina, atunci ar fi fost o drama. E f bine ca ai reusit sa depistezi exact problema care ti-a cauzat dureri. Ai grija de tine.
Arthurana, pt raceala e f bun paracetamolul. Dr mea mi-a spus ca e ok sa luam pana la 3 buc pe zi.
Kay, diseara ia sa te gandesti la ceva frumos, viseaza cu ochii deschisi, spune o rugaciune si pe urma sa faci nani. Sa ne spui rezultatul maine, ok?
chris27, hai ca m-ai facut sa rad. Cum o sa-l simta sotzul pe bebe? Doar tu esti insarcinata, nu el. Hihi. Glumesc. Tati o sa-l simta dar mai tarziu.
chiquitita, nu stiu ce sa-ti spun despre durerea de os pubic anterioara sarcinii. Ma bine iti intrebi si tu doctorul... Te stii cu vreun dificit de calciu, ceva?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica0307 ma bucur ca ti-ai vazut puiutul si e bine.sa ai drum bun maine...si mare grija de tine.

petit_ange sigur o sa se vada sexul...in primul rand o sa ai 17 sapt si in al doilea rand la eco 3D sau 4 D sigur se vede.

pupici

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Era sa uit sa-mi schimb saptamana...17 si 3 zile azi
Mica cred ca l-ai simtit pe bebe ,concediu placut!
Corap felicitari pentru feti
Revin...

poze
Iri +17 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mica, drum bun maine...si sarbatori fericite...sa te gandesti la noi...care la cat de dependente de forum suntem...cred ca vom scrie si in noaptea de craciun si in cea de revelion...

dia 18
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Eu nu am pofta de mancaruri,dar imiplace sa miros samponuri,geluride dus...mi-am luat un sapun de trandafiri si miroase asa fain,putin amarui...voi n-ati gustat niciodata petale crude cand erati copii?Pela 13 plecam la doctor,apoi la 16 are delfinutul Abe ,serbare...imi amintesc de copilarie,ce simteam eu cand venea mosul si zambesc imaginandu-mi ce simte el...il vad asa micut si delicat...si imi vine sa-l pup pana nu mai pot...Din pacate baieteilor nu prea le place sa stea cuminti la pupat(dar imi potolesc dorul de mii de ori cand doarme si nu stie).Mi-am pus burtiera ca de cate ori tusesc madoare inauntru la operatia cezariana,si parca burtiera ma mai ajutasi imi tine si cald...sper sanu ma certe doctorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abras spune:

Uffff... ce enervanta chestia cu moderarea mesajelor...

Ioana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de concediu . Maine dimineata . O sa avem internet acolo asa ca nu scapati de mine . Nu prea pot sa rezist sa nu intru sa citesc si sa va scriu. Chiar ca am devenit dependente da e de bine.

Iri l-am simtit si eu pe bebe si e tare placut.

Liviana am facut eco la dr. Bechir la CMU Unirea si pe 22 ian m-am programat la eco morfologica la dr. Iosup.

Mai vorbim azi.

Mica 18+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

burticilor!
Iarasi nu am mai intrat de ceva vreme si am mult de recuperat ca sunteti tare harnicutze!
Mica sa ai drum bun si concediu placut!
Eimotto imi pare rau ca ai avut probleme dar e bine ca te-ai linistit si nu a fost ceva mai grav. De acum incolo trebuie sa ai si mai mare grija ! Cu rabdare multa o sa scapam pana la urma de patul asta in care ne petrecem mai nou majoritatea timpului! Eu zic ca merita efortul!
Vali si eu am experimentat dureri de genul celor pe care le-ai descris tu dar daca am luat un No-spa si am stat linistita la orizontala s-au mai ameliorat. Nu ti-a recomandat doctorul sa iei cate un No-spa cand te mai doare?

Oana 15+

http://community.webshots.com/user/brambushca

Mergi la inceput