Bucurii de sept - oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

He, he, am citit in globul de cristal...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Vrajitoareo!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Itzy - Vladutul nostru doarme de regula pe burtica, si doarme mult mai bine decat atunci cand il pun pe spate, ca pe o parte nu-i place. Dar asa l-am obisnuit inca din maternitate, pentru ca nu regurgita dupa mancare si imi era frica sa nu se innece cu lapticul daca dormea pe spate. La inceput imi era frica sa-l las asa sa nu cumva sa-si bage nasucul in saltea si sa nu mai poata respira. Ma ridicam din pat la fiecare 10 minute sa vad daca e ok. Dar el stia sa-si intoarca caputul singurel. Dupa aia am decis sa-l mut la noi in pat, sa nu ma mai stresez. Iar acum incerc sa-l bag iar in patutul lui la somn, ca nu mai sunt atat de stresata.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufymic, sper ca veti reusi sa va luati casuta, parca ziceai prin ANL si noi ne-am gandit la varianta asta, caci unde stam acum nu avem loc destul

Martha & Darius
am crescut mare
site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cristina e bine asa...dar uite ai dormit cu el in tot acest timp...eu nu stiu daca s ao pun si noaptea tot asa..pt ca doarme in patut...si nu o vad...

Pufy m-am gandit si eu ca asta tre sa fie...multa bafta

Pe mine ma dispera ca isi linge pumnisorii, ii suge uneori cu o pofta...de zici ce-i aia...ff rar numai degetul dar pumnii ar fi in stare s aii bage pe amandoi...isi face o gurita maaare sii ii tot indeasa pana i se apleaca si icneste cateodata mai-mai sa vomite nu alta...mari fraierusi astia mici...ii tot scot manutele iar ea parca are magnet la ele si buze....acum ii indesam suzyca si ea tot tinea pumnisorii stransi acolo ...sugea la suzy dar cred ca isi inchipuia ca sunt manutele...

Azi am vazut un kinder suuper rasfatat la vreo 4-5 ani asa...sugea degetul cu o poftaaa...si pana la urma pune mainile pe jos si da sa le bage iar in gura....maica-sa in loc sa ii atraga atentia ii lasa de izbeliste ...numai biata bunica-sa a sarit sa ii sterga manutele cu servetele...Piciul a inceput sa tipeee intr-un hal....iar maica-sa ii spune bunicii: "asa mai bine baga-i mainile in clor sa fie mai curate..." Eeee nu va spun ca incepe ala mic sa urle ca el nu vrea clorrrrrrrr nu clorrrrrrrrrr pe maini....Era un circ...si totul se intampla la usa unui cabinet medical.;...iar pe jos va inchipuiti cat de curat si fara microbi putea sa fie....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Si Vladut a inceput de o saptamana sa-si suga pumnul. Cel mai tare ma distreaza cand nu nimereste gurita si tot cauta cu gura mare pumnul. E de toata minunea

Poze

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa citesc din urma tot ce-ati scris si am apucat si sa postez. Ca de 3 zile ma chinui sa va ajung din urma Poate maine iar nu ma lasa copilu' sa intru pe forum si poimaine, daca o sa ma lase iar o sa am de citit un capitol, la ce viteza bagati voi la postari

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Msl.... eu sunt responsabila cu subiectul. N-am obs anteriorul tau mesaj. Imi cer scuze. Ti-am completat.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Inni te-am prins !! Apropo de vitamine...acum dupa nastere, in perioda alaptarii cam ce e recomandat sa luam? Mie dr mi-a spus sa iau ce vit. vreau asa ca ...iau spirulina si magneB6 dar ma gandeam la biomarin plus ala cu ulei de peste parca. Ce parere aveti...ca tot sunteti avizate tu si Mamilili...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

itzy, te-am prins: avem si noi paturica din aia roz cu ratza tip port bebe!
hai sa te intreb ceva: noua ne-a luat-o nasica tanara, si a zis ca i-a explicat vz ca se fol in doo feluri, da nu mai stie. nici eu n-am reusit sa deslusesc. se inchide odata cu fermoarul si se inchis capsele alea de jos...dar altfel...? am vz ca mai are niste capse....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Ralu prinzand capsele alea se scot manutele...adik prin spatiul ala...daca ma intelegi sau nu stiu sa explic...nu avea poza si pe punga?

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput