Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 29
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
LA MULTI ANI NATALITA-ELENA,ALESSIA PT CELE 7 LUNITZE SI ANDREI,MARA IOANA,MARIA CALINA SI ALEXANDRA PT CELE 6 LUNITZE!!!
toate fetele care ne-au apreciat noul progres de a ne da jos din pat fara mami in zona.Adica,ea era in zona,dar dormea de duduia patul sub ea!!
iu all si o zi buna!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Multumim

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
oana.iat spune:
Salutare!!
Multumim tuturor mamicilor de cirese pentru urari si
ca nu ne-ati uitat azi.
Diana, felicitari pentru poza lui Nicole, a tare draguta !
Adib, are si Alexandra aceeasi manifestare cu capsorul rotit cu mare viteza dintr-o parte in alta, dar doar inainte de a adormi si asta atunci cand e f. obosita.
Maine mergem si noi la pediatra la controlul lunar si incepem sa papam si altceva inafara de lapte de la mami si suc de fructe cu cereale.
Virgi, frumoase foc Luana si pozele si masinutele alea haioase si mami si tati si marea....
Lyly, buna ideea cu perioada cat se pot trimite pozele haioase 
La multi ani si din partea noastra cireselelor care astazi fac o luna in plus !!!!
Nu mai punem poze o perioada
/
Roxana Claudia spune:
Adib - eu am gasit piscoturi la Cora dar si in farmacii.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
Angelica multa sanatate Sarei!uite niste
de la noi pe nasucul cu muci!!!
Virgi ai o bijuterie de copil!Sa-ti traiasca!Numai zambete!!Bravo!!
Ce piscoturi???Ce piscoturi???De la 6 luni???
adib spune:
multumim pt raspunsuri.
vad ca dispar pozele. incep sa cred ca de fapt a fost o diversiune facuta de concurenta. cu asa CIRESE grozave nu putea concura nimeni. asa ca ne-au scos de pe "piata". drept dovada avem reprezentante/reprezentanti pe la tot mai multe concursuri.
apropo, felicitari NICOLE.
EllaX spune:
Salutare!
Si noi suntem bolnavi...
Adica Ana este. E mucoasa tare, de vreo trei zile face febra, are schimbari bruste de dispozitie (poate sa planga oricand, din orice, plange cand se trezeste din orice somn si atipeala), iar azi-noapte a avut temperatura 39,4. Ii dau Panadol Baby (se pare ca ii place!), ii pun ser fiziologic in nasuc (ni se pare ca merge mai bine decat apa de mare), am cumparat "batista bebelusului" si am folosit-o, ii dau ceai sau apa ori de cate ori prind ocazia - si bea de fiecare data! Nu mananca decat foarte putin, si nu prea vrea laptele cu cereale, ci simplu. A, si mananca ceva mai bine daca inainte de masa (cu juma' de ora) ii dau cateva lingurite de suc de mandarina sau portocala. Iar noaptea...
deja am trei nopti nedormite, ca se sufoca si se trezeste, apoi isi scapa suzeta, pe care o iubeste, zilele astea, apoi face febra si cred ca o dor muschii... A, azi am atipit in timp ce-mi beam cafeaua, stand in fund.![]()
Imediat trebuie sa ii dau masa de legume - se pare ca astea ii plac mult mai mult decat laptele, de cand e racita. Oricum, momentan se amana diversificarea - respectiv, ramanem la ce am papat pana acum, ca sa nu o suprasolicitam digestiv.
Am inteles de la o cunostinta care e rezidenta de pediatrie ca foarte multi copii, de toate varstele, au facut ceva viroza pacatoasa - cu muci, febra destul de mare, care tine mai multe zile, si dureri musculare. A, si cica ar avea si digestia mai afectata decat la alte viroze (oricum la toate virozele la copii se resimte digestia) - sa nu-i fortam sa pape decat chiar cat vor ei, dar sa le dam sa bea lichide. Si antitermice (Panadol, Nurofen, Novocalmin supozitoare). Si rabdare. Si, dupa ce le trece viroza, sa-i tinem departe de aglomerari de oameni, o vreme, ca au imunitatea cam slabita. Am scris asta pentru celelalte mamici cu bebeii bolnaviori (pe Camelia.t, Angelica si Lacri mi le aduc acum aminte), ca sa nu ne mai simtim asa singure la greu. Va dati seama ce armata de mamici lucreaza acum la "reparat" copiii?
virgi spune:
Wow, fetelor..ce urari frumoase la adresa printesei mele.
Camelia, Papa, Oana, Puiudana, Doroty - va multumesc frumos.
Camelia- da, astepta micul dejun...si facea o galagie..toata lumea se uita la noi.
Papa - ne bucuram sa citim noutati despre printesita ta.
. Am citit pe undeva ca ai fost bolnaviora. Sper ca totul este bine acum.
virgi spune:
Ella - pupici Anei bolnavioare. Poate e doar o raceala usoara si trece repede. Imi pare rau sa aud de inca o ciresica racita. Offff.
Adib si Luana face la fel..cand e obosita, dar eu cred ca-i o reactie normala la bebelusi.
Ralucai
EllaX spune:
La multi ani cireselelor care au implinit si implinesc luni frumusele: Sofia (de Papadie), Kailan, Natalita, Alessia, Cristian, Petra, Andreea Eliza, Andrei (de Iulyp), Mara Ioana, Calina, Alexandra (de Oana.iat)!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by EllaX
La multi ani cireselelor care au implinit si implinesc luni frumusele: Sofia (de Papadie), Kailan, Natalita, Alessia, Cristian, Petra, Andreea Eliza, Andrei (de Iulyp), Mara Ioana, Calina, Alexandra (de Oana.iat)!
Multumim

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem