Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 31
virgi spune:
Monicuta - te cred pe cuvant. Dar produsele Gerber pe care le cumpar de aici sunt bune bune. si eu le pap cu placere....cele de fructe sunt o nebunie. Nu sunt deloc acre..iar gustul e bun bun. Or fi facute special pentru piata lor...dar pe borcanel scrie made in USA. Compozitia nu o pot citi ca au lipit peste scrisul in engleza eticheta in koreana....insa sunt cele mai bune dupa gustul meu. Eu nu inteleg de ce sunt asa de scumpe.
Astia nu vand un produs care nu-i bun. Indiferent ce produs ar fi el. Mai ales produsele din import sunt de cea mai buna calitate. Cam DE ceva vreme au inceput sa importe smantana si iaurt ..sunt doua produse care abia le-au bagat pe piata koreana...si le importa din Australia. Vreau sa-ti spun ca n-am mancat niciodata ceva mai bun in romania. Si pretul e pe masura calitatii. Eu care eram convinsa ca smantana ca acasa nu exista nicaieri.
Eu sunt fericita ca am inceput sa gasesc si aici din ce in ce mai multe produse "western" ..poate in viitorul apropiat o sa gasesc si branza..cine stie??? si malai??? si apoi chiar am sa ma simt ca acasa.
si sarcina usoara.
virgi spune:
Acum cand avem timp sa scriu..nu mai am spatiu.....trebuie sa ma opresc..si continui dupa ce se intoarce doroty la munca..ca altfel..iau bataita.
florypop spune:
Salutare!!
Fetelor cum a fost la vaccinul de sase luni. Le-a facut in ambele picioruse? Noua asa ne-a facut si ne-am cam chinuit nitel.
La Multi Ani !!
sarbatoritilor. Sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by arleena
Patru prieteni in vacanta. La hotel, neavand prea multi bani, hotarasc sa doarma cate doi in camera. Unul din ei sforaia atat de cumplit, ca au convenit sa doarma in camera cu el pe rand, fiecare cate o noapte. A doua zi dimineata, vine primul care a avut "onoarea", cu ochii rosii, parul ravasit etc. "N-am putut dormi toata noaptea, am stat in fotoliu si m-am uitat la el" A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el: "Cum dreq sa dormi, se clatina acoperisul de la sforaitul astuia" A treia zi, vine al treilea fresh, odihnit, bine dispus. Ceilalti mirati: "Cum ai reusit sa te odihnesti?!?" "Simplu. Inainte de a ne baga in pat, l-am strans in brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna. N-a inchis un ochi toata noaptea", a stat in fotoliu si s-a uitat la mine"
O tipa isi aude barbatul parcand masina cand si-o punea cu amantul. "Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa. "Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul. "Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba: "Ati mai participat la maraton?" "O, da, in fiecare an" "Si mereu alergati gol?" "Sigur, imi da o mare senzatie de libertate" "Si cu hainele in maini?" "Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina" "Si purtati de fiecare data prezervativ?" mai adauga tipul "aaa nu, numai cand ploua
revin dupa ce gat de adunat prin casa...de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

tari de tot 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
camelia.t spune:
Din pacate incepem ziua cu vesti triste : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90422
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
florypop spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Irinel suntem alaturi de tine.
Flory si
Andrei si
Rares
EllaX spune:
Buna dimineata!
Raportez: Ana racita, mananca putin, nu papat cartof dulce, da' nu se pune, ca-i bolnava si (mai) mofturoasa. Eu racita - probabil aceeasi viroza - cu febra, dureri musculare, dureri in gat (MARI), nas curgator, adica tot tacamul. Barbatul de musai la lucru, ca azi se termina ceva etape la niste proiecte si studii la care lucreaza si el. Nu are cine sa aiba grija de noi, fetele bolnave
. Ma gandesc - daca pe mine ma chinuie asa viroza asta, despre care stiu ce este si ca o sa treaca, biata Anutza noastra cum s-o simti? Deja nu imi mai este asa de rau, ca mi-e mila si drag de ea!
Arleena, in Cora Cluj, cartoful dulce este undeva pe langa mango, avocado, fructe uscate - adica chiar cum vii dinspre carne-peste-icre si intri in raionul legume-fructe, pe dreapta. Multumim de filmul cu gimnastica (de pe gmail). Daaaaa'... pentru mamici cu gusha-tzatze mari-burta-fund mare-coapse groase si cu celulita nu gasesti ceva? ![]()
Ma opresc aici si astept sa deschida cineva (va rugam frumos!) capitol nou.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
doroti_5 spune:
Eu deschid capitol nou
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Fetelor trecem la capitol nou.