Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 30
camelia.t spune:
Zicem si noi LA MULTI ANI!!!

pentru toate ciresele care au mai crescut o lunitza! Nu va doresc decat sa fiti sanatoase, ca orice altceva se poate rezolva abia dupa ce conditia asta e indeplinita!Multi
ici.
EllaX multa sanatate Anei. imi vine in minte reclama aia la Coldrex (de altfel stupida) cu : Stiu cum e....! Noi avem deja tratament de sambata seara si parca incepe sa pape mai bine si sa fie mai vesel.Da maraiala e inca tot peste norma de dinainte.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
doroti_5 spune:
Fetelor ne mutam la alt capitol!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Salutare!
Si noi suntem bolnavi...Adica Ana este. E mucoasa tare, de vreo trei zile face febra, are schimbari bruste de dispozitie (poate sa planga oricand, din orice, plange cand se trezeste din orice somn si atipeala), iar azi-noapte a avut temperatura 39,4. Ii dau Panadol Baby (se pare ca ii place!), ii pun ser fiziologic in nasuc (ni se pare ca merge mai bine decat apa de mare), am cumparat "batista bebelusului" si am folosit-o, ii dau ceai sau apa ori de cate ori prind ocazia - si bea de fiecare data! Nu mananca decat foarte putin, si nu prea vrea laptele cu cereale, ci simplu. A, si mananca ceva mai bine daca inainte de masa (cu juma' de ora) ii dau cateva lingurite de suc de mandarina sau portocala. Iar noaptea...
deja am trei nopti nedormite, ca se sufoca si se trezeste, apoi isi scapa suzeta, pe care o iubeste, zilele astea, apoi face febra si cred ca o dor muschii... A, azi am atipit in timp ce-mi beam cafeaua, stand in fund.
Imediat trebuie sa ii dau masa de legume - se pare ca astea ii plac mult mai mult decat laptele, de cand e racita. Oricum, momentan se amana diversificarea - respectiv, ramanem la ce am papat pana acum, ca sa nu o suprasolicitam digestiv.
Am inteles de la o cunostinta care e rezidenta de pediatrie ca foarte multi copii, de toate varstele, au facut ceva viroza pacatoasa - cu muci, febra destul de mare, care tine mai multe zile, si dureri musculare. A, si cica ar avea si digestia mai afectata decat la alte viroze (oricum la toate virozele la copii se resimte digestia) - sa nu-i fortam sa pape decat chiar cat vor ei, dar sa le dam sa bea lichide. Si antitermice (Panadol, Nurofen, Novocalmin supozitoare). Si rabdare. Si, dupa ce le trece viroza, sa-i tinem departe de aglomerari de oameni, o vreme, ca au imunitatea cam slabita. Am scris asta pentru celelalte mamici cu bebeii bolnaviori (pe Camelia.t, Angelica si Lacri mi le aduc acum aminte), ca sa nu ne mai simtim asa singure la greu. Va dati seama ce armata de mamici lucreaza acum la "reparat" copiii?
Multa sanatate si sa va faceti bine repejor !!!
Ana muculica!
Anileda spune:
Bun gasit livezii dragi si multa sanatate puiutzilor bolnaviori!
N-am mai intrat demult, am sarit si la citit ceva capitole...
Dar am reusit sa termin lucrarea pentru job 
Multumim mult de urari Arleena, Ildi25, Diana79, Doroti, Puiudana, Lyly, DianaR, CamiM, EllaX.
Uram si noi La multi ani de jumatate de anisor pentru Petra, Andreea Eliza, Andrei, Mara Ioana, Maria Calina, Alexandra si de 7 lunitze pentru Natalita si Alessia.
Multi
cireselor ale caror aniversari le-am ratat.
Diana79, felicitari pentru papusica fotomodel, si la multi ani anticipat pentru maine!
Am facut ieri vaccinul de 6 luni, pentaxim + AHB, deoarece nu aveau varianta gratuita la cabinet, asa ca l-am intepat de 2 ori pe puiutz de ziua lui. La 6 luni are 7.300 kg si 72 cm.
Am inceput diversificarea, dar in afara de suc de mar+morcov si fulgi de orez de la milupa cu lapte nu mananca altceva - supa e cah, piure de legume cah, alte cereale cah... imi storc creierii cu diverse combinatii si degeaba.
Pentru toate ciresele un salut de la Cri-Cri aici
Amonar spune:
quote:
Originally posted by EllaX
La multi ani cireselelor care au implinit si implinesc luni frumusele: Sofia (de Papadie), Kailan, Natalita, Alessia, Cristian, Petra, Andreea Eliza, Andrei (de Iulyp), Mara Ioana, Calina, Alexandra (de Oana.iat)!
Multumim frumos!!

(poze Kailan)
camelia.t spune:
Ramona vezi ca ne-am mutat la alt capitol!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

deja am trei nopti nedormite, ca se sufoca si se trezeste, apoi isi scapa suzeta, pe care o iubeste, zilele astea, apoi face febra si cred ca o dor muschii... A, azi am atipit in timp ce-mi beam cafeaua, stand in fund.