Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Dana poti sa ne spui cum se simt fetele, stii doar ca nu ne deranjaza. Si apoi ce am mai cauta aici daca n-am discuta si despre problemele noastre.
Ma bucur ca simti asa. Poate o sa mai am si eu o fetita Robert ar vrea baietel. Am invatat deja sa cresc fetite. Si dealtfel eu mai am trei surori mai mici asa ca...este explicabil

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ana, dar daca nu folosesti lapte praf atunci ce fel de lapte ii dai lui Alex???
La noi cred ca o sa fie haios cand o mai aparea si noul bb in dormitor. atunci cred ca o sa ne gandim serios la niste variante acceptabile chiar daca se lasa cu carari nocturne.
Doctorul nostru pediatru ne-a spus ca nu se explica efortul financiar de a cumpara Milumil sau alt lapte praf special pentru bb si ca ar fi foarte bun si un oarecare lapte praf(gen malita sai dr. oetker), nu sunt de acord cu el si nici nu-l inteleg ca pe de alta parte nu-mi da voie sa-i dau Almete, branza topita si nici macar iaurt din comert. eu i-am dat, ce m-am tampit sa fabric iaurturi si branzeturi toata ziua???

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Daniela, nu pentru ca ar deranja pe cineva povestile mele despre fete bolnavioare am spus ceea ce am spus .
Dar as vrea sa nu mai spun despre tuse, muci, siropuri si de-astea, ca eu singura m-am saturat. Abia astept sa le vad sanatoase si sa va dau vestea cea buna.
Eu cand am ramas gravida cu Roxanica mi-am dorit sa fie fetitza pentru ca as vrea ca fetele mele sa fie prietene. Sunt foarte incantata ca se iubesc asa de mult. Dar cred ca si daca aveam un baietel eram tot fericita. Important e sa fie sanatosi. Asta vei simti si tu .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ii dau lapte de la cutie gata preparat(tot din praf, banuiesc) pt mic-dejun, care are si putzine cereale in el...aici ai 2 variante: ori cump laptele praf -pudra, ori deja preparat si decat il versi in biberon. cum eu nu am cump niciodata pudra nu stiu cum se prepara........ cutii din astea de mic-dejun am cumparat mai demult la o promotie muulte (era f interesant pretzul) si mnealui nu-i place sa-l bea. biberon nu mai vrea, dar nu i-a placut nici in canutza sau pahar. asa ca seara i-l dau pe post de cina dupa ce mai adaug eu 2 mas de cereale sau niste orez fiert si-l haleste culinguritza si doarme tun dupa el, adica se scoala la 6-7. altfel, la ora 5 vine soricelul si-l roade la burtica. ma rog, mai avem o sapt si putem trece la lapte de crestere de la sticla direct....am o vaga senzatie ca tot prin mancari o sa i-l bag ca nu vrea lapte.iar de supt o face doar dim si seara.in rest: branzica , iaurt.......nenea dr ala e nitzel cam ciudat.
dana- am inteles..;asteptam curand vestea buna!!!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hopa si eu,p-aci am citit,dar tot n-am apucat sa fac vizionari inca.
Am tras un pui de semi-somn,pana a fost Diana la plimbare.Si-a facut de cap gagica,ca au fost la mami la magazin si tot s-a plimbat pe acolo pe afara mami cu ea de mana.Cred ca trebuie si noi sa luam ham,pentru ca nu prea mai vrea sa stea in carucior vezi doamne acum e mare plimbareatza ,desi imbracata asa gros parca e un brusuc impiedicat cand merge si in nici un caz nu-i de lasat sa mearga singura si pe afara,cum vrea ea.
DANIELA bine ca e ok,sa stii ca si eu,desi am intzarcat extrem de lent si acum imi pare rau,mie una chiar mi-a placut.Si Diana nu mai cersea,ca in ultima perioada sugea la san mai mult asa pe sarite,cand avea chef...mai mult dimineatza la trezire,sau doua-trei guri si dupa aia ii bagam bibe.
Despre laptele praf ce sa zic,eu nu prea l-am aruncat,l-am mai pastrat la temperatura camerei asa pana la o ora,sau chiar in frigider pentru mai mult timp si il incalzeam bagand bibe intr-o cana cu apa fierbinte. Am observat ca Bebelactul se pastra si cateva ore bune la caldura si nu se acrea (l-am mai uitat afara din frigider ),in schimb Lactovitul un-doi se acrea.
Acum si laptele asta de Joiana,nu il poti tine deloc afara din frigider ca se acreste rapid,dar macar asta se incalzeste normal si ii place foarte mult,desi pute a vaca ca si eu beau acum tot din asta.
Nu te lua dupa mine cu pastratul laptelui praf,ca daca face pe urma enterocolita doamne fereste,io-s de vina Totusi o tin pe mea,ca cei crescuti sub clopot de sticla,sunt mult mai sensibili.Pana acum Diana e ok desi n-am sterilizat nimic pe aici,ba mai mult l-am lasat pe husband sa spele si vasele ei si nu-l controlez la sange

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by andiaroro

dana- am inteles..;asteptam curand vestea buna!!!

Si eu, Ana .

Esti o norocoasa ca aveti asa de multe optiuni pentru papa lui Alexandre.

---------

Fetelor, eu o scot putin pe Oana afara. Macar pana la un magazin, ca sta in casa de 3 zile saracutza.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

dana-s-a nimerit un mancacios in gradina mea. asa ca toate afacerile astea cu cumparaturile mele "la oferte" gasesc mereu o noua utilizare. in afara de somon si lapte simplu nu a facut la absolut nimic mofturi.e adev ca oferta e f mare, dar asat e si bulversant uneori-nu stii ce sa mai iei

Mergi la inceput

Diana e in tzarc papa pufuletzi, lalaie sau boscorodeste de una singura,sper sa mai stea un pic acolo,ca Ghitza a roit-o dupa filme pe DVD Se mai ridica si trage brusc cate un "LA LA LA" hotarat si tare ,sau se mai rasteste la Esca Chiar n-am auzit-o de mult boscorodind atat! E in forma dupa iesire.
Ce ma bucur ca acum zice foarte clar "LA LA LA" ,nu "LHA LHA LHA} ... deci nu mai e deloc ragusita .

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

I-am vazut pe Angelo cu catzelul - ce fain ca are catzel si inca asa cuminte! Si pe Alain l-am vazut cu tractorul cu remorca ,chiar ca se joaca fain,parca pe Angelo l-am mai vazut asa cu un camion,.Pai Diana ar cam fi dat cu ele de podea,daca nu s-ar fi si catzarat in otomobil dupa cate o stiu!
Trebuie sa scotocesc sa vad ce filme si poze noi mai sunt pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

March deci pana la urma ai ajuns si tu la E-uri ? Chiar ma si intrebam oare cat de multa rabdare o sa ai cu facutul iaurtului ? Las ca nu are nik ca iai dat branza topita. Cat despre lapte, cred ca depinde ce lapte ii dai. Eu la ultimele mofturi am inceput sa ii gust din el si asa am ajuns la formulele optime de lapte+cereale, infuntie de cum au fost cel mai bune la gust. Ultimele dati i-am dat Bebelac sau Nan Junior (le mai alternez sa nu se plictiseasca) si cereale de la Ulker cu orez, porumb si banane. Ii pun 180 de apa, 5 masuri laptic si 3 masuri cereale. Dar repet, in functie de cereale, pun mai mult sau mai putin, dupa gust Cum zicea si Moni, bebelacul tine mai mult timp, cel fara cereale, daca ii pui cereale prinde un miros care nu mai imi place.. si deci nu il las... Milumil prinde miros, si Nan la fel, cred ca din cauza "bio"-urilor pe care cica le contin . Eu il tineam la frigider, si cand era din nou de papa, il incalzeam in apa fierbinte.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput