Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaaa, si despre rasfat! a mea e campioana! noi facem nopti albe de vreo 2 sapt!
deci programul e asa:
la 7, o trezim noi sa pape. de fapt n-o trezim ca papa in somn! nici la ragait nu putem s-o tinem ca e moale-moale!
la 10, la fel!
la 13 se trezeste ea singurica. radem, ne schimbam, ne plimbam un pic prin casa, vine toata lumea la pupacit fata, inclusiv cainea! pupacit numai pe piciorus! papam, ragaim! ne culcam!
la 16, la fel! trezit, papat, ragait, dormit!
la 19 se trezeste si papam, ne iubim, ne jucam...nu mai dormim!
intre timp vine tati!
ne da el de papa la 22! iar nu dormim! baitza.....joaca, iubeala!

un copil perfect pana aici!

pe la 23-24 incepe maraiala! care da in plans! si plange si plange....de ti se rupe inima! nu mai tine cu lasatu' sa planga! s-a prins de faza! cum o iei in brate e cu o gura pana la urechi! rade de rupe! da instantaneu, nu asa! cum am pus-o jos, sau, atentie, ne-am asezat jos cu ea tot in brate, e jale! urlete de sar geamurile din balamale!
si asa o tinem cam pana la 2-2.30. cand adoarme instantaneu, dupa ce papa, foarte firesc ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat!

noaptea nu se trezeste sa tai lemne pe ea! si a doua zi o luam de la capat!

acu' inca doarme!

a, si cireasa de pe tort: nu face caca DECAT dupa ce punem un pampers nou-noutz pe care il schimbam iar dupa ce face!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

ralucutza...stiu povestea..si Sebastian tot la fel..cand e pampersul proaspat schimbat atunci faca kk...daca nu plangee pana il schimb

Mergi la inceput

aaa, e perfect ca au si astia de la nestle, ca sa mergem pe aceesi firma. ca si nan-ul e tot nestle!

nu mi se pare mult 2mil, daca zici ca-i mai mult decat o saltelutza cu niste laterale, cum era aia de la crrefour, care era 900mii!

nu merge linku'! e reclama! pune-l cu spatii!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by gripo

LEXI, daca iau acu revista mami primesc si cd-ul si suplimentul cu diversificarea?

DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU

poze

Nu, Dori, primesti doar CD-ul. Suplimentul cu diversificarea eu una nu l-am vazut. Bine, ca nici nu prea ies.
Ralu, eu asa stiu ca daca ai inceput cu un produs alimentar pt. bebe, e bine sa continui cu produse din aceeasi gama. Deci daca Alexia papa Nan, e bine sa-i dai cereale tot de la Nestle. Asa stiu eu, poate ma insel si oricum cred ca depinde de organismul fiecarui copil.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

L-am pus cu spatii: www. bebelusul tau . ro

Mergi la inceput

Ralu, da' sotu' tau la cat pleaca la servici? Ca daca Alexia se culca la 2.30 si sotul tau tre' sa se scoale la 7.30 cum fac eu, atunci vreau si eu reteta de rezistenta. fii-mea de regula adoarme la 1-1.30 dar se mai scoala o data la 3.30 sa manance ca la 12 noaptea refuza masa cu indarjire, indiferent ce-i faci. Si uite-asa, de cand am inceput lucrul sunt capiata, ma doare ceafa, ficatul, capul...Si ma indop cu spirulina.

Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Pai, LEXI, de ce nu-i da sotul tau sa manance? ca parca ii dai bibe, si tu sa dormi in timpul asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gripo

Pai, LEXI, de ce nu-i da sotul tau sa manance? ca parca ii dai bibe, si tu sa dormi in timpul asta.

DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU

poze

Dori, asa facem, ii da Cristi sa pape dar pana ii face el laptele cine sta cu ea in brate si ii canta si o plimba, numa' sa taca? Eh, lasa ca ne facem noi mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by inni

Acumaa daca am zis ca "asa am invatat" nu inseamna ca nu suport sa fiu contrazisa

Asa stiu si eu.

Eloise, m-am uitat pe prospectele expectorantelor si antitusivelor, la toate scrie "prudenta in sarcina si alaptare". Probabill ca esti deja la medic si-ti va da un tratament corespunzator. Ca o sugestie, cred ca Wick Vaporub ti-ar fi de ajutor, e un unguent care se aplica local pe piept si gat si are actiune decongestiva. Problema e ca are un miros puternic si s-ar putea sa-l deranjeze pe Vladut (contine camfor, mentol, ulei de eucalipt, ulei de turpentine).

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

lexi, pai da, asa ziceam si eu, ca-i dau cereale nestle!
pai, da, cam la 7.30pleaca la sv! azi, de ex, n-a putut sa se scoale, a adormit la 7 cand a sunat ceasul cu tel in mana si s-a trezit la 9! si daca tot nu s-a trezit la timp, s-a culcat la loc, si a plecat pe la 10. e bine ca nu prea are cine sa-l traga de maneca daca intarzie! ca el e extra pe acolo! adica de umplutura, intelegi tu....se duce cand pe o tura cand pe cealalta mai mult asa, de supraveghere! important e sa-si faca nr de ore!
oricum e zombie, asa ca n-are reteta! cat l-o mai tine!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput