PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

arsenie, eu inca nu i-am dat cereale si daca ii voi da va fi cu lingurita. In plus nu m-am hotarat decat la marca de cereale adica Humana, eui au si de la 4 luni, iar daca vor fi cu lapte sau fara mai vedem. Din discutiile fetelor am inteles ca daca cerealele sunt cu lapte atunci le prepari in felul urm: de ex. daca faci lapte din 6 masuri de lapte pui 5 masuri de lapte si o masura de cereale. Parca asa am inteles. Dar poate te mai pot ajuta fetele
Pupici la fete si piersicutze

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

multumim mult pt raspuns ma gindeam eu ca merge si asa o-sa incercam diseara asa cum ai zis cu lapte si iti spun miine daca vrei este greu cite odata simt ca mi-se diversifica si creierii mei dar asta este oricum sper sa mearga si asa in lapte daca nu i-le dau la masa de fructe si gata va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna seara la mamici si piersicute!

Multumim pentru urari. Cate un pupic din partea mea pentru voi si unul de Codrin Marius!

La multi ani si celorlalte piersicute!

Am inceput si noi diversificarea si ne luptam cu mancarea cu lingurita... Ne produce asa o greata....In schimb in biberon e foarte buna.

Am fost la Bucuresti luna trecuta cu problema cu piciorusele copilului si ni s-a spus ca se remediaza cu masaj si ca nu e nevoie sa le punem in ghips. Mare bucurie a fost pe capul nostru...avand in vedere chinul la care a fost supus copilul.

In seara asta poate ne cantarim si masuram si va informam cum stam. De fapt copilul ca mamica e catastrofa...

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

am venit si noi de la dr, avem 6.500 g si 67 cm; ne-am pus cercelusi, aici a fost jale mare, n-am putut s-o tin , a tinut-o asis, de-a ragusit, acum doarme bustean; noua ne-a dat sa luam cereale de la hero (ulker hero) de orez, pe baza de lapte,la masa de seara, le incercam cand trecem pe topfer 2;
mada_mxm, si mie imi place cele cu flori, din pacate la mine nu merg, se usuca, doar cele cu frunze cresc; poti sa-ti iei difembahia (scriu cum se pronunta ca nu ma pricep la denumirile stiintifice), dracena, nu sunt pretentioase, de asemeni in loc insorit orhidee de camera, diferite specii de ficus; cresc in sus si nu ocupa atata spatiu;
arsenie, nici eu nu i-am dat inca cereale, incercam cu lingurita, daca merge prea greu, trecem la bibe;astea se pun cu lapte ce-am luat eu;
tweety, multa sanatate piersicutei Clara , totusi s-o chinuie asa de tare otita?
anagia, multumesc, chiar eu nu am depus nimic la firma, stiu ca a scris geliza, parca, dar nu mi-am notat si nu mai tineam minte;
elyia, bine ati venit la piersicute! ne dai datele piersicutei tale ?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

arsenie, eu ii dau lapte nan1, asa ca cerealele de la humana sau milupa le iau fara lapte pt ca ar insemna sa-i dau concomitent 2 tipuri de lapte. fiecare lapte are in compozitie anumite bacterii de bifidus. daca-i schimbi laptele se schimba automat toata flora intestinala a lui bb. asta mi-a explicat dr. de-aia e bine sa se schimbe cat de rar, preferabil de loc, laptele.
asa ca daca ii dai lapte humana, poti sa-i dai linistita cereale humana care sa aiba lapte in ele. poti sa i le pui in bibe asa cum ziceau fetele, adica inlocuiesti o cupa de lapte cu o cupa de cereale cu lapte. sau poti sa i le pui in mar sau sa i le faci pur si simplu cu apa si sa i le dai cu lingurita.
dar daca-i dai orice alt lapte(inclusiv san) poti sa-i dai doar cereale humana fara lapte. eu am gasit un singur tip. cele cu mar. au orez, porumb si mar. scrie pe cutie apfelbrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anasia ms de raspuns am sa caut pe google sa vad ce si cum despre fiecare planta. Eu iubesc florile si plantele eu am crescut la casa cu vie si livada si flori multe dar se ocupa bunica de ele deci eu nu le am, dar vreau sa invat si sa speram cand ne mutam la casa noastra sa pot sa imi amenajez o conservatory cu multe plante.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

quote:
Originally posted by arsenie

save si ai inceput diversificarea ei ii dau mar cu biscuite ,brinza de vaci cu mar azi i-am dat prima oara mar cu banana si i-a luat sotul si cereale de la humana sa incep sa ii pun cite o cupa dimineata si seara in lapte ca are 7,100 si nu necesita mai multe cupe .
tu ai inceput ? a mea a fost si un pic racita si am aminat vaccinul pina luni dar am o problema cu dintii roade tot ce apuca off si nervi la greu mai ales seara te pupam si sa creasca mareee si voinic si bebelu tau

vio

=====================================================================
ARSENIE ,da am inceput si noi ,pot sa zic ca de 1 saptamana mancam zilnic cate ceva ,suc nu a acceptat deloc(mar,morcov,portocala),nimic nu a fost bun,am incercat sa ii dau cereale ,nici alea nu sunt bune ,acum mancam cu chiu cu vai cate putin mar copt cu cereale,astazi i-am dat mar crud cu f.putin biscuite (nu am gasit fara gluten) asta parca a fost mai bun nu s-a lasat cu
supa de legume este si ea chhhhhh noi suntem de titi,numai asta e buna
a crescut f putin luna trecuta si de aceea am inceput si cu altceva inafara de titi,inainte de culcare in dau formula cam 60,90 ml

vad ca voi sunteti tare inainte cu diversificarea, si noi bagam in gurita tot si de vreo 3 zile avem si noi nervi

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

ELYIA ,bine ai venit printre noi,ti-am vazut piersicuta este tare dulce ,ia spune-mi cum stati voi acolo in vana la baita ,e asezata pe ceva????,sper sa nu ramaii in umbra

ANAQIA ,de multe ori patesc si eu ca si tine cand termin de citit abia daca reusesc sa scriu ceva ,uite si acum sunt cu bb in brate

va doresc pe viitor sa fiti niste

SAVERADU SILUCIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Continuarea e aici

Mergi la inceput

ANASIA uite aici de la noi

TWEETY, si Radu se simte foarte bine in fundu gol,iar cand ne mai pupa si mami suntem pentru voi

SAVERADU SILUCIAN

Mergi la inceput