PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Ca sa mai schimb tonul mesajelor pesimiste, sa va spun ce face fiica-mea de vreo cateva zile. Cand ii dau Pampersul jos e fericita la culme. Stam un pic la gol, ne pupam pe colacei, ne amuzam la strambaturile lu' mami si ne agitam nevoie mare. Apoi, normal, trebuie sa-i pun scutecul nou. Totul debuteaza cu o incruntare(asta cat il potrivesc sub funduletz). Urmeaza lipitul benzilor, nu? Si pentru asta, picioarele trebuie sa fie pe sus, nu? Ei bine, nu-s. Si le indreapta si le tine batoase, in asa fel incat sa nu-mi reuseasca operatiunea. Eu i le inmoi si le asez in pozitia de broscuta, ea si le lipeste iar... Dureaza jumatate de minut pana terminam.
Nu mai stiu care mamici povesteau ca-si sug copii buza de jos. A inceput si Clara sa faca asta. Hai pupici la toata lumea!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

save si ai inceput diversificarea ei ii dau mar cu biscuite ,brinza de vaci cu mar azi i-am dat prima oara mar cu banana si i-a luat sotul si cereale de la humana sa incep sa ii pun cite o cupa dimineata si seara in lapte ca are 7,100 si nu necesita mai multe cupe .
tu ai inceput ? a mea a fost si un pic racita si am aminat vaccinul pina luni dar am o problema cu dintii roade tot ce apuca off si nervi la greu mai ales seara te pupam si sa creasca mareee si voinic si bebelu tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare, mamici.

Vin si eu cu o intrebare (pt. cei care nu stiu "povestea", iata pe scurt: papam piure de legume si suc de fructe si totul era ok. Acum incercam sa bagam a doua masa, de piure de fructe. Dar ne constipam si nici nu ne mai ajunge apoi seara, doar lapticul si ne trezim noaptea).
Deci intrebarea: pot sa ii dau piure de fructe la ora 12-13 si cel de legume pe la 5-6 seara? Ca daca i le dau la 10 si la 13 cum scrie la carte, el seara e cam flamand, laptele nu ii este de ajuns, cereale daca ii pun -se constipa, si uite asa ne tot invartim in cerc..
Ati mai auzit de cazuri care sa dea piure de legume la 6 seara? El se culca pe la 22.30, deci ma gandesc ca nu-i incarc f. tare stomacul pe timpul noptii.

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Buna,mamici de piersicute!Sunt si eu mamica de piersicut...pana acum v-am urmarit din umbra si am invatat multe de la voi.Greu e sa fii mamica pentru prima oara...dar si compensatia e pe masura.
pupici tuturor bebeilor piersicuti

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

buna mamici si pupici la piersicute

imi doresc si eu sa pot fi mai activa, ptr ca imi sunteti tare dragi, dar singura toata ziua cu un bebe care nu vrea sa doarma este f greu. abia daca reusesc sa citesc, sa mai scriu nici vorba.

noi suntem bine, am fost la controlul de 4 luni si avem 6700g si 60 cm. o mai alaptez inca si ii suplimentez cu humana la nevoie.
dar ptr ca vreau sa incep serviciul, dr ne-a recomandat sa ii dau cereale la una din mesele cat sunt plecata, iar de la 5 luni sa incepem diversificarea cu piureuri de legume (morcov, cartof, albitura, fasole verde,o foaie de salata verde)si piureuri de fructe (mar, para, piersica). dar mai vedem pana atunci.
as vrea sa va intreb si eu ceva

tot cautand prin legislatie am gasit in Contractul colectiv de munc#259; unic la nivel na#355;ional pe anii 2005-2006 nr. 2001/2005 urmatoarele prevederi:
Art. 51. - Īn afar#259; de ajutoarele prev#259;zute de lege, la care au dreptul, salaria#355;ii vor beneficia #351;i de urm#259;toarele ajutoare:
...
   c) un salariu de baz#259;, pl#259;tit de unitate mamei, pentru na#351;terea fiec#259;rui copil; dac#259; mama nu este salariat#259;, so#355;ul acesteia beneficiaz#259; de plata unui salariu de baz#259;;

Art. 66. - (1) Īn cazul īn care salariata se afl#259; īn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumit#259; perioad#259;, diferen#355;a dintre salariul de baz#259; individual avut #351;i indemniza#355;ia legal#259; la care are dreptul.
   (2) Perioada pe durata c#259;reia se acord#259; compensarea va fi stabilit#259; prin contractele colective de munc#259; la nivel de unitate, dar nu mai pu#355;in de 6 s#259;pt#259;māni.

spuneti-mi voi ati beneficiat de asa ceva?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

scuze
acum sper sa se vada:
Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2005-2006 nr. 2001/2005 urmatoarele prevederi:
Art. 51. - Īn afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
...
c) un salariu de baza, platit de unitate mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu de baza;

Art. 66. - (1) Īn cazul īn care salariata se afla īn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamāni.

si inca ceva, primiti prima de craciun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Se vede ca-i frumos afara azi. Nu prea va inghesuiti la scris. Hmmm... De-abia astept sa se trezeasca buburuza sa iesim si noi, ca nu ne-a mai vazut soarele in ultimul timp. Sa nu cumva sa se topeasca de dor.
Anagia s-a mai discutat chestiunea cu salariul asta. Din cate mi-amintesc unele mamici l-au primit, altele nu. Ti-am fost de mare ajutor, nu?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Consi, Save si Anasia uitati de la noi o si multi pentru piersicutzele voastre dulci. Multumim de urari.
urez si eu sarbatoritilor Codrin si Toma sa creasca mari si sanatosi.

Noutati despre noi: gangurim de mama focului, tipam de ne dor timpanele, ne invartim in patut 360 grade, ne intoarcem de pe spate pe o parte, salivam puternic dar nu se intrevad dintisorii, dormim toata noaptea pana pe la ora 6, la 4 luni avem 6150g. Si daca tot este in top subiectul diversificare, noi am incercat saptamana asta sucul de morcovi si de mar si nu ne-a placut. Asadar, mai asteptam cateva zile si incercam intai cu mar copt dimineata si cereale dupa-masa. Sa vedem ce iese.
Pupam toate mamicile si piersicutzele dragi

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

vbartan buna cum ii dai cerealele noi am luat azi de la humana cele cu lapte si banane dar sincer nu stiu cum sa le dau ma ajuti si pe mine cu un sfat.
pediatra mi-a zis sa iau fara lapte si sa i-le pun dimineata si seara in lapte eeee sotul a luat cu lapte nu stiu cum si cind sa i-le dau poate ma ajutati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intru pe fuga ca de dim fac curat schimb asternuturi etc si azi is numai eu cu fata toata ziua pana noaptea ca Flo are in seara asta iesire cu seful si baietii de la firma de sarbatori, asa fac in fiecare an si suntem numai noi doua si fata de dim e tare plangacioasa. Off...
Am citit pe diagonala, asa ca raspund cum pot:
Anasia imi plac ambele tipuri nu sutn pretentioasa, eu in genere is moarta dupa ferigi, dar astea nu cred cas indicate daca sunt cu baby ca au sporii aia. In principiu sa fie ceva usor de intretinut pana devin mai experta ca nu are rost sa iau plantele si sa le omor saracele.
Cinta si aici zice ca banana e buna pt inceperea diversificarii.
Tweety fata mea e cea mai fericita cand e in costumul lui eva. Cand tre sa ne imbracam atunci sa vezi tragedie.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput