Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA unde esti? Pomana ti-ai facut cu melodiile alea! Diana sta in tzarc,s-a prins cu mainile de el si se clatina in stnga si in dreapta si trage LA LA LA-uri Apoi se las jos se mai joaca putin,boscorodind,apoi iar se ridica si iar danseaza si lalaie - dar am observat ca face asta numai la vocalizele aleia Cand vorbeste ala sau canta altcineva e cu joaca,cum incepe soprana cum hop si Diana sus LA LA LA

EEEE ... acum se tine numai cu o mana si cu cealalta dirijeaza
Si eu n-am aparatul aici

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Silvi... bine ca nu a cazut el

deja avem bbei mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI SCUMPICILOR SECTEI DANI SI EDU,MII DE PUPICEI SI VA DORESC SA FITI SANATOSI SI FERICITI DIN PLIN !
LA MULTI ANI ILINCA!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Aoleu Silvi,bine ca nu l-a stricat! Chiar a plans Alain?
ANCUTZA fa putina reclama la Bia, ca e penurie de fete p-aci,sunt o multime de flacai necuplati

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni intra in drops sa vezi ce mutrita are.
Anca, pupici, da bine ca n-a picat si bine ca n-a stricat telefonul
Mirelus te pup, cum mai sunteti voi?

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Ancutza acum m-am uitat la pozele cu Bia ,vai ce scumpete de fetitza! Si ce par lung are si ea!
La ale noastre cand le-o creste odata???
MIRELA cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

au timp sa le creasca...bine ca nu va chinuiti de acum sa descalciti la el
lui bia i se incurca la ceafa si ne pieptanam toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ancutza, ador poza cu caciula in cap! daca a fost cuminte fetita... mosul i-a adus cadouts in cizmutse:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

ANCUTZA pai si Dianei i se incurca la ceafa si pe la urechi unde e mai lung,doar in fatza e tare rar
SILVI il vazusem mai devreme cam plouat,dar nu mi-am dat seama ca de la i se trage

Mergi la inceput

MIRI cum mai e Bruno?
Mai pe bune ca fiica-mea continua cu lalala-urile (numai la vocalizele aleia acum) Ce mi-ar palce sa aiba voce ,ca tata-so nu ca mine!
Numai ca s-a plictist deja in tzarc si vrea pe jos ,sare in sus pe loc acum si ma bodogane ... dar cum incepe aia,iar lalaie
Merg sa o pun pe jos,dar mai vin din cand in cand aici.

Mergi la inceput