Cum slabim... partea a 3 a!
Raspunsuri - Pagina 11
cspeana spune:
quote:Sunt clase la gym unde mergi o ora cu bicicleta cat poti de tare ...
Originally posted by Oana_Bquote:
Originally posted by cspeana
Fetelooor am inceput de azi spinning classes si o sa merg la gym de doua ori pe zi ,dar nu am reziztat ..te omoara, este asa de greu acolo da slabesti si o sa consum mai putine calorii sper sa reusesc spatamina trecuta am dat jos 1 kg Succes la toate
"Succes is a journey,not a destination"
Ce-i aia spinning classes?
Oana_B
Eu cred ca a devenit asa de contagios acest subiect incat si cele care sunt slabe se vad grase nu?
marinela spune:
salut!
gata, hai la treaba, mi-am spus ( din nou, e drept :) ) si o sa ma apuc de dieta; legume, fructe, legume, fructe o sa scrie pe mine :P si sper sa fie bine! ca sunt atatea legume si fructe de sezon, ca e si pacat sa nu profit! :P haideti si voi!!!!!!!!!!!!!!!
eli spune:
am slabit si eu. anul trecut in decembrie aveam 57-58 de kg, in aproximativ 4 luni am ajuns la 48 de kg, iar de atunci ma mentin.
din cele 10 kg date jos, "doar" 7 erau depuse in cursul a 4 luni.
ce am facut eu ca sa slabesc?
-am renuntat la a mai manca mancare prajita/calita in ulei
-nu mai mananc la aceeasi masa paine, cartofi, paste fainoase, fasole, mazare
-ultima masa e cu 3-4 ore inainte de culcare
-am inceput sa beau cel putin 2l de apa si(sau) cei pe zi
-mananc putin si des
-mestec mancarea de multe ori, mananc incet si ma satur cu destul de putina mancare
-mananc un fruct/doua pe zi
-fac cam o ora de fitness dimineata imediat dupa ce ma trezesc, pt a arde din caloriile depuse sub forma de grasime
-am mancat in mod normal (cantitativ, in limite normale,dar ca aport de calorii redus, deoarece consumam alimente cu putine calorii-100g de rosii au 25 de calorii, fata de 100 g de cascaval ce are 283-382
de calorii
-am renuntat la carnea de porc, iar de vita mai mananc uneori sunca slaba
-incerc sa fac cat mai multa miscare: mers la cumparaturi pe jos sau cu bicicleta, merg la inot la sfarsit de sapatamna si practic bedminton
hannen spune:
Fetelor nu m-ai spunetzi nika?Nu mai tine nimeni diet?Adica eu si Yurika am ramas singurele care se lupta cu daneza???M-ai avem doua zile ,sper sa rezistam,dar sincer mi s-a urat de meniul asta,vreau SUSHIsi m-ai vreau si eu o s-au sa cu sotul.Dar lasa ca rezist pana sambata iar de ziua mea o fac lata.Sper sa nu pun la loc intr-o singura zi tot ce am dat jos in doua saptamani.
Vasi spor la diete,dar m-ai ziceti-ne si noua cum va descurcatzi.asta ptr voi toate.
Nicole&Amira
ralu spune:
hannen sa ne spui cat ai slabit. Sunt tare curioasa!!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
hannen spune:
Ralu ,va zic dar pe duminica in colo cand termin si ma cantaresc.Dar va zic ca se vede ff bine,ce mandra sunt ca sunt pantalonii largi pe mine.
Va pup Nicole&Amira
ralu spune:
O ce bine imi pare.!!!!!
Apropo tie iti place spanacul, pentru ca si eu m-am apucat de aceasta dieta mai de mult si nu am reusit sa o tin din cauza spanacului.
Iti tin pumnii in continuare si ....FELICITARI!!!!!
Este o mare realizare sa stii.
Te pup mult si astept vesti pe duminica sau luni!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
hannen spune:
Ralu ,nu i-mi place spanacul dar am inchis din ochi l-am amestecat in gura cu rosia ce o aveam in menu si l-am inghitit,...cu noduri dar s-a dus.
TeNicole&Amira
hannen spune:
Yurika nu mai pot.I-a zi-mi tu mie tie nu tie greatza?Vorbesc serios ca ma ia cate o greatza cand mananc,de m-ai bine arunc tot.Azi dim nu am putut manca tot morcovul ras cu lamaie si la pranz ,la fel mi-a stat pestele in gat.Sper sa nu fie din alte cauze.Te de milioane de ori si abia astept saimpreuna peste vreo 2 saptamani,cu aproximatie.
Nicole&Amira