Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 29
miraklucker spune:
Fetelor, va pup, eu am plecat! sper sa ne mai "vedem" diseara".
Ceau
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
silvi_2005 spune:
Bombonica
dar te inteleg, nici eu nu uteam tine cura din cauza lui Jean,tot timpul ma corupe cu cate ceva.
Pana la urma cine mai e la cura?Deea, Anasebe si mai cine?Parca vad ca pe maine dimineata sunt singurica![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Giova
si
asteptam sa ai net.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Giova spune:
Ce tort faimos este pe AICI?
Paula strengar mare Paul.
Daniela imi pare rau de Ioana, nu stiu daca apuc sa citesc ceva, ca sa aflu si eu ce a patit.
Marco a zis primele cuvinte
- aide - haide
- ai - tai-tai
- dada - tata.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia
Giova spune:
Silvi esti in Cluj intre craciun si rev.? Mergem la nasi si trecem prin Cluj si am vrea sa ne vedem, macar 30 min.
Ce face Alain? v-ati obisnuit fara tati?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
silvi_2005 spune:
Giova clar
ne vedem neaparat.
Giova spune:
Super silvia!!!!
Da-mi un Pm cu nr. tau de telefon.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
silvi_2005 spune:
Ti-am dat deja![]()
Bombonicaaaa spune:
Aloooo...statzi ca nu am renuntzat inca
Doar ca nu sunt sigura pe vointza mea , sunt multe tentaztii , dar azi pana la ora asta, e 11.30 la noi , nu am bagat decat tzigari si cafea cu indulcitor ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Giova spune:
Silvia am vazut.
Oana sa inteleg ca esti la cura?
Eu bag la ceai anti adipos si merg la
de 3-4 ori pe zi. Am slabit cateva grame, dar e bine, ca dupa fiecare masa, servesc wc-ul.
Fete va
, sper sa ne auzim sapt. asta.
la spiridusi strengarei si frumosi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)