Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-19

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Claucia, frumos din partea voastra! Vacanta in Franta???? ei, atunci iti spunem deja Joyeux Noel si Meilleurs voeux pour 2007!
Distractie maxima!

acum chiar ca plec, va pup!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Iyoana multumesc, esti o dulce. O sa-mi mai perii si eu franceza si o sa ne conversam ca atare.
Succes la Ghita-project si weekend frumos. Asteptam rezultate bune luni.


Clau

8+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Saluatre, fete dragi!
M-ati dat disparuta? Azi nu am intrat deloc, am bantuit toata ziua in traficul minunat din iubita noastra capitala! E cel mai frumos lucru sa vezi masini care-ti tie fata, pietoni care sar in fata masinii, decisi sa se sinucida si alte lucruri dragute, care te calmeaza.
Iyoana, we placut si spor la treaba! eu anul asta sar project Ghita, il "asasineaza" ai mei inainte sa ajungem noi.Bafta luni, sa ne spui cum a fost.
Kora, scumpica mea, imi pare rau ca simti ca vin comunistii, sper sa se sperie si sa fuga de luna viitoare.Uite, pt. tine
Claucia, cand pleci? Sper sa va distrati si sa ne povestesti si noua despre minunatiile pe care le-ai vazut + samburelul
Ilynca, Maria,Inuta,Felicia,Teo,Lauricile,Bonitta,Ioana si tutunicilor


Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna seara!

Iyoana stiu ca deja ai plecat,dar eu iti doresc weekend placut si fie-ti mila de Ghita…te asteapta la portita?? Bafta multa luni la monitorizare, sa ne scrii luni seara valorile tale, tinem pumnii!
Maria daca CM e intre 28 – 32 se considera CM regulat, adica e ok. Vezi tu ca si Kristind a incercat 2 ani si s-a intamplat minunea in cea mai frumoasa luna pt ea…este ziua ei tocmai de Craciun …asa ca nu se stie…eu ma gandesc la tine si tin pumnii stransi!
Claucia cand pleci in vacanta?Iti doresc distractie placuta, ai grija de bebe…eh…unii deja din burtica viziteaza tari frumoase!!!
Vali am fost si eu azi prin oras….mie nu imi place sa colind magazinele, fac parte dintre putinele femei carora le place sa mearga la magazine sa cumpere ce au nevoie si sa plece…bine ca am terminat cumparaturile!!!
Teo pe unde umblii?
Copilut ce vesti ne dai? Ai facut analizele?
Bonitta, Ariana, Ana_id,Ana_p ce faceti voi fetelor?
Laurasilk , Lauravoinicu

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kristind, tu ce faci?Cum te simti? Ai reusit sa papi ceva?
Kora, eu inca nu mi-am facut cumparaturile, nu stiu cand o sa ajung sa bantui! Si am o gramada de luat, pt. fiecare:mami, tati, Andutu,fratele meu si cumnata, socrii, nasi si cel mai important: muuuulte jucarii pt.Cezar, nepotelul meu scumpic.
Fetelor, e cam liniste pe aici!
Maria, incepem galeria?


Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Vali draguta esti cu "asasinarea" lui Ghita, sincer mie mi-e tare mila e el...ce sa zic? Asa n-am mai manca nimic! Imi pare rau ca traficul te-a bulversat, asa linistit, armonios si calm cum este? Pai se poate? Ieri am stat mai mult la birou, si pe la 7 nu se putea traversa Kisseleff-ul pentru ca era complet blocat. Sa vezi ce lume fina si draguta, era un haos.
Noi plecam pe 27 sau pe 26, sper ca fiind intre Craciun si Revelion sa nu fie foarte aglomerat.
In fine, tocmai am aflat ca ne trebuie pentru 3-4 zile cat au ramas pana la anul nou - carte verde, si de la 1 ianuarie RCA cu carte verde inclusa. Ce prostie! Adica platesc si carte verde si rca cu carte verde-adica de 2 ori cartea verde! Of, asa ne trebuie daca plecam pe 2 sisteme, 4 zile pe vechi si vreo 5 pe nou.
Sper macar sa fie frumos, ne oprim in Ungaria sau in Austria o noapte si in Franta la cumnata mea o sa stam cam o saptamana.

Ioana, iubita mea, cum iti mai este? Sper ca te-ai inveselit, tu care esti sefa optimistilor? Asa te vreau, cum te stiu. Hai ridica ochii tai frumosi si priveste cu incredere spre viitor.

Marinush - invartecush, pe unde umbli? Totul bine?

Pup toate fetele



8+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, dragele mele!
Imi fac mea culpa ca nu am mai scris de multa vreme vesti despre mine, dar noutati nu prea am. Le citesc insa cu interes pe ale voastre si le multumesc fetelor care m-au strigat "la apel"Kora, Laura
Kristind, sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine si de samburel.
Iyoana, si eu merg luni la monitorizare( a cincea luna!), poate ne vedem.Ajung tot dupa 4.
Claucia, drum bun si te asteptam cu fotografii minunate.
Pentru mine urmeaza laparo in ianuarie si ma gandeam ca s-a nimerit bine, cred ca va fi in ziua a sasea. Sa vedem ce o sa zica, ca eu sunt cam resemnata. Mi-ar fi placut tare mult niste sarbatori cu o veste buna, dar...
Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna fetelor! E pt.prima data cand postez la subiectul acesta. Tocmai m-am hotarat sa-mi schimb dr.si l-am ales pe dl.T. Am sunat acum 2 ore pt.o programare si m-a programat pt.27 decembrie, ora 15:50. Sper ca am inteles bine, oricum o sa mai sun pt. confirmare ca sa nu fac drumul degeaba tocmai din Valcea. Stie cineva, chiar este la cabinet in a treia zi de Craciun? Ma asteptam sa ma cheme prin ianuarie-februarie.
Pana acum toti dr.din Valcea la care am fost mi-au dat stimulare fara sa fac analize.Acum 2 luni m-am dus la dr.Badea Iulian din Buc.si mi-a dat sa fac o serie de analize, din care mi-a iesit prolactina aproape dubla si un progesteron aproape inexistent. Mi-a prescris bromcriptina si duphaston si la revedere,nu a stat la comentarii.
Acum 2 zile am fost la un dr.din oras care e considerat f.bun si mi-a spus ca cel mai bine sa ma adresez la un dr.specialist in infertilitate pt.ca dr.ginec.sunt depasiti in astfel de cazuri.Mi-a placut ca a fost sincer.
Vai cat am scris. Va si va doresc un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Kora..imi pare rau si=mi cer scuze..Dumnezeu sa-l odihneasca..
Nici mie nu=mi place sa coling prin magazine..dar Vali..si eu am nepotel super dragut..frumusel foc si am primit o lista pentru mosul pe care scrie masinute, trenulete..dulciuri..si trebuie sa ma urnesc din loc..e atat de frumusel..
kora poate nu vin uratii..poate se instaleaza samburelul..si te atentioneaza sa ai grija ca nu esti singurica.
eu am avut azi un ex..maine mai am doua..dar pe unul il vad deja picat..si pe deasupra trebuie sa-l iau de manuta pe iubitul meu sot (care apropo Kora nu m=a "salutat"..desi ii dau tarcoale..) si sa-l duc sa-si faca spermograma si spermocultura..asa ca zice el "ne salutam frateste pana maine seara"..
va pupic si sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Inuta, lista mea de la Cezarel pt. e cam asa: masinute muuuulte, chitara +pian si...papusa bb
Ysa, bine ai venit in gashca tutunicilor. Daca T a zis 27, inseamna ca e aici.Eu am inteles ca va pleca la inc. lui ian. pt. cateva zile.Stai linistita, si eu trebuie sa vin pe 27/28, la monitorizare.
claucia, Ghita al meu e de fapt Georgiana, da' tot asasinat se chiama, imi trece mila...ce sadica sunt, dar...
Kora, iar bantui? Cum stam cu ruznacii? venira? sper sa nu mai vina ca ii!
Ana, bine ca ai mai trecut pe la noi, te dadusem disparuta pe aici. Ce inseamna ca esti resemnata? Asta o sa spunem cand o sa avem in brate, da? Bafta multa la laparo, sa dea DD sa fie bine, sa treceti rapid la treaba.
Chiar, Marinush, pe unde umbli? Si restul gashtii?
la toate, fara exceptie!

Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput