Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 30
silvi_2005 spune:
Giova cum se numeste ceaiul, ca l-as lua si eu sa il am in casa ca mi se intampla sa mai am probleme cu 
Bombo, ai primit
preventiv
va las ca s-a trezit Alain, pupici
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
ralirali spune:
Silvia, este cutie verde de ceai chinezesc antiadipos, vreo 130 de mii. Daca vrei, pun poza. E super bun si nu da dependenta. In combinatie cu un pic de dieta chiar se slabeste..la mine a dat rezultate de multe ori.
Si eu am promis ca ma bag cu voi la cura, dar acum cand ma gandesc, parca ma sperie..e ff drastica si nu stiu daca fac fata si cu muncile si cu trezitul noaptea si dupa aia de serviciu cu strumfa atomica.
Fetelor, am si eu eu intrebare..cum se vad incisivii de sus cand sparg gingia? La anastasia arata ff urat, ai senzatia ca e o infectie la dinti.
Pup, cheama datoria.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3
Poze cu familionul
Bombonicaaaa spune:
Ralu daca se vad foarte aproape , deci se vede deja albul dintilor pe sub piele , inseamna ca pot sa sparga oricand .
La Jasmine se vedea la fel la 2 dintre dintzi si in dimineatza urmatoare era sparta gingia .Eventual daca te lasa sa atingi locul cu pricina potzi face usor masaj cu degetul pe gingie ,
si sa iasa dintzisorii mai repede .
ps: chiar te rog pune o poza cu cutia de ceai
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
ralirali spune:
Am pus la nr 3 doua filmulete cu betzivana mea si vreo doua poze.
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3
Poze cu familionul
dana_ene spune:
Fetelor, n-am apucat sa citesc mare lucru din ce s-a scris astazi.
Azi am avut o zi ingrozitoare. Tata a facut asta-noapte infarct. A mai facut destule pana acum. Refuza orice vizita la medic. El este cardiac de peste 15 ani si are si multe-multe alte probleme de sanatate, majoritatea foarte grave. Un tratament facut saptamanile trecute pentru coloana e posibil sa-i fi actionat negativ asupra inimii.
Ma rog la Dumnezeu sa-l mai tina alaturi de noi, pentru ca am mare nevoie de prezenta lui.
Fetele mele sunt bine. Roxanei i-au spart inca 3 dintisori aproape toti deodata. Acum are 8.
Any, n-am primit pozele. Adresa mea este: daniela.ene@gmail.com
Sanatate tutror bolnaviorilor !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
ralirali spune:
Gata, m-am conformat, am pus poza cu cutia de ceai si nu am scapat de mandra si a trebuit sa o pozez si pe ea.
Daca beti ceaiul asta sa nu va speriati daca in primele doua zile e cam razboi prin burta, dupa asta se regleaza. Eu il recomand cu caldura. La mine de data asta e mai greu cu slabitul pentru ca am niscai deleglari hormonale, dar sunt in curs de rezolvare si dupa aia TREBUIE sa imi scot hainele din saci.
Poze cu familionul
ralirali spune:
Off, Dana, ce greu trebuie sa iti fie. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine cu tatal tau.
Poze cu familionul
ralirali spune:
Na, cand ma lasa si pe mine strumfa (a descoperit un sertar nou si e ocupata), vorbesc singura pe aici.
Bombo, merci de raspuns. Nu ma lasa sa pun mana deloc,d ar de vazut se vede urat de tot. De vreo doua luni ii sunt inflamate gingiile rau si acum cred ca a erupt totusi unul, dar e extraordinat de umflat si rosu spre vinetiu pe langa, iar pe langa dintisor mie mi se pare un fel de infectie. Sper sa nu fie...e posibil sa erupa dintii cu infectie???
Poze cu familionul