Bucurii de sept - oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Chiar nu ma baga nici un moderator in seama? am rugat si eu sa-mi completeze datele la bebica mea.....
mai scriu o data in speranta ca de data asta vede cine e responsabil cu subiectul:
3 septembrie, Ariana Ioana, ora 11.21, 55 cm, apgar 7,9, California

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Aaaaa gata mi-am adus aminte.

Voiam sa va intreb ce cadou le luati sotilor? Eu sunt in pana de idei. M-am saturat de camasi , cravate si pulovere. Ceas are...unu' shmecher...asa ca nu ii iau eu altu'...curele nu...ca are...please sugestii...pt ceva de pus sub brad...desi el zice ca i-am facut deja cadoul...pe papusica mik adik.

Mersi si pup

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Imi exprim indignarea fata de ce s-a intamplat lui Mephala: eu stiu ca imaginile copiilor nu pot fi publicate/folosite decat cu acordul parintilor (copilul are dreptul la protejarea imaginii). Chiar daca avem fotografii pe internet, pozele copiilor nu pot fi folosite fara acordul nostru. Prin descarcarea fotografiei unui copil si folosirea imaginii respective fara a avea acordul parintilor, s-a inclacat legea. Nu poti avea controlul asupa comportamentului celuilalt, iar printre "riscurile internetului" este si cel de a intalni nemernici.
Mephala, ai tot dreptul sa fii suparata, si eu iti dau dreptate.

RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Si eu il imbrac mai groscior pe bb afara, in casa e imbracat mult mai lejer..am reusit sa mergem si moi cu el la Cora fara sa planga, insa la coada nu i-a placut asa ca tati a trebuit sa-l plimbe cat timp am stat eu la coada
Itzy bitzy, tare as vrea sa-l vad si eu pe al meu dormind pe burta..eu daca-l pun asa sta rezemat in maini, nicidecum nu doarme

Martha & Darius
am crescut mare
site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumesc fetelor de sustinere!Sunteti tare scumpe!
Lili ai ghicit, despre casuta e vorba....sper sa reusim....

Itzy eu tocmai azi ma gandeam la aceasta maaaaaare problema: cadoul pentru sot.Si m-am gandit sa-i iau o gentuta pentru cosmetice....mai ales ca e tot timpul plecat prin delegatii....ii va fi utila(acum o fol. pe a mea...care si-asa nu e destul de incapatoare)....si ma mai gandesc....

Carmen ...nasoala faza....si chestia e ca i se putea intampla la oricare dintre noi(care are bine-nteles pozele pe net)....

Msl nu te supara, poate n-a observat Inni postarea ta....dar cu siguranta va face modificarea in listuta cand va intra pe DC!Mai povesteste-ne despre voi!

Mai fetelor Nicolas al meu nu sta pe burta nici sa-l belesti!Urla de zici ca-l tai!....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Pufy mic, nici Radu nu este vreun fan al statului pe burtica. Il asez asa ca sa mai elimine din gaze. Si ma stie tot blocul cand il asez asa. Am ajuns sa-l asez pe burta cand doarme, si-l las asa vreo ora, doua. Ieri l-am asezat in patut pe o parte si am fugit sa fac un dus. Dupa 5 min aud urlete si fug repede sa vad ce nenorocire se intamplase... Bavarezul meu s-a intors in patut singur, a nimerit pe burtica... si nu putea sa se aseze la loc. Mi-a fost tare mila de el, si l-am asezat pe o parte.

RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Asa e fetelor, invatati din greseala mea...ca mie mi-a fost invatatura de minte.

Ce e haios (ca sa nu folosesc alt cuvant): mi s-a atras atentia, printr-un pm ca o poza de-a lui Teo a aparut pe alt site, asa, ca chestie de amuzament...i-a pus si 'slipi galbeni' ...
eu, habar n-aveam de nimic... , nu?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

in fine, m-am calmat si mi-a trecut!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Martha pai si a noastra la fel....azi e a doua oara cand doarme pe burtik...in rest numai pe coate pana se plictiseste si apoi plange sa o intorc....dar in general nu prea ii place...tre sa fie ff bine adormita sa o pun pe burtik altfel se trezeste si tipa...prefera pe spate chiar daca ii pun eu ceva la spate...se impinge pana ajunge pe spate cui manutele flexate pe langa cap.

Pufy da e buna ideea ...daca nu are asa ceva...dar al meu are si din asta...i-as lua ceva pt calculator...dar mai bine ma las pagubasa...pt ca el stie mai bine...si decat sa iau vreo porcarie... si tin pumnii pt rezolvarea voastra

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Lili ai ghicit, despre casuta e vorba....sper sa reusim....

He, he, am citit in globul de cristal...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput