LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
5 DIN CEI 11 copii care au fost la ziua Patriciei sint bolnaviori...
Inclusiv sarbatorita...Unul dintre ei a avut probabil virusul si rezultatul..
Aceleasi simtome si diagnostic.FARINGITA.
Mai am putin si fug de acasa Stau si ma intreb cine a rasfatat-o asa mult pe fata mea.. De trei nopti doarme doar la mine pe burtica,cum incerc sa o las jos cum tuseste !!!Poate nu ma credeti dar am ajuns la concluzia ca se forteaza citeodata sa tuseasca..dar n-am cum sa va redau aici cum face.

Nici nu maninca nici nu doarme ziua.
Am aminat desigur vaccinul,i-a facut doar bilantul pt un an.
Are ( sau sa zic avea,ca sigur a slabit) 11,600kg si 80 cm.

Incerc sa citesc din urma,va pup si sanatate daca mai sint copii bolnaviori.
Si petrecere frumoasa sarbatoritilor

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ela n-am gasit-o.Nu stiu unde mai poate fi.Am intors casa cu susul in jos si nu-i.Referitor la iesitul din casa,ma las pagubasa.Poate maine.Deja ma roade lenea.Pina acu a dormit T,acu vreau sa ma dushulesc..etc.A dormit vorba vine - 50 de min.
Simona sarmana copila tusitoare.Daca numa in virfu' burticii e bine,ce sa faca mama? Acolo o tine.Si Tudor se prosteste uneori.Cica tuseste sau e mort de somn.Prefacuti copchii avem.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Liniste si pace pe aici....fetelor...iuhuuu!!! Nu ma intrebati ce fac aici si nu-s plecata la petrecere...Miruna doarme de 2 ore

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

In loc sa stai linga fii-ta.Mada .Stii ca si NOKI zicea ca pateste la fel cu Sarah.Iar eu de asemenea.Da pina acu s-i fi sculat.

Tudor se tot joaca la calorifer.Pune mina pe el,il arde tipa,ia mina tace.Apoi pune mina,tipa,ia mina,tace... si tot asa.Da nu-i da prin cap sa nu mai puna mina.

Noi tot in casa.MA SUFOC deja stind aici.Vreau afara.Maine am o sapt de cind n-am iesit.Speram sa vina domnu tata sa stea un pic cu copilul.Neeee,nici vorba.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna si de la noi!
MADAU, super montajul...
SIMONA, sanatate Patriciei!
IOANA, iti doresc sa fii bine
LEEA, bine ca e mai bine Tudor
DORDIA, imi pare rau pt job...
pupici si numai bine tuturor!
vad ca toate suntem mai sensibile, e normal, copiii nostri cresc, vine Craciunul...
RIPLEY, ai spus frumos ceea ce multe din noi gandim, in mesajul de final al actiunii comune... sa avem copii sanatosi e minunat, chiar daca sunt si probleme...sa ne dea Domnul sanatate si putere sa ii crestem cum trebuie...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LMA Serban al Biancai_mo! desigur pt maine :P
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=90026

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Leea, ti-am trimis un mesaj pe PM.

Anda, mai, nu chiar toate prietenele mele sunt siluete, da' na, poate asa se vede in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ce caut la ora asta aici???
pai am adormit pruncu, forumez nitel si tup la nani ca suntem TERMINATI.

ELA sper ca nu te-ai suparat cand ti-am zis ca-mi faci in ciuda cu dormitu' UKAI....
am zis asa...ca parc acu cat doarme vladu mai rau cu atat doarme UKA mai bine.

cristi e mai copil decat copii.
ne-am luat instalatii de brad (2 la numar, sa fie) si tocmai ce le-a facut proba, adica le-a insirat prin casa si a stat minute in sir privind la ele.

amu gata, ma duc la nani.

doar ca vreau si eu povestea lui GABITACO.....

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

AM GASIT-O....SUPERBA POVESTEA GABI

editez si editez si editez....
asa stau cu el toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Joy, noi am avut 2 instalatii intinse tot anul, asa ca acum sunt gata instalate .Doar una s-a ars

Si flavia a dormit pana la 12 azi.E drept ca ea e pasare de noapte si ora ei de culcare e 11-12.Altminteri se trezeste la 10,30 seara si nu mai adoarme curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!

Simona , multa sanatate Patriciei.

Joy , faceti brad? Noi nu avem curaj, Bubulina nu are stare deloc, e super curioasa si sigur si-l va tranti in cap. Cred ca vom pune instalatie la geam sau pe perdea (asta daca vom gasi un sistem de a ascunde prelungitorul).

Ela , nu am stiut pana acum ca se pune vas cu apa si nici nu am mai auzit asa ceva. De ce nu ne-ai spus si noua mai devreme?

Anda , ce e : carut sau mergaret? Sau amandoua?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput