Inimioare de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 26
lulu75 spune:
Incercam de cateva zile sa il invatam pe Andrei sa spuna ca il cheama ANDY, iar el zi de zi cu zambetul pe buze ne spune ca il cheama ANDA. Si noi ne chinuim si el rade in hohote de stradania noastra. Partea buna e ca se distreaza copilul.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
palmyrah2002 spune:
Sa aveti parte de un Craciun feeric,cu liniste si pace sufleteasca,toti cei dragi sa va fie alaturi si sa primiti cadouri minunate!
Va pupacim dulce de tot si sa ne revedem cu bine in 2007!
Cu toata dragostea,
Cristina,Rares si Mihnea
CRACIUN FERICIT !
LA MULTI ANI !
Albinutzza spune:
Buna fetele
Mamini big
pt voi, bine ca sunteti bine. ma bucur ca ati mai scris
Cin, misto camionu'...mi-a plakut
Mona, lectura si odihna palkuta
Cristina
si noi si intoarcem toate urarile de bine catre voi
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
32+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Am fost la control azi, si e bine, tot fetitza, nu s-a schimbat nimik, are 1.800kg si e spre 33 sapt, putin mai maricica. Mi-a luat iar din col, sper sa nu mai apara nimik. Oricum pot sta linistita de sarbatori ca totul e bine
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
32+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
emaaimee spune:
buna dragele,
va scriu si eu acum ca diseara merg dupa sotz si sigur nu mai am timp de scris.
mamini, imi pare bine ca ai mai scris si ca Sofia acum e mai bine.
Mona, nici de voi nu mai stiam nimic.
Oani vorbeste supermult,repeta zilnic dupa noi cuvinte noi.multe in Ro.si in engl(mai nou zice si money)isi spune numele Ani sau Ana.uneori nimereste si Oana/Oani.zice si cum ma cheama pe mine-Aca
am invatat-o si cum il cheama pe tati.o sa ii facem surpriza maine ca el nu stie ca fata zice Davi
vorbeste in propozitii scurte gen:dai ei bebe
,mami pupa dedete( vrea sa ii pup degetele),pis iesi,etc.deseneaza si altceva decat mazgaleli,imi zice ce deseneaza.stie sa desenese oua si cica face ea diverse scalambaituri care sunt cand ham, pis,teddy,etc.sare intr-un picior,se invarte,se cocoata peste tot,citeste, canta lalala si danseaza pe diverse genuri de muzica.cere sa ii pun/cant diverse cantecele/poezii(zice: ladi lala ham/gaga/titi[piticul]-adica sa cante la radio(pun eu cd) cu melodii cu gasca,etc.cand zic o poezie sa zicem catelus cu parul cret, astept dupa ce zic fura si ea completeaza gaga(multe pasari sunt gaga de la cum face gasca, cu toate ca zice uneori si mac-mac).
ii ies ultimele masele(cu noptile de rigoare
), din maseaua no17 din st jos se simte un colt la pipait
e f prietenoasa vrea sa se joace cu oricine.si ea imi raceste cam des, tot asa la luna.nu ii trece bine si iar o luam de la capat![]()
sper sa mai am timp sa va urez si de anul nou.
Va doresc un Craciun fericitla alaturi de familile vostre
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
lulu75 spune:
Am citit un caz impresionant la Umanitare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90570
Doamne ce bine ca avem copiii sanatosi!
Luminita, Gabi si
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
Craciun Fericit tuturor!
Luminita, Gabi si
Album Andrei
ema.nu.ela spune:
dragi mamici,
vreau sa va urez si eu un Craciun Fericit alaturi de toata familia. sa va bucurati de piticii vostrii si ei de voi.
maria a inceput si ea sa lege cuvintele intre ele. de exemplu zice "uta-uta cu ca" (nu reuuseste za zica decat "ca" din cuvantul "caruta"). toata ziua vrea in leagan i-am luat unul d-ala de plastic din carrefour de 20ron si l-am agatat de o bara de haine pusa intre 2 pereti (unde a fost o usa). cu urlete o luam de-acolo.
dar cel mai distractiv e cand vin de la servici si ii zic "hai las-o pe mami sa se schimbe" si ea zice "pute-pute" ca asa a invatat-o bona ii zice mereu cand faca kk "hai sa schimbam fetita ca pute".
de vreo saptamana nu vrea sa mai adoarma singura. cum o punem in pat se ridica in fund sau picioare si incepe sa maraie si sa ne strige. si la pranz are probleme bona cu ea ca era obisnuita sa doarma in carut in parc dar acum i-am schimbat programul si doarme acasa ca e prea frig afara. noroc ca daca ne ducem si stam cu ea adoarme in max 5 min. dar la 6-7 e in picioare pt laptic. acu de sarbatori as vrea sa-i bag in ritualul de culcare si citirea unei povesti.
mamica de maria, 1 an si 4 luni
irinabungau spune:
Buna mamici dragi,
noi am reusit intr-un final sa cumparam scara de la Metro, ne-am propus ca numai dupa ce luam scara sa vizitam si alte magazine... asta in cazul in care ne mai ramaneau bani in buzunare..... Ca atare maine impodobim si noi bradul si asteptam colindatorii....

Laura, siropul de catina il cumpar de la mag. naturist, este dulce si-i place mult Ioanei.
CIN, am vazut pozele cu Vladut, este un scump!!!! A primit deja camionul, cum a reactionat??? A facut suruburile si piulitzele sa zboare????
Acusor, la Constanta astepti si 2 luni sa te cableze, asadar.... sunteti un caz fericit!!!! Multumim mult, o sa facem poze la casutza sa vedeti unde si cum ne-am mutat!!!!
Mamini, ce bine ca ai mai aparut pe la noi, ne era tare dor de tine si de Sofia cea vorbareatza!!!! Am vazut ca si Sofia ca si alti cativa copilasi sunt tare vorbareti, repeta dupa voi cuvinte.... eu ma straduiesc s-o fac pe Ioana sa repete dupa mine, dar este ca un catar, nu vrea si pace!!! A incercat de cateva ori sa repete dupa mine si nu i-a iesit cum trebuie si probabil asteapta pana invata cum trebuie ca sa repete dupa mine.... Eu o incurajez de fiecare data indiferent cum ii ies cuvintele pe guritza dar vad ca ea nu mai vrea sa repete....
Cristina, si noi va dorim numai bine, sa fiti fericiti si sa petreceti sarbatorile asa cum vi le doriti!!!!!
Emaimee, ce fericire, o sa-l aveti pe tati acasa de sarbatori, yuppyyy!!!! Vad ca si Oana este vorbareatza, ea repeta de mica cuvinte in engleza dupa tine, imi amintesc ca nu avea nici un an cand zicea "cat" la pisica....
va pupam cu mult drag, sper sa intrati mai des sa am si eu ca citi astazi....

Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
irinabungau spune:
Ema.nu.ela, si Ioana este super topita dupa leagane.... ieri cand am luat scara de la Metro, fara sa imi dau seama m-am oprit in dreptul unui leagan expus afara sa ma uit la pret, cand mandra mea deja vroia sa-mi sara din brate ca sa se suie in leagan.... Am luat-o de acolo cu urlete, dar in asa hal urla incat mi s-a invinetit toata in jurul gurii.... draga de ea.... Noi asteptam sa ne vina leaganul pe care l-am comandat de la Quelle, sa-l montam in curte... o s-o dau in leagan pana o sa se sature atunci!!!!![]()
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze