Inimioare de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 25
acusor spune:
Irina,
ma bucur ca ai reaparut printre noi. Mesajele tale sunt intotdeauna "tonice" ca sa zic asa. Sa aveti sarbatori fericite impreuna. Felicitari pentru noua casa. Arata f. bine.
Anis, sper sa treaca cat mai repede problemele.
Cin, tare incantat copilul de serbare. Eu sunt f. suparata pe cei de la servici ca au uitat sa ne anunte de petrecere. M-au sunat sa ma intrebe ce cadou sa-i iau lui Teo dar au uitat sa ma sune. Cica, daca nu m-au mai vazut pe messenger au uitat. M-am convins ca nu tre' sa-mi pese prea mult de servici. Asta e.
Irda, imi pare tare rau ca s-a dus bb din burtica. Dar, cum ziceau si fetele, probabil ca nu era perfect de a ales sa nu ramana in burtica. 
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Albinutzza spune:
OOoooo fetele vad ca ati mai revenit Mona, Acusor 
Mona, ma bucur ca sunteti bine, sarbatori fericite si voua, mosul sa aduka pe langa cadouri numai bucurii si sanatate O
pt mami si un
pt Sariciu
Acusor
pe aman2
Cin, wb, pozele cu camionul nu se vad, in rest un frumos. Maine ma duk la control, multumesc de intrebare
Eu n-am ajuns sa iau revista, sunt tot cu spatele, acum ma doare mijlocul, acum coboara pe picior. Sapt asta am avut ajutor, a venit mama la mine si a stat cu Luca, iar eu am calcat...am scapat
De maine vine fratele meu, si eu la bucat cu soacra-mea.
Luca e bine, maine mergem la petrecere la taty, abia astept sa vad cum reactioneaza la Mos Craciun. In rest e ok, ii sparg 2 maselute, una a spart un colt, cealalta inca nu. In rest, ne uimeste pe zi ce trece cu ce face si zice.
Ce mai stiti de Mamini?!
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
32+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
mamini spune:
salutare,fetele mele dragi!
eu am tot intrat si am tot citit, dar nu am timp si am trecut printr-o perioada in care nu am avut nici o dispozitie sa scriu.
suntem bine, Sofia e o scumpa( nu sunt toti?) si abia s-a recuperat dupa o forma urita de roseola, cu febra mare, stare destul de proasta( nu asa cum zice la carte) si mult plictis de stat acasa o saptamina.
vorbeste mult de tot( uneori ma capiaza), stie o gramada de chestii in romana si cred ca si mai multe in finlandeza, reuseste sa invete intr-un ritm ametitor cu ceilalti copii din grup( sunt 12), care sunt toti mai mari decit ea, dar unii vorbesc mai prost si mai putin, desi e limba lor materna.
e destul de ordonata acum cu programul de somn si masa- normal, cu mici abateri, dar a schimbat-o enorm gradinita. a invatat si figuri cu duiumul, trinte si isterii,strimbaturi,muscaturi,pus farfuria cu fundul in sus daca nu-i place mincarea
si altele...e mai tot timpul racita, tot trage de muci din vara, a invatat sa ii stearga singura, ii mai si intinde pe fatza, dar progresam- va dati voi seama cam cit de mult a fost bolnava- sau imi spune: "mucii!" adica executarea mami, sterge-ma. cu olita nu se intimpla nimic, o cere fiindca o pun la gradinita si cred ca isi aduce aminte si acasa, dar nu face nimic in ea, e mai mult de joaca, sta putin, apoi tot pe ea face si imi spune doar in finlandeza "scutecul" adica sa o schimb, daca nu percutez tzipa "caca-caca" sau "pisu" si isi trage singura in jos ala de pe ea...
.
noh, plus cu minus, zic ca o ajuta dusul la gradi, s-a facut fetita mare, ma inteleg cu ea,papa singurica- daca am rabdare sa o las,vorbeste, danseaza si cinta
niste chestii care seamana cu ce invata la gradi, dar nu prea mult
.
m-am bucurat pt burticile noi, pe cele mai "coapte" le astept cu drag, m-am intristat pt Irda, dar ii tin pumnii sa fie totul bine.
va dorim numai bine,sanatate, Craciun fericit si un an bun,plin de bucurii.
M si domnisoara Sofia
delia grozav spune:
Si uite asa, cum vin sarbatorile
se strang si mamicile cu povesti la gura sobei despre copilasi dragalasi.
Anis eu cred ca am rezolvat in sfarsit problema cu scaunele moi ale Medeei. De o luna jumate ii dau Nestle junior si o luna i-am dat Aloe berry nectar. Bine, noi nu am avut boala diareica efectiv decat o data in rest aveam scaunele de fermentatie si abia acum de cand am schimbat laptele are scaune efectiv formate.
Pana acuma si noi ne raceam des, acuma am avut 2 luni pauza.
Insa Adi tocmai e cu muci si tuseste asa ca astept sa faca si Medeea ceva ca sunt tot mereu bot in bot.
Luluam luat si eu revista si l-am admirat pe Andrei. E tare scump dar se cam uita dupa cineva din spatele camerei, dupa cine oare?![]()
Cin bine ai revenit, v-am vazut pozele si se vede ca ai un baiat care iubeste viata mondena.
Monaima bucur ca aud si despre voi noutati si ca Sara colinda asa frumos.![]()
Mamini ce fata dezghetata ai. e clar ca gradinita ii prinde bine si ce daca se tot raceste, si Medeea le ia pe toate de la Adi. Am avut si noi rubeola cred, ca a avut si ganglioni mariti.
Ingrid a avut si rosela si rubeola.
Adi a avut azi serbare cu toate ca e racit. A fost frumos, a spus poezia ca un adevarat artist.
Pe Medeea am inceput sa o pun pe olita de ieri desi nu aveam inca de gand.
Dar deja de o luna spune inainte sa faca kk ce are de gand, sau imediat dupa , asta de mai demult.
Asa ca am zis sa incerc sa vad ce se intampla. Si Medeea face pipi constient imediat ce o pun pe olita. Azi am pus-o de 3 ori si de fiecare data a facut. Asa ca am pus olita in camera ei si astept sa o ceara ea. Nu o presez dar vad ca ea vrea.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
cin spune:
Neata fetele
Am intrat sa va dau doar binete, ca-l aud pe vlad vorbind in patut. oricum, mai dureaza pana se plictiseste. si daca ma duc sa-l scot din pat mai repede, nu vrea
. Nu zice NU, dar da din cap in semn de nu, si acum a devenit pasionat sa raspunda cu nu la orice il intreb
. Vrei sa te ia mami in brate? nu. vrei sa te scoata mami din patut? nu. mami pleaca. Paaaaa. cam asa decurg dialogurile de dimineata. si normal ca in momentul in care intru in camera il incepe sa strige "tati" si sa se uite pe langa mine dupa ta-su 
Aseara iar s-a dat copilul in spectacol, ca am fost prin plaza dupa cumparaturi si era un spectacol organizat acolo. a dansat baiatu, a facut mai-mai la ursuleti, i-a dat pup la mosu'...si a facut scandal cand am plecat.
Revin cu pozele cu camionul http://new.photos.yahoo.com/ialuch/album/576460762379498337
Merg sa ma pregatesc de iesit afara, dupa ultimele cumparaturi de craciun. ce noroc ca am hipermarketul peste drum
O zi buna sa aveti
acusor spune:
Cin, frumos camion. Cat a costat? Eu nu ma incumet sa iau asa ceva lui Teo, inca. El, tot ce prinde arunca. Da' probabil ca asta ar fi prea mare :D.
Delia, bravo Medeeei ca face la olita. A avut si Teo o perioada cand stia ca, daca face pipi canta olita. Acum, nici nu mai vrea sa stea pe ea. Plange cand il pun. Nici nu stiu ce sa-i fac.
Mamini,
mare de la noi. Ma bucur ca s-a acomodat Sofia la gradinita. Vreau sa-l dau si eu pe Teo la cresa in vara, dar sunt tare debusolata. Sigur nu se compara cu ce e la voi. Am inteles de la o vecina, ca nu se prea ocupa de ei. Ii lasa in mijlocul camerei cu niste jucarii si ele isi fac de treaba. Chiar nu stiu cum sa fac. Ma mai gandesc.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
cin spune:
Acusor, a costat aproape 1,5 mil lei
, dar chiar voiam sa-i iau ceva...mare. initial voiam o tricicleta mai sanatoasa, dar am zis ca o sa ma impiedic de ea prin casa pana la primavara, asa ca am renuntat. Intr-adevar, camionul e mare si nu poate fi aruncat intreg, dar se desface, si are si mici bucatele, mai un surub, o piulita, care sunt convinsa ca zboara frumos ![]()
lulu75 spune:
Buna!
Andrei la sedinta foto a fost ok pana a venit fotograful. Cand a vazut atata agitatie, s-a speriat si a inceput sa planga. Noroc ca la magazinul unde s-au facut pozele erau pungi cu spaghetti prin mobila de bucatarie si cum plangea cum ii dadeam sa se joace cu punga cu spaghetti sau i-o aratam din spatele fotografului si atunci radea. Deci secretul pozelor se afla in spaghetti.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
mamini, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre voi. Va pupam!
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
MONAI spune:
Salutare, gagici!
EHEEEEEEEE! Deci au aparut si fetele de care ne-a fost tare dor. Ma bucur foarte mult pentru asta. Va multumesc tuturor de urari, sunteti dragute. Eu mereu imi fac mustrari de constinta ca nu apuc sa spun fiecareia vorba buna pe care o am cand citesc mesajul, dar sper sa ma-ntelegeti
.
Mag si Sara a facut o forma urata de roseola la 8 luni, imi inchipui prin ce-ai trecut, dar ma bucur ca acum Veve e bine
.
Acusor, draga mea, sunt doamna acum ca am vacanta, cand Sara dormea de-amiaz eu invatam, acum ma bucur de luxul cititului. Mos Nicolae a adus carti si pentru mine si pentru tati
, asa ca acum eu ma bucur de ele, sotul inca n-a apucat, dar si-a pus sperantele in sarbatori.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...