LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 13
Madutza10 spune:
Anu' trecut la ora asta aveam dilatatie 9 ,dupa multe incercari de a-l aduce pe lume pe puiul meu s-au oprit contrctiile ,asa ca dr. cu parere de rau ma anunta ca tre' sa fac cezariana de urgenta pt. ca bataile inimii erau din ce in ce mai rare :(((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
ela27oana spune:
fii mea seamana cu taica-sau si la infatisare si la comportament 90%,a dormit de la 22.00 pana azi dim la 10.20,nu au trecut nici 2 ore de cannd s-a trezit si ei ii e somn din nou,exact ca taica-sau care ar dormi non stop daca ar putea
ma simt si aiurea cand vb cu joy,azi mi-a luat daria tel si cum nu era blocat a sunat la joy,apoi cand am vb eu cu joy si mi-a zis ca desi a iesit cu piticul afara aseara de la 23 nu a dormit si iar a avut o noapte de cosmar,i-am zis ca anici nu indraznesc sa-i spun ca noi atunci ne trezisem,imi dau seama ce norocoasa sunt in privinta asta
ma du sa-i fac suculetul si sa o bag la somn
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
madutza-chiar vroiam sa te intreb cum ai anscut tu sa ne dai cateva detalii
azi noapte am recitit povestea andei,si am citit povestea gabitei,tare emotionanta si frumoasa
andak,bine ca m-am facut inteleasa
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
'Neatza pe la pranz.
Azi puiul meu a vrut sa doarma muuult si la 10.30 am hotarat sa il trezesc ca...se da peste cap toata ziua. Dar atat de adanc dormea incat cred ca nici la 11 nu se trezea. Iar aseara la 10.30 era nani!!!
Bic uite poza cu lumanarea de la botez si nasul aferent
E facuta tot din orhidee si div plante ornamentale!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Ela ,sincera sa fiu n-am avut niciodata timp sa-mi scriu povestea nasterii dar pe scurt:
Aveam 40 de sapt si 2 zile iar baiatul meu nici gind n-avea sa vina pe lume ,asa ca m-am horarit sa nasc provocat ..Pe 9 decembrie la 8:00 eram la spital ,m-a consultat ,nici vorba de dilatatie ,col scurtat ,inmuiat etc. ,dr mi-a zis sa merg acasa si sa vorbim peste vreo 2 zile .M-am suparat foarte tare pt ca ma tot amina dar pe buna dreptate ,asa ca i-am zis ca nu mai plec de acolo pina nu nasca.
La 9:30 mi-a rupt membranele iar in juma' de ora au aparut contractiile ,am inceput sa ma dilat super repede ,pe la 10 si ceva mi-au montat epidurala ,iar la 12:00 aveam 9 dilatatie ..,IN CELE DIN URMA S-AU OPRIT CONTRACTIILE ASA CA A TREBUIT SA FAC CEZARIANA ,IAR MINUNEA MEA A VENIT PE LUME LA 13:50
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
leea_cv spune:
Ela sarumina.E soare,cald nu neaparat,dar clar nu e umezeala.Iar din cele 10 zile au trecut 6.Chestia e ca io nu mai am nervi sa stau in casa.Ma gindeam sa il scot si sa mergem in Metro (adica tot in interior).Macar sa mai facem citiva pasi.Eu adica.
Madutza multumesc de lamururi,Ma gindeam ca l-oi face balerin,vrind-nevrind. Esti emotionata retraind momentele alea.Te cred.Io peste 4 zile ma internam cu probleme anul trecut.
Hai ca, trecind in revista ce operatiuni executati voi la motz,o sa stiu si eu ce am de facut.Aveti ban de argint?
Off topic: de doua ore (fara sa exagerez) caut telecomanda unui tv.A intrat in pamint.Am cautat in frigider,in dulapuri,pe sub ele,la gunoi.Nimic.
Pupici.
Leea si Tudor (19.12.2005)
leea_cv spune:
Ela pai esti tare norocoasa cu dormitoarea ta.Sa-si pastreze naravu.
Leea si Tudor (19.12.2005)
ela27oana spune:
leea-revin cu o precizare,eu in locul tau nu l-as duce in metro,aglomeratie,unul tuseste, altul stranuta,altul cine stie ce ce microbi imrastie,mai bine daca tot iesiti stati afara nu in aglomeratie unde ff microorganismelor este ffff ridicata
pup
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
ai gasit telecomanda????poate a aruncat-o T. undeva,asa am cautat eu mobilul intr-o zi si era in buzunarul de la patut
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
heloooooooooooooooooooooooooooo mamiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,nu e nimeni pe aici?????????????????????????????????
Ela si Oana-Daria