Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
adameasca spune:
Mexxa, nu-i fac nici o poza ca ma nervozeaza canmd o vad tzocaind la degetul ala. I se increteste pielea de pe mana stanga de cat sta cu ea in gura, zici ca am tinut-o in baie mult timp, asa arata. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alessia80
LILI- care e magazinul din SV?
Fata-n fata cu liceul "Petru Rares" e o straduta care duce in spatele magazinului "Bucovina", Republicii se numeste. Acolo pe straduta e o vila mare si alba, pe dreapta cum cobori spre Bucovina, care are la parter magazinul respectiv. Eu n-am intrat niciodata dar am prietene care cumpara de-acolo hainute ptr copiii lor.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
... azi nu l-am mai luat pe Luca in brate decat atunci cand i-am dat sa manance si l-am luat sa-l schimb, in rest l-am lasat in patut sa planga. Si asta datorita faptului ca s-a smecherit flacaul si vrea numai in brate la mami si cu tzatza in gura pe post de suzeta, iar eu nu puteam face nik treaba si mancare. Dar de azi dimineata mi-am luat inima-n dinti si l-am lasat sa planga ca poate il dezobisnuiesc de brate si de "suzeta" mami. Mi se rupe sufletul cand vad ca plange dar nu am ce face, iar suzeta nu vrea o impinge cu limbutza.
In patut noaptea nu vrea sa doarma ca parca l-as pune pe ace, vrea doar lanag mami in pat si nu mai potttt. De asta am spus gata si trebuie sa-l obisnuiesc cum vreau eu nu cum canta el. Aseara l-am tinut langa mine pana a adormit, apoi l-am pus in patut si dupa 2 min a inceput spectacolul. L-am luat langa mine si a adormit instantaneu. Dar asta s-a intamplat pana aseata, de azi gata! Acum doarme ca a obosit de atata plans
Si eu am aplicat metoda asta de 2 nopti, dar la noi pt. ca se foia mult noaptea iar cand ma trezeam si ma duceam la el la patut, se uita la mine, imi zambea si adormea instantaneu. Cam din ora in ora facea asa, ma saturasem... acuma il las sa se foiasca si sa maraie, iar cand plange efectiv ma duc la el. Prima noapte a marait cat a marait si in 15 min a adormit singur, a doua noapte a dormit f. bine, nu s-a mai trezit deloc, decat pt. papa. Acum sper sa o tinem tot asa.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
gripo spune:
Aha, ILEANA, deci pe la 4 luni ar cam fi cazul sa ma mut. Eu am doar 2 camere, dar fac sufrageria camera noastra pana ne mutam la 3. Asa si vreau, cum ziceai tu, sa nu simta brusc trecerea asta la el singur in camera.
ELOISE, nu te astepta la minuni in prima juma de ora, dar dupa o noapte, cedeaza, si cu ce mai iei....
MAMIFLORI, voi ce mai faceti cu refluxul? Vad ca lui Raducu meu ii merge din ce in ce mai bine, ii dau ereale doar o lingurita la masa, si doar ziua, iar noaptea numai lapte, si vad ca a redus considerabil vomitatul. Mie, pediatra mi-a spus ca revenirea in forta a vomitatului poate fi si de la vaccin, si mi-e groaza cand ma gandesc ca la 4 luni iar, dar mai e pana atunci.
mexxa spune:
Pe Seby in perioada asta il tin langa mine pentru ca mie frica....tuseste si ii vine sa vomite sau se inneaca si prefer sa fie sub supravegherea mea....dar cand ii trece boala inapoi in patut![]()
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
_Ralu_ spune:
eloise, poate te mai inveselesti u pic: "o caine"
sa te faci bine repede! eu nu stiu ce sa-ti zic, si eu tot ambraoxol luam cand aveam probl si trecea repede!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
eloise spune:
Saracutza caine, ce va mai amuzati pe seama ei
! ea doarme linistita si voi...
Ma duc si eu indata la doc...parca vadca stau la coada dupa paishpe pensionari... si nu mai sunt gravi sa am prioritate (pe care oricum nu mi-o acordau)
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
_Ralu_ spune:
dori, am uitat sa-ti raspund! cred ca nu mai luam tarcul oricum, ca vrem sa ne ducem la sala dalles si sigur spargem toti banii acolo si gasim mai multe lucruri frumoase! oricum eu tarcul il vroiam pt cand o sta in fund, ca e clar ca dupa aia nu mai merge. ar merge acum si pana pe la vreo 6-7 luni cred!
aaa, vroiam sa te intreb: ce ceeale ii dai lui raducu? ce firma, cat costa? ma inteesez, ca dupa revelion vom incepe si noi usor-usor cu cereale! si n-am nici idee dupa ce sa ma uit!
adriana, vezi? ziceai ca-i dudu lenes! acu' nu-l mai puteti opri! eu pe alex daca o las singura in patul mare trage de cearsaf pana il strange pe tot pe ea! e chiar periculos! a ajuns la faza la care trage tot spre ea! fata strangatoare!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
gripo spune:
URAAAAA, in timp ce eu mai studiam forumul si bagam un eclair in mine, ca orice mama denaturata, fi-miu a luat pentru prima data zdranganitoarea in mana si o studiaza si o zdrangane si vb cu ea si o baga in gura, normal!!
RALU, cereale de la nestle, cu porumb, orez si tapioca, dar cat costa, nu mai stiu, ca le-am luat acu o sapt. si am uitat. Legat de tzarc, eu am vazut unul pe net, in jur la vreo 2 mil, care mi-a placut si e tzarc-tzarc, si are partea de jos tare, ca sa se poata ridica si sta, dar nu mai stiu site-ul
or fi mult, 2 mil?
LEXI, daca iau acu revista mami primesc si cd-ul si suplimentul cu diversificarea?
gripo spune:
Am gasit:ASTA e. Ce parere aveti?
Nu merge, zice ca e reclama:http://www. bebelusul tau. ro