am si eu nevoie de sfaturile voastre

am si eu nevoie de sfaturile voastre | Autor: anna1979

Link direct la acest mesaj

Salut, eu de aproximativ doi ani va urmaresc si tot cam de atunci imi doresc un copil, care se pare ca nu vrea sa vina.Dupa un an de incercari nereusite am hotarat sa merg la medic.Am facut o gramada de investigatii(analize hormonale, sotul-vreo 3 spermograme,laparoscopie, test postcoital)si nu s-a gasit nici o neregula.De trei luni am inceput sa iau tinctura de branca ursului si calciu-magneziu si zinc, precum si acid folic.Nu stiu ce sa mai fac.Doctorul mi-a spus sa nu mai merg la el, sa am rabdare, si daca nu iese in termen de 6 luni, doar atunci sa merg.
Dar nu mai am rabdare.Nu trece zi sa nu intru pe seitul desprecopii, sa mai citesc cate ceva, sa mai incerc ceva.Cum vedeam ceva si puneam in practica(branca ursului, spalaturi vaginale cu bicarbonat etc.)
Poate imi dati vreun sfat, cele care ati trecut sau treceti si voi prin asta.
Stiu ca trebuie multa rabdare, si multa rugaciune.Rabdare nu mai am, mai ales ca tot vad colege care cum si-au dorit au si ramas insarcinate.
Am vrut de mai mult timp sa ma inscriu aici, dar am tot amanat.
Va multumesc ca existati.Citind atatea lucruri aici ma mai consolez.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Draga Anna, din pacate nu stiu cum sa te ajut. Poate doar sa-ti recomand sa schimbi medicul...
Te cred ca nu mai ai rabdare, ai avut doar atata vreme! Rugaciunile, intr-o vreme am crezut si eu ca ajuta. Din pacate, m-am convins ca nu intotdeauna (mie mi-a murit fetita la 2 zile dupa nastere desi toata sarcina si inainte de a ramane insarcinata m-am rugat pentru ea sa fie bine, sanatoasa). Mi-am cam pierdut credinta de atunci...
Eu am ajuns la concluzia ca mai bine infiez un copil decat sa ma mai chinui iar sa fac altul si apoi sa se repete nenorocirea... Dar asta e optiunea mea. Te admir ca iti doresti un copil propriu si ca faci atata efort ca sa-l ai.
Iti doresc numai bine si sa te vedem cat mai curand la odisee.
PS: Am o cunostinta care a ramas foarte greu insarcinata, dupa mai mult de 10 ani de incercari. A reusit sa ramana in urma unor sedinte de acupunctura. Daca vrei, poti incerca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anna bine ai venit.Nu stiu ce sa-ti spun,eu doar de 2 luni incerc,dar n-am ramas.Parerea mea e ca atunci cand vrea Dumnezeu atunci vine.Si in primul rand nu trebuie sa ne stresam prea tare.Intra la odisee,poate iti spun gravidutele de acolo cum au reusit.
Pupici!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna1979 spune:

Va multumesc pentru incurajari.Eu cred ca cel mai important este sa nu ne pierdem credinta.Poate asa a vrut D-zeu ca tu sa treci prin incercarea aceasta(sa-ti moara fetita)Eu tot timpul ma consolez cu ideea ca altora le este mai greu.Recunosc(imi este greu sa o spun)dar si eu am momente de indoiala si incep sa-mi pierd credinta si asta ma ingrijoreaza.
Iar tu Ramonel mai ai timp,doar doua luni.Oricum iti doresc sa treci pe lista burtoaselor.
Nu stiu de ce, cand sunt la ovulatie(acele 2-3 zile) tot timpul am niste simptome asemenea infectiei urinare(urinez des, am usturimi)
Oare care sa fie explicatia, sa fie aceasta o cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

anna eu te sfatuiesc sa nu iti pierzi credinta in DD , numai el ne ajuta in toate incepand de la fiecare zi pe care o traim,eu ma straduiesc sa am un bebe,am facut si eu analize, laparoscopie si va trebui sa fac FIV pt ca trompele mele nu sunt bune. Dar credinta in DD o am si chiar daca am trecut prin multe nu am sa renunt niciodata sa cred in EL si stiu ca intr-o buna zi ma va ajuta. Roaga-l sa iti dea gandul cel bun si sa iti indrepte pasii spre un dr care sa te ajute!Mult succes!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Anna, iti doresc succes in dorinta ta de a ramane insarcinata.
Uite aici articolul despre sarcina Iulianei Marciuc care spune ca dupa multe incercari a folosit niste ceaiuri de la Fulga si se pare ca pentru ea a mers:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1024

Nu exista garantii, dar ai putea incerca.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei


"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ai facut monitorizare ecografica a ovulatiei?
Mergi la un doctor bun, te urmareste si te sfatuieste cand e perioada optima de prestat.
Pt a nu se rata unicul moment din luna cand are loc ovulation-ul.
Nu te lasa!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

anna, imi pare rau prin ce treci, aici medicii zic ca daca dupa 1 an de incercari nu ramii natural trebuiesc investigatii. am sa-ti dau exemplul meu, poate te va ajuta sa crezi ca se poate. am avut de cind ma stiu probleme cu ovarele, cicluri tare dureroase si abundente, la 18 ani mi-au spus ca am ovare polichistice si ca poate nu voi avea copii, si aveam si probleme de tiroida(asa mi-au spus), am tras-o pina pe la 26 ani, cind in urma unor dureri groaznice m-au operat de urgenta aveam o tumoare suspecta de cancer, in urma biopsiei au spus ca totusi nu e canceros, tratament, dupa 2 ani dureri de sini si am simtit noduli, mamografie, eram suspecta de cancer mamar, operatie din nou, in final nu era cancer. toti medicii mi-au spus ca va fi greu sa ramin gravida, si ca sa ma apuc cam cu doi ani inainte sa vreau copilul. cind mi-a venit momentul am hotarit sa avem un bebe, ne inarmasem deja cu rabdare ptr cei 2 ani de incercari. si miracol, am ramas gravida din prima incercare, fara teste de ovulatie nimic. am nascut un baietel care are acuma 2 ani jumate. in aprilie anul asta am zis ca e momentul ptr al doilea, si din nou ne-am inarmat cu rabdare, ptr ca am zis ca primul era miracol. am ramas din a doua luna, din pacate am pierdut sarcina la 12 saptamini. dupa 3 luni am spus sa incercam din nou, ca ne dorim mult alt copil, si miracolul s-a produs din nou, am ramas din prima. asa ca vroiam doar sa-ti spun, ca eu, care medicii nu-mi dadeau nici o sansa, si ei se mira ca eu, la un singur ovar sa ramin asa de repede, si nu mai e coincidenta. stiu ca e greu, dar ai rabdare, daca medicii au zis ca nu e nimic, sa stii ca si stresul nu ajuta, ai vazut articolul vedetei de Tv, a zis clar c-a ramas gravida cind nu mai facea nici un tratament, si-si luase orice speranta, dupa 10 ani.....in cel mai rau caz ai alternativa inseminarii, si poate adoptia cum spunea si Chantal. capul sus, curaj mult, lasa stresul si panica, vine el bebe, cind te astepti mai putin, mai ales ca fizic sinteti ok.mult noroc.

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

ceea ce a 'uitat' sa mentioneze Iuliana Marciuc este ca a schimbat cocosul si asta s-ar putea sa fi fost hotarator.
Asa sunt unele cazuri in care sunt sanatosi ambii soti dar nu se prinde. Nimeni nu poate demonstra de ce. Asta nu inseamna ca te indemn sa schimbi cocosul. Eu iti zic si de alte posibile cauze.
La tine poate ca inca nu este suficient investigat. Sunt o gramada de analize care in timp e bine sa treci prin ele. Pana la de-alea grele despre profilul genetic ... Frecventa este si problema endometrului mic. La ecografie iti iesea bine pt. ziua respectiva?
Cu siguranta insa ca ajuta DETASAREA de aceasta problema. In ultimul timp numai de asta aud, ca au ramas gravi cand nu s-au mai gandit deloc. Totusi extremele nu sunt bune, alege o cale de mijloc dar nu uita sa inserezi si cate-o luna de detasare totala. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna!
eu incerc de 6 luni, de cateva zile m-am hotarat sa iau acid folic si vitamina e, cate una/zi.
sfatul meu este sa schimbi medicul...Medicul meu mi-a spus ca dupa un an sa imi fac griji, dupa care vom face analize.....
eu merg la Dr. Tutunaru, am auzit ca este foarte bun...este la spital Elias dar are si cabinet particular. de asemenea si dr. Radoi Cristian ar fi un dr bun.
Dr. Tutunaru este specialist in infertilitate...

IN LEGATURA CU "TINCTURA bRANCA ursului"am citit si eu de ea pe internet...merita sa incerci//
dar vezi ca trebuie sa ia si partenerul...este cam naspa la gust...
inca ceva, in perioada de sarcina este interzisa...asa ca ai grija, sa nu cumva sa le suprapui
te pup
mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna1979 spune:

Va multumesc mult de sfaturi.Eu sunt din Satu Mare, asa ca mai greu ajung la Bucuresti.Medicul meu e din Cluj si zice lumea ca e bun.Chiar nu stiu ce analize sa mai fac.Daca mi-am facut test de ovulatie si a iesit pozitiv, ce rost mai are sa-mi urmaresc ovulatia.
Probabil stresul o fi de vina, sau nu stiu ce alta explicatie.
E greu sa spun ca nu ma mai gandesc si ca va iesi cand ma voi astepta mai putin, pentru ca luna de luna astept cu nerabdare sa se intample minunea.
Simt ca am o infectie urinara, care dupa ovulatie imi trece fara tratament.Voi nu aveti senzatia aceasta?Sa fie o cauza?
Poate se intampla minunea acuma de sarbatori.Trebuie sa imi vina CM chiar de Craciun, poate...nu vine.In week-endul acesta am lucrat pe branci, sper sa nu fie degeaba.
Va pup.

Mergi la inceput