Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

emanuela bine ai revenit! imi era dor de tine si postarile tale pertinente. eu cred ca toti copilasii din gasca sunt la stadiu Mariei, adica niste bebe care se plimba prin casa, spun cuvinte si bodoganesc pe limba lor. Doar ca in momentul cand iei o bucatica din ce spun sau ce fac si o povestesti aici ti se pare ca e cine stie ce chestie de genii. De ex. eu m-am simtit intimidata cand ai scris ca Maria repeta dupa tine multe cuvinte si stie sa numere. Ai mei destul de rar spun cuvinte noi dupa mine. Citind o carte cu ferestruici zilic de vreo saptamana, au incput sa spun "ai" la ardei, incearca Rares un "membi" care ar trebui sa fie Bembi si tot el mi-a zis azi "shea" (ceai) de cateva ori repetand dupa mine. Dar Bianca nu se agita cu de astea. Ea cam face si spune cand si ce vrea ea si incerc sa nu ma stresez.

Legat de servici, eu oricum o sa ma duc sa discut cu ei, sa clarific treburile si daca e sa o terminam, sa ne despartim in termeni cat mai amiabili. Au fost totusi niste ani frumosi petrecuti in firma asta, seful a fost dragutz cu mine si m-a ajutat de cateva ori cu niste probleme personale. Apoi orasul e mic si toata lumea se stie cu toata lumea si nu e bine sa pleci de undeva aruncand cu noroi in urma. Si eu as vrea sa ma intorc la munca inainte de a face copii 2 ani, tocmai ca pe langa salar as beneficia de la stat de 5 mil care ar fi salariul bonei. Dar as vrea ca salariul meu sa fie macar un pic peste 10 mil, atat cat as avea daca as sta acasa, ca sa merite. Mi-au mai sugerat cateva persoane sa merg in continuare la firma asta cateva luni, sa imi reintru in mana si apoi sa plec, dar nu cred ca ar fi etic din partea mea. Cu siguranta mi s-ar reprosa ca am profitat si am invatat stand la ei fara sa produc la randament maxim si cand am ajuns sa scot bani pt firma, plec. Adica daca as ramane aici, ar trebui sa o fac pt cel putin un an.
Astept sa isi faca timp sa ma cheme la discutii finale si in functie de ce imi ofera o sa iau o decizie.

M-am gandit si la varianta cu cresa. Am aflat de una pe care o lauda mai multi parinti. O sa ma interesez daca mai primesc copii si poate incerc sa-i duc treptat, cateva ore, sa ii vad cum se acomodeaza.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Valcamp sincer nu pot sa ma pronunt legat de nepotelul tau. In principiu o pneumonie debuteaza cu febra mare, alterarea starii generale si apoi apar restul simptomelor, tuse, respitratie dificila si-asa mai departe. Diagnosticul se pune ascultand copilul, facand o radiografie si o hemograma. Asta asa pe scurt.
Din ce spui tu pare o bronsita. Daca are astm se poate spune in timp daca se repeta simptomatologia si facand niste investigatii specifice.

Legat de conditiile din spitale, e cam la fel peste tot insa sunt foarte dezamagita de lipsa de profesionalism a unor cadre medicale.
Am vazut un bilet de externare la o fetita care a fost internata la Bucuresti la un medic foarte renumit si mi s-a parut efectiv o bataie de joc biletul respectiv. Fetita chiar sufera, o doare un sold de cateva luni si a tot fost internata fara sa i se puna un diagnostic clar. Biletul de externare care l-am vazut era execrabil, se vedea ca medicul nu si-a dat de loc interesul sa o investigheze cum trebuie, probabil pentru ca nu a cotizat destul. Mi-e greata!!!!

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Si acum sa revin intr-o nota mai optimista.

Eu mi-am revenit destul de bine, deja sunt <in paine> cum spunea cineva si profit de concediu sa ma mai copilaresc si eu putin si sa pregstesc una alta pentru sarbatori. Cadourile sunt aproape toate cumparate, mai trebuie ceva maruntisuri.
Am luat cateva chestii de decor,mai vreau sa iau potpouri nou ca anul tecut tare bine mirosea in casa de la el.
Curatenie fac cate putin cand apuc si mai ramane partea cu gatitul, de care nu prea am chef dar nic nu ma lasa sufletul sa nu fac ceva deosebit.

Voi ce gatiti de sarbatori, mai deosebit?

Poze

Mergi la inceput

Copiii sunt bine sanatosi.

Adi are poimanie serbare dar nu se streseaza prea tare, poezia o stie de o luna, mai lucram la intonatie...impresie artistica.

Medeea e foarte draguta, cu ea nu am de loc probleme cu mancatul, in ultima luna s-a schimbat tare mult. Mananca efectiv cu placere.
Nu prea mai serveste mancare de bebelusi, roade foarte bine chiar si bucatele de carne. Ii place orice fel de supa sau ciorba. Azi de exemplu a mancat supa de fasole verde cu pastaile intregi ( de 2-3 cm, adica) pe care le culegea cu manuta din bol.
Are putin sub 11 kg, deci a recuperat bine, nu mai e slabuta.

Intelege tot ce ii spun, de vorbit vorbeste mult in bebelineza ei, insa are cateva cuvinte pe care le pronunta clar: mama, tata, papa evident, uite, unde, alta, gaca (gasca), mac-mac, si inca cateva pe care inca nu stiu ce inseamna desi le tot repeta, meme, us.

Ce mi s-a parut foarte distractiv e ca vreo 3-4 zile nu mai vroia sa spuna nicicum da, cuvantul ei preferat pana la momentul respectiv. Pana in ziua cu pricina, raspundea la orice intrebare cu da.
Medeea esti frumoasa?-Da!
Medeea esti urata?-da!
Medeea ma iubesti?-Da!
Medeea vrei bataie?-Da!

Si din ziua respectiva cand n-a mai vrut nu mai scotea nicicum cuvantul respectiv! Orice o intrebai mormaia smechereste.O singura data i-a scapat si apoi a fost tare nervoasa.
De ieri spune iar da, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andreea, vad ca l-ai invatat sa pescuiasca . E un nazdravan, dupa cum se vede .

quote:
Originally posted by delia grozav
Medeea vrei bataie?-Da!

Si din ziua respectiva cand n-a mai vrut nu mai scotea nicicum cuvantul respectiv!

Pai de-aia nu mai zicea fata "da" .

Ma bucur ca ti-ai revenit si profiti de concediu.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Asa fetele
A fost dr ei azi la Ingrid.E ok pitica.M-a asigurat ca e ok cat mananca ea si sa nu-i micsorez mesele, doar daca nu are ea chef intr-o zi sa manance o masa sa sar peste ea.Ca si noi care nu avem chef de mancare in fiecare zi.
Cu lovitul ,trantitul , cica ne probeaza limitele noastre ca sa obtina ce vrea.Mi-a dat ca sugestie distragerea atentiei si daca face afara in parc etc, luata din parc si adusa acasa sau nu se mai da in topogan de ex, unde ii place f tare.Si peste 10-20-50 de ori repetandu-i o sa inteleaga.

Cu mancarea avem unda verde la absolut orice...nu prajeli sau grasimi...in rest de toate.Ii face buni chiar acum sarmale si ei.

Azi mi-a facut figura a refuzat mancarea ei ,pilaf cu piept de curcan si a vrut mancarea noastra tocanita de cartofi cu fasole si mazare.Aa plus ca a mancat cu furculita normala si din farfurie normala.

Referitor la alergatul prin casa sau ca nu sta in scaun, mi-a zis sa ii dau ceva de facut cat mananca, o jucarie, doar una singura, eventual TV, o carticica etc..cei place ei...pt ca nu sta fiindca se plictiseste..cam asta ar fi..

AniS 35+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Azi, Andrei a aparut in Libertatea pentru femei la pagina de moda. Despre aceste poze va vorbeam.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nu am dat carutul, asa ca daca il vrea i-l dau cu mare placere. Doar sa imi scrie pe PM ca sa fiu sigura ca citesc mesajul la timp.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

laura,
eu zic sa lasi la o parte chestiile de genul "n-o sa dau randament maxim". e si normal asa si nu cred ca are nimeni pretentii. daca angajatorilor nu le convine n-au decat sa angajeze numai barbati sau sa faca ei copii si sa-i creasca sa vada cum e....si noi doar sa muncim. daca revii 2-3 luni si apoi iti gasesti altceva mai bun daca angajatorul tau nu-ti ofera mai mult nu mi se pare ca arunci cu noroi in el.

dede,
refacere cat mai rapida. si eu ar trebui sa ma operez de deviatie de sept dar tot aman. acu am bagat vrep 2 sapt cu maria de ketof si parca nu mai am nasul infundat e mult mai bine.
maria pana acu 2-3 sapt zicea intruna nu la orice. dar acuma zice da la orice. dar daca o intreb dupa "esti sigura?" sta pe ganduri si nu mai raspunde nimic.

maria de vreo cateva zile e incantata tare mult de mierea de albine, de stafide si caise confiate. pana acum nu vroia am mai incercat. mierea i-o dau pe un bat special si-l baga in gura si roade la el, iar apoi cu el lipicios pescuieste cereale expandabile din castronel si le baga in gura si e tare incantata.

fetelor,
voi stiti in bucuresti un loc frumos de joaca unde se pot duce piticii sa se joace zilnic? dar ma refer la pitici mici ca ai nostrii nu locuri de joaca gen cele din mall unde sunt si copii mai maricei. si cu jucarii si cu carticele. ceva unde se plateste ceva si-i supravegheaza eventual. as vrea s-o duc si eu pe maria acum ca e urat afara macar 1 ora dupa-amiaza.

mamica de maria, 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by ema.nu.ela
fetelor,
voi stiti in bucuresti un loc frumos de joaca unde se pot duce piticii sa se joace zilnic? dar ma refer la pitici mici ca ai nostrii nu locuri de joaca gen cele din mall unde sunt si copii mai maricei. si cu jucarii si cu carticele. ceva unde se plateste ceva si-i supravegheaza eventual. as vrea s-o duc si eu pe maria acum ca e urat afara macar 1 ora dupa-amiaza.

Si pe mine ma intereseaza. VAd ca dincolo exista, numa la noi nu. TAre bun ar fii cu vremurile astea

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 31+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput