Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, va pup, eu am plecat! sper sa ne mai "vedem" diseara".
Ceau

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bombonica dar te inteleg, nici eu nu uteam tine cura din cauza lui Jean,tot timpul ma corupe cu cate ceva.
Pana la urma cine mai e la cura?Deea, Anasebe si mai cine?Parca vad ca pe maine dimineata sunt singurica

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Giova si asteptam sa ai net.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ce tort faimos este pe AICI?

Paula strengar mare Paul.
Daniela imi pare rau de Ioana, nu stiu daca apuc sa citesc ceva, ca sa aflu si eu ce a patit.

Marco a zis primele cuvinte
- aide - haide
- ai - tai-tai
- dada - tata.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Silvi esti in Cluj intre craciun si rev.? Mergem la nasi si trecem prin Cluj si am vrea sa ne vedem, macar 30 min.
Ce face Alain? v-ati obisnuit fara tati?

_
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),

Mergi la inceput

Giova clar ne vedem neaparat.

Mergi la inceput

Super silvia!!!!
Da-mi un Pm cu nr. tau de telefon.

_

Mergi la inceput

Ti-am dat deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Aloooo...statzi ca nu am renuntzat inca Doar ca nu sunt sigura pe vointza mea , sunt multe tentaztii , dar azi pana la ora asta, e 11.30 la noi , nu am bagat decat tzigari si cafea cu indulcitor

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Silvia am vazut.
Oana sa inteleg ca esti la cura?
Eu bag la ceai anti adipos si merg la de 3-4 ori pe zi. Am slabit cateva grame, dar e bine, ca dupa fiecare masa, servesc wc-ul.

Fete va , sper sa ne auzim sapt. asta.
la spiridusi strengarei si frumosi.

_

Mergi la inceput