** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 16
chris27 spune:
Dodeip ,nici sotul meu nu il simte inca pe bebe...si am si eu 20sapt ca si tine...tu il simti in fiecare zi?Frumoase pozele voastre,m-am uitat din toate unghiurile sa vad daca si a mea e la fel...Cu mancarea nu mi-am impus restrictii,dar nu reusesc sa ma ingras deloc,ba chiar slabesc.oricum,mai e vreme...Am ajuns azi la magazinele-acelea cu pret fixsi am gasit o burtiera pt dupa nastere cu 50.000 lei.Eu de la prima nastere nu am ramas cu kg in plus,ci doar cu ditamai colacelul!Ma apuc de treaba...mai trec pe aici,las compu deschis
jollyies spune:
Poohy - e bine sa faci gimnastica daca iti da doctorul voie. Chiar e indicat 30 de minute/zi. Asa eviti umflaturi de picioare, maini si altele, vase rupte si sangele care ajunge la bebe este mai oxigenat. Trebuie sa respecti un anumit regim de exercitii si sa nu depasesti 140 batai/minut la inimioara. Intreaba ti doctorul si fa exercitii ca tare bine este.
16 +poze
O conversatie cu un om intelept valoreaza mai mult decit studierea unor carti deosebite timp de o luna.
poohy spune:
Jollyies - am gasit si un loc unde sa fac gimnastica, si mi-a dat si doctorul liber... Dar asta in saptamana 13 la inceput. De atunci nu am mai fost la consult - si ma duc abia pe 10 ianuarie. Intre timp, am avut niste dureri de burtica si niste sagetari si mi-e pur si simplu frica sa ma duc pana nu mai fac un consult.
Nu m-am dus imediat pentru ca am fost aglomerata la servici, acum mi-e frica pana nu sunt sigura. Sunt inconjurata de foarte multe mamici/viitoare mamici cu eminenta de avort - care au aflat doar la ecografia de 20 saptamani, si mi-e frica sa nu ii fac ceva lui bebe.
Am pus cam 4kg-4kg si 1/2 pe mine pana acum, si nu imi facusem griji pana nu au inceput comentariile cu rotunjitul (nu de la sot, ca pentru el pot sa ajung la 100kg si tot slaba ma vede)
Anca
17+
bebelonel
jollyies spune:
Imi pare rau ca ai sangerat. Sper ca esti bine. Lasa kilogramele ca scapam de ele dupa vreo cateva luni de nesomn si stres. Numai bebe sa fie bine.
Si eu am pus cateva dar nu stiu cate ca nu m-am cantarit. Inca mai intra pantalonii dar suntem la limita.
16 +poze
O conversatie cu un om intelept valoreaza mai mult decit studierea unor carti deosebite timp de o luna.
petit_ange spune:
Buna dimineata,
daca tot vorbiti de kg, eu am pus pana acum cam 3kg, deja se vede burtica, a trebuit sa imi iau pantaloni speciala ca nu ma mai puteam inchide la ceilalti.
Si eu as vrea sa incep sa fac ceva sport, din ianuarie poate o sa merg la gimnastica prenatala, am vazut ca se face, chiar simt nevoia de ceva miscare.
In rest, astept sa vina ianuarie sa merg la un eo 3D /4D ca sa-l vad pe bebe si sper sa pot sa aflu si sexul. Sunt programata la 17 saptamani, oare o sa se vada sexul sau o fi mai bine sa ma reprogramez mai acolo adica pe la 20 de saptamani??? Ce ziceti?
Pupici.
13+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
poohy spune:
Jollyies, merci 
Nu am sangerat, am avut niste sagetari prin burtica... Daca sangeram ma duceam imediat la doctor
Am sangerat (dar nu sange rosu) doar la inceput cand nu am stiut ca sunt insarcinata si ma tot duceam la aerobic...
Sarcina usoara si bebel mancacios si sanatos ;) Ce imi place urarea asta :)
Anca
17+
bebelonel
abras spune:
Pupici la toata lumea!
Am zis ca pot tine pasul cu voi dar se pare ca n-am nici o sansa. Am avut timp sa va citesc, dar sa scriu nici o sansa. Cu programul prelungit de la birou si cu toate activitatile extracuriculare pe care le fac, nu-mi doresc decat sa dorm.
Dar am zis ca astazi sa ma opresc un pic din dat mailuri si scris diverse si sa va povestesc cum a fost ieri la eco. si am aflat ca totul e bine si ca avem o fetita super haioasa care ne-a facut cu mana si care seamana cu ta-su ca e tare capatanoasa
. Am vrut sa il iau pe nenea doctoru acasa, asa mi-a fost de drag ieri. L-am intrebat daca e sigur ca e fata si a zis ca e cat se poate de sigur si mi-a aratat pe ecran: "Priviti si dvs. cum sta cu picioarele in sus taman ca sa vedem noi ce are acolo". Si asa statea nesuferita. O sa am de furca cu ea. Ne-a spus multe despre
, inclusiv ca are nasul de 2,6 mm. Suntem topiti si eu si ta-su.
Asa ca petit_ange, poti sa te duci cu incredere la 17 saptamani ca daca bebe nu e prea rusinos, o sa afli ce e in burtica.
si poate apuc sa mai scriu in concediu si poate pun si poze de la eco si cu mine in proaspetii pantaloni de gravida pe care tocmai ce i-am cumparat in weekend.
Ioana 13+
mica0307 spune:
Burtici 
Am fost la eco dimineata, bebe meu era tare miscaret si suntem foarte bine. Asa ca ne pregatim de drum pentru maine dimineata.
Vali ti-am vazut pozele cu burtica
. Si ce mancarica acolo
vreau si eu.
Paflo si burtica ta am vazut-o. Sa iti creasca mare
.
Pauly si eu am emotii de fiecare data cand merg la eco
si cred ca e normal pana la urma.
Arcadia si Chris eu am probleme cu coagularea sangelui si iau tratament cu aspenter insa nu am probleme si cu tensiunea.
Irinuca si Arthurana sanatate multa. De maine sunt mai aproape de voi. E valabil si pentru Ginuta
.
Am uitat sa va spun ca n-am scapat pana la urma de triplu test. M-a pus dimineata dr sa il fac. Si a trebuit sa platesc pentru el la CMU (desi am abonament) 500.000 lei.
Pupici,
Mica
18+ 
Poze
chiquitita spune:
Buna viitoare mamicute! Ce ati mai scris!
Diana, mie mi-a zis dr sa nu intrerup utrogestanul ca nu are nici o legatura. Ma bucur ca ti-a iesit bine rezultatul!
Valiai o burticuta super!
Paflosi tie ti-am admirat pozicile. Interesanta coronita ai avut la nunta!
lbelciug pe mine ma durea osul ala si inainte de sarcina, ma doare nonstop!
Noi am schimbat saptamana si ne ingrasam pe zi ce trece, nu numai burtica!
15+
Vali5 spune:
Am facut o mica pauza de curatenie ca nu mai pot de spate. Simt parca imi infige cineva 1000 de cutite pe linia mijlocului. Ieri i-am spus inca o data doctorului de durerile astea si mi-a spus ca si el daca ar purta un rucsac mai greu in fata ar avea dureri de spate. A zis ca mi-ar da sa ma ung cu Diclofenac pana in luna 7, dar nu imi recomanda. Asta e, fac treaba cu pauze dese (vorba aia "pauzele lungi si dese, cheia marilor succese
).
Ma bucur mult ca v-a placut burtica mea, ca tare ma mai mandresc cu ea!
Astept mai multe poze cu burticute.
Vad ca v-am facut pofta cu bunatatile pe care le-am pus pe masa
- a fost prima masa festiva facuta 100% de mine si de sotul.
dideip, nici sotul meu nu il simte pe bebe, desi sta seara cu urechea lipita de burtica si vorbeste cu el/ea. De fapt, nici eu nu il simt la suprafata, numai niste miscari timide in interior ![]()
kay, poate totusi nu o sa ai parte de greturi toata sarcina. 
mica, ce bine ca l-ai vazut pe bebe inainte sa pleci in concediu. O sa stai linistita tot concediul. Sa ai un zbor usor
si concediu super!
chiquitita, cum te mai simti? 
Eu visez foarte mult si foarte frumos (foarte rar am cate un vis mai urat). Visez foarte des ca nasc si imi tin copilul in brate, si de fiecare data este baietel. Sotul meu e super incantat cand ii spun ca am visat iar baietel - eu am avut de multe ori vise care s-au adeverit si el se bazeaza pe asta. Ultima data cand am visat baietelul avea exact ochii sotului, ceea ce imi doresc foarte tare.
Cat despre kg acumulate eu am pus cam 4-5 kg. Eu zic ca e bine, avand in vedere ca trebuie sa luam aprox 12 kg in intreaga sarcina.
Gata pauza, ma intorc la treaba.
Valentina
20+
Poze