Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

scuze...chiar acum sterg pozele de la semnatura

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

sters si facut privat...o sa le mai fac publice doar cand vreau sa va arat cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Mai, voi chiar va stergeti pozele de la semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

La multi ani Sara Maria, Nichita si Marc! Multa, multa sanatate si fericire!

Amiss super Picasso ai tu inseamna! Eu sa inteleg ca sunt pe undeva pe la mijlocul la capitolul mancare: nici ca tine, nici ca Miki sau Ralucis...

Cu pozele.. sa inteleg ca am facut o boacana pentru ca am pus poza cu Raducu in cadita naked? Imi pare rau daca e asa n-am stiut ca e o problema

Lacri uite de la mine si sa stii ca si eu m-am gandit serios o vreme la magne b6, dar cum nu ajungeam la farmacie sa cumpar, am si uitat pana la urma.

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

La multi ani Sara Maria, Nichita si Marc! Multa, multa sanatate si fericire!

Amiss super Picasso ai tu inseamna! Eu sa inteleg ca sunt pe undeva pe la mijlocul la capitolul mancare: nici ca tine, nici ca Miki sau Ralucis...

Cu pozele.. sa inteleg ca am facut o boacana pentru ca am pus poza cu Raducu in cadita naked? Imi pare rau daca e asa n-am stiut ca e o problema

Lacri uite de la mine si sa stii ca si eu m-am gandit serios o vreme la magne b6, dar cum nu ajungeam la farmacie sa cumpar, am si uitat pana la urma.

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

mey, chiar asa, de ce va stergeti pozele de la semnaturi? Sa nu se uite "neavenitii" la ele? Poate ca-i mai bine asa. Numai sa nu dam o amploare mai mare decat este cazul aspectului asta neplacut. Asta e, intra oricine pe forum.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 08/12/2006 : 23:23:56
--------------------------------------------------------------------------------

Ildi, felicitari ptr dintisori! Sigur sunt caninii sau incisivii la terali?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

multumim.M-am uitat bine si sunt caninii ,si eu stiam ca trebuie sa iasa incisivii centrali. Sper sa nu fie vreo problema ca au iesit astia primii ,nu ?

Mergi la inceput

Carmina pofta de mancare nu stiu daca se datoreaza Peritolului dar starea de somnolenta iti spun sigur ca e de la peritol.Eu de cand ma stiu fac alergie la (cioco,oua,capsuni ...)asta nu inseamna ca nu mananc deloc dar ma risc ,si imi iese urticarie de ma mananca de numai pot .De cand eram mica, mama mea m-a tot dus la dr. sa scap de ele si nici vorba ,n-am scapat de ele nici pana in prezent .Si ce crezi ca mi-au dat Peritol ,dar vreau sa-ti spun ca eram ca si drogata de la el ,imi venea sa dorm tot timpul .N-am stiut atunci de la ce ,dar n-am mai baut vreo 2 zile si eram mai fresh, asa ca sigur creaza somnolenta si o stare de tie lene sa si respiri ,cel putin la mine asa s-a manifestat .Asa ca 10 zile cat va bea peritolul vei avea un copil linistit .

Mergi la inceput

la multi ani MARC pentru implinirea a 6 lunite!

La multi ani Nichita si Sara pentru implinirea a 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Nu am mai scris de ceva vreme din lipsa de timp.
In sfarsit sper ca am reusit si eu sa pun cateva poze dar vad ca voi le stergeti pe ale voastre

Noi suntem in general bine dar Alex ca si alte ciresici mananca putin.

Trebuie sa fug ca s-a trezit
Va pup

Monica si Alex (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput