Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 23
LunaNoua spune:
Acina
Haiosi tare ciorapeii...cat despre sef.. ce sa mai zic ?
Unde ziceai ca lucrezi ? ![]()
Daria nu merge singura. Merge, dar musai de manute. Acum mai nou m-am ambitionat sa imi fac fata sa mearga singura, ca ne dor salele
.. asa ca .. o pun i ham .. si la plimbare cu ea
. Mai merge.. mai vrea sa se lase jos
..deh.. cand vad ca oboseste.. o mai iau si in brate ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
acina spune:
Dana imi place rau cum hraneste Ioana cainele .Cum il cheama?
Pupici.
revin mai tarziu.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
andiaroro spune:
calendarul de vaccinuri e diferit de la o tara la alta. noi, de ex, i-am facut o chestie in + impotriva pneumoniei, care e indic doar daca copilul merge in colectivitate.si aici rapelul la priorix e la 1 an.
miri-m-e tare mila de bietul Bruno; BRONCHOLITA e bau-bauuuuu meu, de cand am auzit cum tipa bebeii la kine cand le face masaj......mi se rupea mie sufletul din cabinetul alaturat, dar sa-l vezi pe nenea in actiune.....curaj!
eu am traversat parisu pentru certif de nastere al lui Alex (aici iti da cate o copie cand ai nevoie, originalul ramane la ei) si cand am ajusn acasa bineinteles ca ajunsesera si alea comandatate pe net acu 2 sapt.......nu puteau sa vina de
ieri. in rest, s-a rasturant carutza de italieni si nu mai ai loc de ei in metrou....
toti vrea la disney.
exista un cuvant pe care eu il iubesc enorm: tolerantza...in rest, ce face popa gica de la cucuietzi cu taxa pe virginitate, politistu stiuca din ferentari cu banii de la prostituate, ateu nicu din coltu celalat al orasului care omoara ca nu i-a zis liber cugetu lui "sa nu ucida", etc...... ma lasa rece, ma amuza sau ma provoaca la o atitudine cetateneasca,dupa caz. dar niciodata nu o sa putem judeca o categorie sociala sau un grup dupa o mana de indivizi care ies in evidentza cu vreo traznaie.
dana- sper sa fie bine cat mai repede cucuietele.
fratele meu vroia traptorist, apoi a facut un salt in cosmos ca cica e interesant cosmonaut.mai tarziu a coborat cu picioarele adanc in pamant si era ditai arheologu........ca sa faca chimia si sa ajunga mare si tare in
vanzari. cica!
ana si alexandre (17.02.2006)
marchplayer spune:
Da Maraki, boxer tigrat este. Cu lumina ce sa-i fac, era seara si n-am lumina pe camera
.
Cred ca am intarcat-o pe Ioana relativ usor. prima seara a fost mai nasoala dar urmatoarele 2 au fost chiar ok. Papa la culcare vreo 180ml lapte Milumil 3, la ora 3 se trezeste plangand si ii mai administrez niste lapte, bea iara vreo 100ml si urmatoarea masa de lapte este pe la 7 dimineata cand mai bea cam 150 ml. Peste zi nu-i i-am mai dat. Este ok asa? Eu daca i-am preparat un bibe si nu bea deloc il arunc, este ok asa? In ritmul asta eu consum cam mult lapte praf de aiurea, acum tocmai i-am dat un bibe si nu vrea nici o picatura!!!
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
acina spune:
Irina, Deea
.
Deea vrei sa te angajezi la noi?![]()
Noi facem in februarie vaccinul de 1 an , avem timp sa facem si programare.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
acina spune:
Acum plec ca de 3 zile tot incerc sa platesc factura la electrica si nu ajung.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
andiaroro spune:
daniela-in principiu e ok, daca mai baga si niste iaurt sau branzica peste zi e si mai bine. baga-i niste cereale in bibu de seara poate scapati de masa de la 3 usurel , usurel.
si eu stiu tot ca miri ca atat timp cat copilul nu e racit sau dezhidarat din cauza caldurii din camera nu are nevoie de ceva de baut noaptea. cere, din obisnuintza, daca i s-a dat de-a lungul timpului, si, de fapt, face prezentza la parintzi. eu ma deplasez la el in camezra cand vad ca plange serios ca asa se mai intampla sa produca 2 scancete urmate de liniste totala........ma ridic si, pana jung la usa lui, daca nu mai continua nu intru-
sa nu-l trezesc chiar eu
marchplayer spune:
Multumesc Ana. A fost obisnuita sa mai suga tzitzi peste noapte, mea culpa. Am zis sa nu-i tai toate drepturile dintr-o data!!! Usor, usor cum zici tu poate scapam de masa de noapte. O sa incerc si cu masura de cereale, cum se face, inlocuiesc o masura de lapte cu una de cereale. Eu ii sau 7 cereale, sunt bune astea, n-au fructe sau alte minuni in ele.
Va felicit ca ati reusit ca va detasati de bebelusi si sa reusiti a dormi in alte camere. Eu sunt
.Nu cred ca-i imposibil, nici macar in ceea ce ma priveste dar ar fi tareee greu.
Mi-a fost foarte greu si cu intarcatul, emotional vorbind. Imi dadeau lacrimile de cate ori se agata de bluza mea cersind putina tzitzi. Mie mi-a placut aceasta etapa, se crease o legatura doar intre mine si ea, imi placea scanteia din ochii ei cand vedea tzitzi si linistea ce o cuprindea atunci cand sugea. nu mi-a trecut inca...plang si acum ca proasta

http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
dana_ene spune:
Eu nu va mai povestesc cum sunt fetele cu sanatatea. Imi doresc doar sa va anunt cat de curand ca sunt bine amandoua.
Acina, am vazut ciorapii. Mai, stii ce mi-au placut
? Vreau si eu ! Si vreau si pentru Oana
. Las' ca-mi caut si eu unii haiosi asa. Merg bine la fustele de blugi.
Bianca, mersi pentru razele de soare. Le astept si eu la Buzau. La noi... tot ceata e
.
Daniela, bine ca ai reusit. Si eu am plans cand fetele n-au mai vrut sa suga. Vezi, la mine a fost invers, dar tot cu boceala s-a lasat.
Stai ca urmeaza bebe2 si o sa te simti mai bine.
Eu una sunt tare incantata ca esti TU gravidutza. Nu stiu de ce anume, cred ca am eu un feeling special pentru tine, tiza mea.
Chiar mai fetelor, ce-i cu Giova? Sa ne mai scrie si ea un rand, acolo, ca-i ducem lipsa.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
andiaroro spune:
sa stii ca e mai greu pt tine decat pt ea intarcatul asta, dar ca ai facut asta pentru o cauza nobila! nu stiu cum se procedeaza cu laptele praf ca noi nu am folosit, dar sigur o sa-ti explice ce si cum fetele. am observat ca alex doarme mult mai bine cand masa lui de seara e lapte cu cereale, decat atunci cand masa lui e seara e o masa de legume sau de fructe(atunci mi se trz=ezeste la 5 infometat). normal ca nu-i poti impune brusc sa nu se mai trezeasca.....va veni si asta! mutatul in alta camera a insemnat pentru noi (pt mine, mai ales) nopti in care fac traseul si de 10 ori( in caz de dintzi), dar daca dorm cu el in camera se trezeste si incepe sa se joace, vrea sa-l iau in brate......asa....e singur.si se culca la loc