Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Victorie!!! Am reusit sa o fac sa bage figurinele alea cu animale in cubul ala ,bineintzeles bnu fiecare figurina pe unde trebuie,ci la gramada, dar tot e ceva! Pana acum,eu i-l montam,ea il demonta si le imprastia pe toate prin casa,eu iar i-l montam ... si tot asa 
Nu stiu ce are ,cred ca de al dinti e nervoasa ... a luat jumate din cubul ala care isi schimba forma,cel din pufuletzi,pe care l-a rupt in doua.Se tot plimba cu el pe aci si am vrut sa i-l iau sa ii mai arat alte forme ... mama ce s-a crizat
! A inceput sa arunce cu el de coltzar si sa zbiere 
Am avut impresia ca si de la muzica zbiara cam tare - a inceput alta melodie - am oprit-o si surpriza a tacut malc
dar nu pentru mult timp,mai bodogane ea pe acolo.De-ar veni odata Ghitza acasa 
Merg sa o pun in hinta si sa vedem ce jocuri mai inventam ! Azi ne-am jucat in scaunul de masa cu cele trei capace de la bibe,unul roz,unul galben si unul bleu. Le-am facut sfarleze
,ea le-a bagat unul in altul,asa poate se prinde cum se baga si cuburile alea Clementoni unul in altul...
Voi cum va mai jucati cu spiridusii? Mai ziceti sa mai preluam idei!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Moni din cauza lor era suparat.
Miri ce mai face Bruno?
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Denisam spune:
Mirela-cum te masiimtzi,dar Dani ce face?
LA MULTZI ANI ILINCA!!
Moni--pupici la fata plimbareatza!Si emma ii plac sfarelze si cu cuburile naga animalel in ele dar aiurea, of course- doar nu unt genii
Silvi-dulce foc Alain,d esi nu pot vedea drop mi-linchipui!
Miri- ce face Bruno?
Descarc acum niste poze de azi cu Emma care se joaca cu "bibelourile" de sarbatori-adica om de zapada pe sanie, om de zapada care canta cu patinatorii, etc..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Denisam spune:
Deci pozele promise sunt la:
http://new.photos.yahoo.com/sdenisam/album/576460762365563925
Ma duc sa vad cu ce ma imbrac, ca nu am idee dc sa imtrag un costum sic sau pantaloni sexi cu o camasa transparenta- cat o sa mai pot purta asa
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

mirela10 spune:
noi suntem la fel,adica dani continua nervos de la dinti de-si rupe carnea de pe el de nervi ce are...are 6 dintzoshi in total
eu continui fara inspiratie si chef de scris,desi va citesc,dar nu mai pot tine pasul cu voi.bineinteles cu aceleasi probleme...
VA PUP PE TOATE SI PE BEBEI,MAI ALES PE CEI BOLNAVIORI!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
silvi_2005 spune:
Ce draguta e Emma cum se joaca cu tai si ce vesela e...m-a induiosat cand am vazut-o.Pupici de la noi.
Anca, Bia e ca o papusa si are un par asa de frumos...sa-ti traiasca ca e tare dulce.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
J G spune:
Denise, Irinatuntza merci fetelor dar in Franta plec abia in 3 ian, deocamdata ma mut inapoi in Bucuresti! Ati fost tari!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
silvi_2005 spune:
Janina daca mergi in ianuarie chiar vei prinde reduceri
Jean zicea ca i-au zis vanzatoarele din magazine sa stea pana in ianuarie ca atunci sunt preturile super ok dar el nu vine atunci si vroia sa faca cadouri de Craciun.Pana atunci vei fi
si iti vei putea lua chestii faine,
de la noi.Ce mai face Carlita plimbareatza?
Pe unde sunteti fetelor?Intreb si eu de parca nu imi dau seama ca e we
.Ai mei au plecat si suntem din nou singurei
Biancas spune:
Seara, am aparut si eu pe la calc dar nu pt mult timp ca mi-e f somn.
Silvi, lasa ca nu a plans Alain asha tarem cel putin in poze nu se vede ca plangea. Oricum era imensa peruca aia de Craciunitza
Moni, ma bucur ca Dianei ii plac melodiile
Cantareatza se va face, lasa ca vezi tu...
Denisa, distractie frumoasa la chef si
la Emma .
Maraki, cred ca de mine vb, nu am inteles ce film i-ai aratat la Giorgos si ce prietena as fi eu de care ati vb...(daca de mine era vb si nu am inteles eu gresit)...

Anca, frumos Andrei si pare baiat cuminte cum se joaca el singur 
Vad ca numai copilul meu poarta barbitza non-stop, azi am fost in vizita la finii mei, am stat o ora fara barbitza si era murat pe piet
si coltul ala de dinte ce l-am vazut ieri azi a disparut ca prin farmec...deci deocamdata nu ii iasa nici un dinte...
Si cam atat pe azi. Tocmai am bagat in mine 2 prajituri cumparate ca aveam pofte
si acum mi-e greatza ca le-am mancat cu pofta si inca 2

Noapte buna tuturor 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
Eu sunt prin zona,am culcat-o pe Diana.
Tare rosie e la funduletz si putzulica
si vad ca nu ii trece cu crema aia Nivea cu zinc,pana acum trecea imediat,acum i-am dat si ieri si azi si e tot rosie rau. Parca Bephantene e bun? Poate gasim undeva maine la vreo farmacie deschisa.In rest numai Garmastan mai am,dar nu stiu daca ala e bun???
Sper sa doarma bine noaptea asta,ca azi noapte... vai si amar,dar eu am fost de vina,am uitat sa ii dau panadol si nu mi-am dat seama nici cand s-a trezit pe la 1,pe urma cum a ramas Ghitza cu ea,nici atat nu si-a dat seama 
JANINA fain ca mergi in Frantza,sponsorizeaza socrela reducerile? ![]()
SILVI si de tine e fain,ca ceva ceva tot nimereste Jean pe masura ![]()
Eu trebuie sa ma pun pe programari la tuns si cosmetica si sa vad cu ce sa mai innoiesc la garderoba,daca vreu sa ma fac mare "doamna director economic"
Desi parca vad ca tot in blugi o sa ajung in final
Nici la interviuri nu m-am imbracat decat in pantaloni grosi sau in blugi si cu pulovere,nicidecum in fuste 
si nici nu m-am machiat deloc,nici macar glos pe buze nu mi-am pus. Nici parul vopsit nu-l am,nici nimic,ma si mir ca ma vor aia
mai ales ca-s italieni 
![]()
Dar cand le vad pe Silvi sau pe Maraki in poze mereu aranjate ,ma apuca asa 

ca-s puturoasa la capitolul asta. Si daca o sa trebuiasca sa scot nasul mai des in lume - ca o sa cam am de umblat pe la institutii,cu declaratii,angajari etc. - n-am ce face,trebuie sa ma mai aranjez oleaq 
Mai e careva,sau aberez iar singurica?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4