Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Miki, la noi nu sunt pungi speciale de stocat laptele, am vazut si eu pe site-urile straine, de la medela sau avent. Aici exista doar sistemul via de la avent, dar mi se pare scump. In pungi obisnuite capata miros pana si in recipientele de plastic capata miros. Doar ce am pus in borcanase a fost ok.
Tot 3 litri am strans si eu...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

ia uite diana, ce albastra te-ai facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Miki, la noi nu sunt pungi speciale de stocat laptele, am vazut si eu pe site-urile straine, de la medela sau avent. Aici exista doar sistemul via de la avent, dar mi se pare scump. In pungi obisnuite capata miros pana si in recipientele de plastic capata miros. Doar ce am pus in borcanase a fost ok.
Tot 3 litri am strans si eu...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Nici asa ceva? www.playtexbaby.com/bottlesandpacifiers/products/disposableliners.asp" target="_blank">aici
Astea. Sunt o cutie de 100 vreo 6 cad. Si sunt in acelasi stil si firme mai ieftine. Sunt pt. biberoane fara fund in care pui aceste pungute de unica folosista. Si asa nu mai speli biberoane.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

yuhuu diana era sa nu te mai recunosc!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

hai amiss, ca nici cu galben nu-i rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Carmen, ti-a raspuns deja DianaR referitor la concurs. Diana, esti mereu pe faza... ba ai si 4 stele acum, moaaama, 3000 de postari!
Credeti ca al meu copil a onorat cum se cuvine piureul de fructe? Nooo! Doar vreo 4 lingurite, si apoi, aleluia, n-a mai vrut nik' Aia fu masa lui de la ora 12. Si puiul meu are rosu in gat, ba' si tuseste, sterimar ii pun zilnic si ii dau in continuare o fiola de vit. C la doua zile. Si un siropel pentru tuse. Ce-i aia imunobaby? Sirop, pastilute, e ceva pe baza de plante?

Shori, multumesc de intrebare, azi ma simt mai bine, ca deh, nu m-am mai enervat( neducandu-ma la servici), am cascat okii prin casa si am umblat cu prudenta prin orice cotlon ca sa nu mai am vreo surpriza. Dupa sfatul unei prietene am inceput sa iau magne B6.
Alec a dormit ca ursuletul polar astazi. Mult si profund.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lacramioara,imunobabay este un sirop de la euro vita, din plante. ia uite ce scrie pe cutie: stimuleaza sistemul imunitar, grabeste vindecarea si refacerea organismului in perioada de convalescenta.
Ingredienti: apa demineralizata, sirop de manioc fara gluten, macerat glicerinat din muguri de coacaze negre si fructe de maces ce contin Vitamina C naturala, extract uscat din: radacina de echinaceea, coaja de tabebuia(ce-o mai fi si asta). Oligoelemente: zinc, cupru, aroma de portocala.
Conservanti alimentari: sorbat de potasiu.
CAm atat si trebuie sa-i dau de 2 ori pe zi timp de 30 zile.

Diana, multumesc pentru raspuns !
Cat priveste discutia despre pozele cu copii dezbracati nu am inteles despre ce e vorba...ma lamuriti si pe mine, plizzzzzzzzzzz!!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana felicitari pentru albastreala !
Mikiion, pai chiar asa sa faci, sa-ti ceri scuze imeediat.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

carmina, ca sa nu fim prea expliciti, ca ne cearta moderatorii, uita-te mai sus la linkul pe care l-am dat eu si cred ca te vei lamuri singura

Mergi la inceput

da' fuse vivi explicita!

Mergi la inceput