dupa operatie-cezariana

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu tot doua zile am avut pansament iar a treia zi mi-a scos si firele. Si pe mine m-a durut operatia cateva zile, pana la o saptamana, dar din ce in ce mai putin. Desteptii astia de la Giulesti au mutat salonul de nou nascuti la etejul doi iar salonul mamicilor cu cezariana e la etajul unu, asa ca de a doua zi am facut destule curse pe scari si nu de placere...cand m-am obisnuit si eu cu urcatul, mi-a dat drumul acasa, dar nu m-am suparat.
Mie nu mi-a curs nimic de la operatie, cand mi-a lasat-o fara pansament prinsese deja coaja. In schimb coaja a cazut mai greu, dupa doua saptamani, dar nici eu nu am prea atins operatia de frica, evitam sa o ating si la baie.

Va invidiez ca dormiti 4,5,6 ore la rand noaptea. Eu sunt chiauna de somn, nu am mai dormit un somn bun din maternitate cand aveau altii grija de copilul meu, ce m-as mai duce cateva zile in spital. Ziua nu mai pot de dragul Ilincutei, as sta numai cu ea in brate, noaptea insa, dupa ce o alaptez, o pun in patut,plange, iar o alaptez si iar, sperand ca va dormi ,o pun in patut, si tot asa de 7,8 ori, imi vine sa o arunc, eventual in pat la taica-su care doarme linistit in camera lui Alexa. Alexa doarme cu mine in pat si habar nu are ce galagie face sora-sa si ce nervi are maica-sa, poti sa tai lemne pe ea. Cand ma gandesc ca vine noaptea ma apuca groaza. Si ziua e asa cuminte si doarme si cate 4,5 ore, de ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Am si eu o intrebare. Voi ati avut probleme la urinat dupa cezariana? La inceput am crezut ca o fi de la sonda, dar vad ca la o saptamana ma simt la fel si am inceput sa ma intreb daca nu o fi o infectie. Vineri merg sa-mi scoata firele si o sa-l intreb pe doctor, dar pana atunci as fi vrut sa aud un raspuns de la voi. Multumesc.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Adita,
eu am facut febra maricica dupa cezariana si doctorii m-au suspectat de infectie urinara( care,ziceau ei, apare des dupa cezariana si eu avusesem si in luna 6 de sarcina) , in primele ore dupa ce am scapat de cateter am avut usturimi.
Mi-au facut toate analizele posibile si nu au depistat infectia(..infectie nespecifica) si dupa 3 zile de febra peste 39-40, mi-au dat 4 doze de cefalosporina si m-am vindecat.
Cel mai bine,mergi cit mai repede la medic.

Sanatate multa!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VASIA spune:

Ptr.Dana d:si bebe-ul meu plangea noaptea(in primele 2 saptamani)iar eu terorizata ma plimbam cu el in brate si-mi venea sa plang de mila lui,pana cand o infirmiera mi-a zis sa-i cumpar suzeta!Sincer as fi vrut sa nu-l invat cu suzeta dar pana la urma am cedat.Din acel moment am avut liniste noaptea(mai putin cand scapa suzeta).Pediatra mi-a spus ref,la suzeta:dintre 2 rele-degetul sau suzeta-e preferabila suzeta.Incearca si tu!In final va face diferenta intre zi si noapte...
Ptr.Adita:mie dupa cezariana(acum aproape 6 luni)nu mi s-a dat antibiotic(dr.meu nu dadea decat in caz de febra mare si nu a fost cazul).La "pisu" ma ustura de numai,numai si m-am temut ca in urma sondei am facut ceva infectie.Mie mi-a trecut cred ca intr-o saptamana,doua.M-am temut atunci sa intreb doctorul de teama sa nu ma mai tina in spital !Mi-a trecut de la sine ca norocul si sper sa fie si cazul tau!
Sanatate
Cristina si Rares

Mergi la inceput