Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai sa va zic cum am facut.
I-am dat la ora 10 doar niste fructe si ceva cascaval sau branza topita etc.Adica doar 2 feluri.
La pranz masa normala...mai cu fite , am scos masa de la ora 17.Si ce credeti ? Aseara la 19.30 a halit o branza cu smantana de 200 g si 180 lapte cu cereale, clar ii era foame daca am sarit peste o masa.
Si pe la 21.30 a mancat si 300 lapte..si la 22 20 era culcata..
Hmm, acum ce fac?
Ideea e ca de 2 sapt i-am scos jucariile sau orice zdraganea cand mananca ...e de atunci au inceput fitzele...ufff

AniS 35+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara mamici si pitici!Iata ca ne-am facut si noi aparitia.Trei zile am fost la tara,taiat de porc si chestii legate de pregatire.
Fetele noi suntem bine u mici exceptii.Adica eu vin de la munca foarte obosita,mai ca ma adoarme Codruta pe mine si pe deasupra sesisez ca am cam capatat sensibilitatea proverbiala a femeilor gravide.Parca ma supara mai repede orice si imi vine sa plang destul de repede.Parca nu ma recunosc...
Iar Codruta micuta se pregateasca sa primeasca - sper cat mai repede- primul canin.Mananca ceva mai greu,cu mofturi...nu prea ii intram toteauna in voie...ce mai,la fix pt starea mea.Noroc cu tati,mamaie si tataie!
Acum dau fuga sa va citesc,raspund cat pot si intre timp fac si o baie!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Katink felicitari pt cumnatica si ii tinem si noi pumnii sa stea puiutzii cat mai mult la mami in burtica!
Yasmari,Irina Codruta mea daca ma fac ca plang vine si imi trage mainile de pe fata pana ma vede si ma pupa.Dar de speriat...nici gand.Si vad ca ai nostri copilasi au cam aceleasi placeri:invartitul,trantitul pt a ace zgomot,pititul prin casa etc.
Briana imi pare rau ca problemele tale nu se mai termina si ca Ana are inca probleme.Va pupam pe toate si va dorim numai bine!
Laura ce frumos se joaca gemenasii tai.Mai ca ma faci sa jinduiesc la asa ceva!Upsss!!!
Monica-Elena concediu placut,distractie maxima si toate urarile de bine!!!
Luminita felicitari pt copilul cel "mare" si cuminte!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mai zau ca era planeta in dreptul albumului. Am mai incercat o data: http://new.photos.yahoo.com/andre_ea22/album/576460762374799797

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Andreea ai un baiat tare frumos si are intr-o poza o privire de mare shmecheras. Ce cuminte a stat el la pictat! Pacat ca nu i-a placut la mos in brate, dar la anul cu sigurnata il va tragea de barba.

Nicoll sper sa iti treaca starea aiurea pe care o ai. Or fi si hormonii de vina. Bine ca cei din jur te inteleg, ei o sa te ajute sa treci cu bine peste perioada asta. Poate spiritul sarbatorilor ajunge si la tine si te mai inveselesti putin. Facem galerie caninului sa iasa repede sa lase fata in pace!

Fetelor, uitati ce am gasit postat de mamy_taty.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90555
M-am gandit ca poate una din fetele din Bucuresti o poate ajuta cumva. Luminita, tu ai dat deja carutul tau?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Iar am disparut cateva zile...sper ca nu ne-ati uitat!
Sa reiau de unde am ramas atunci...

Anis- spuneai de Ingrid care papa numai in mers... La noi nu e asa, dar nici nu mai stiu ce as prefera... Mario inca papa cuminte in scaunul lui de masa, fara jucarii sau alte artificii, preferabil cu reclame la tv, dar nu misca nici un deget spre castron, sta cu manutele lg el sa ii bag tot eu in gura si tot pasat.... Asa ca nu stiu cum sa iti spun ca e mai bine...Mai comod e asa, dar parca tot as vrea si eu sa-l vad o data ca papa si el ceva mai mare.... Sanatate multa si odihna cat cuprinde si se poate....

Briana- ma bucur tare mult sa te vad iar pe aici dar imi pare tare rau ca tot mai aveti probleme..... Sper sa le dati pana la urma de cap bubitelor alea nesuferite sa scapati si voi macar de grija asta.... Mult succes si cu div, sanatate multa pt voi 3 fete cucuiete si tie multa putere sa le depasesti pe toate!!!!!

Laura- o pup si eu cu drag pe Oana si sper ma ierte pt intarziere.... Sa ii dea Dumnezeu tot ce isi doreste, sa fie fericita si sa aiba toata viata parte numai de noroc si bucurii!!!! La multi ani!!! Iar pt tine.... spor la constructia magazinului mult asteptat, sa il termine repede sa iti poti face si tu cumparaturile linistita!
Ce frumos povestesti tu despre puii tai si imi imaginez ce veselie si joaca e la voi in casa..... Si ce fericire e in sufletul tau cand ii vezi! Ma bucur ca se descurca bona cu zvapaiatii mici si nu iti face probleme pt restul...compensezi tu si sunt si ei inca mici...cand mai cresc ii duci la gradi si rezolvi situatia.... Pupici multi de tot!

Monica-Elena- si noi va dorim sarbatori fericite, un an nou plin de bucurii si reusite, si sa aveti parte de tot ce va doriti! Distractie placuta la munte, zapada si timp excelent! Te asteptam cu vesti si poze!

Albinutzza- aici sunt! Nu am disparut eu chiar de tot, nu va faceti iluzii ca nu scapati asa usor de mine!

Lulu- felicitari pt baiatul mare care o lasa pe mami sa doarma toata noaptea!!! Sa il tina tot asa!

Pitecantrop- Mult succes la examen si drum bun spre casa! Revedere placuta!!!! Ma bucur tare mult pt voi ca peste un an veti fi impreuna toti 3!!!! Am vazut si pozele baiatului frumos si neastamparat! Buna cura de slabire... Desi si Mario al meu e un zapacit eu din pacate nu mai reusesc sa slabesc deloc... Pupici si mai asteptam vesti de la tine cand mai poti intra! Iti tinem pumnii!!!!!

Nique15- imi pare rau ca ai probleme... hai sa-ti spun cum e la mine. Eu am intrerup alaptatul la inc lui iunie, si de at nici eu nu am avut nici o problema de care pomenesti tu, insa si mie si acum daca strang putin iese niste lapte/colostru ce o fi el.... Dar nu m-a durut niciodata si nici nu s-a intarit, umflat ceva.... Am fost si eu sapt trecuta la control si mi-a zis ca nu e nici o probl daca nu sunt reactii neplacute si o sa treaca de la sine. Eu cand am oprit alaptatul am luat la indicatie meducului 5 aspirine pe zi, care ar fi trebuit sa opreasca laptele definitiv... Multa sanatate si sa treaca repede problema ta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Yasmari- ce frumos ca petreceti intre copilasi!!! Petreceri frumoase si in continuare! Si reusite pe toate planurile!!! Vad ca ai activitate bogata...si placuta! Multi pupici pt tine si fata cuminte si papacioasa pe...pulover....

Andre_ea- multumesc mult! Am oricum drum prin Unirea sapt viit asa ca o sa dau si eu o fuga pe acolo!!!! Si povesteai de Tudor ce suparat a fost ca te-a lovit... Mario imi da un cap in gura de imi sparge buza, sau in nas de ma schimonosesc de durere iar el rade in hohote fericit ca a nimerit tinta... Ca sa vad si eu pe cine cresc...

Cami- multa sanatate!! Sa scapi repede de raceala si sa revii cu forte proaspete!!!! Pupam fata mica care are atat grija de parul lui tati si ca voi sa va intelegeti bine! Pupici multi!

Fetelor...tb sa fug iar ca iarasi s-a trezit Mario si nu mai vrea sa adoarma.... cred ca stie ca il mai parasc pe aici si nu ma mai lasa sa intru... nu stiu ce are! Bine glumesc eu... dar sper sa nu imi raceasca iar ca asta e primul semn... Pupici si noapte buna tuturor! Ne vedem maine...sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetelor ce e linistea asta aici? Ati inceput impaturitul sarmalelor?! Se simte miros de cozonac

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 31+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

buna fetelor,
hai ca intru putin desi am f multa treaba la servici. am fost in concediu si-acuma se aglomereaza si ca in nici un an s-au adunat multe la sf de an.

anis,
eu stiu ca mesele de dimineata si de pranz tre sa fie cat mai consistente pt ca piticii la varsta asta au nevoie de calorii ca ei consuma mult in timpul zilei. in plus peste tot zice ca e bine sa-i dai papa (mai ales laptic) cand se scoala imediat pt ca altfel s-ar putea enerva de foame si sa nu manance mai tarziu.
a mea de exemplu acum ca-i iese a doua maseluta, se trezeste noaptea pe la 2-4 si dupa ce se foieste ceva timp ii sare somnul si-si da seama ca are stomacul gol si cere mancare. asa ca-i dau lapte n-am ce sa fac ca altfel nu adoarme la loc.

laura,
ce te sfatuiesc eu cu serviciul:
1) oricum inainte sa pleci la alta firma trebuie sa te intorci la cea veche pt ca tu ai contractul de munca suspendat si trebuiesc facute cereri etc. abia apoi poti pleca la alta.
2) din proprie experienta iti zic ca e bine sa mai stai la ei macar vreo 2 luni ca sa-ti intri inapoi in ritm. si in timpul asta sa-ti cauti. ca la inceput o sa-ti vina greu ca te-ai dezobisnuit. eu si acuma dupa atata timp nu mai am randamentul dinainte pt ca ma gandesc tot timpul si la maria... tre s-o sun pe bona sa-i dau indicatii... sa ma gandesc ce program de masa si somn sa le fac etc.
3) ar fi bine sa te intorci inainte sa faca copii 2 ani ca sa mai beneficiezi si tu de stimulentul de 100ron pe care sa-l consideri parte din salariul bonei. iar apoi iti cauti ceva cu salariu mai mare sa nu simti diferenta. daca de la anu apare legea aia cu bonurile de cresa poate gasesti sa-i dai undeva. plus ca anu viitor cateva luni pana la 2 ani o sa ai si alocatia copii 400 ron.

lulu,
stiu multi copii care au renuntat complet la lapte si de la 10 luni. eu zic ca e important laptele macar pana la 2 ani si sa incerci prin tot felul de metode sa-i dai. sa-i schimbi laptele, sa-ncerci sa-i dai in pahar special cu paiul, eventual ii pui si niste cereale cu cacao de la nestle sau cacao. poate pur si simplu s-a saturat de bibe. sau in castronel cu lingurita si cu cereale expandate. sau cereale cu lapte. daca reusesti sa-i dai in continuare ar fi f bine.

eu cand citesc ce fac copiii vostri parca ma simt de pe alta planeta. a mea e inca bebel dragutz care doar se invarte prin toata casa, zice cateva cuvinte si bolboroseste pe limba ei.
am fost la petrecerea cu mos craciun de la firma si mai erau 2 de varsta ei (f grasuti am murit de invidie) care erau la fel de bezmetici ca si ea doar ca mancau incontinuu. maria insa da semne sa fie cam egoista lua jucariile celorlati copii care nu ziceau nimic ca erau preocupati cu mancatul :)

incerc s-o invat numerele. deocamdata constientizeaza doar ce inseamna 2, desi repeta dupa mine pana la 5. imi place ca uneori repeta cuvinte pe care le zic eu si le repeta destul de bine. cand e vorba de masa si-o intreb daca vrea sa manance imediat vine de parca zici ca are foamea in gat.

eu cu masa nu ma mai stresez. laptele de dim si seara il bea din bibe. gustarile de dim si dupa-amiaza le mananca mai mult in picioare jucandu-se prin casa. baga in ea cred cate 1 kg de fructe pe zi. acum ii plac tare mult mandarinele baga cate o felie intreaga in gura si le alege printre celelalte bucati de fructe. doar pranzul i-l dau in scaunel si am inceput sa-i dau cu lingura mare si-i dau repede ca apoi se plictiseste si incepe sa arunce cu ele. macar supa s-o manance in scaun ca apoi bucatele de carne si legume ii mai dau in picioare. acum e fan supa cu fidea.
in schimb nu vrea iaurt si branza deloc. aseara iar am incercat cu un danonino si urla ca s-a murdarit pe maini de la el. daca ar fi vara i-as face inghetata din el poate ar manca asa dar acuma nu-mi vine.

apropo de jucarii: am citit un articol si ziceau astia ca nu e bine sa le dam pe toate odata. in ziua de craciun sa le oferim cate un cadou la cateva ore, dupa fiecare masa...asta in caz ca avem mai multe.

a si ce mai vroiam sa zic: ar fi bine sa incepeti sa le dati mancare sau lapte inainte de baie si spalat pe dinti. sa se dezvete de adormit cu bibele in gura ca e periculos pt dinti. sau daca beau bibe inainte de nani sa-i spalati apoi pe dinti. eu de vreo luna incerc sa-i dau mancare inainte de baie pe la 20.30. apoi la 21 baie si 21.30 nani. dar nici mie nu-mi iese mereu. adica daca nu a baut tot bibele la 20.30 ii dau restul dupa baie si spalat pe dinti. dar sper cu timpul sa renunt la bibe dupa baie.

a mea e o slabanoaga am cantarit-o are 9.700kg si la inaltime cred ca are vreo 85cm ultima data avea vreo 82 parca.

mamica de maria, 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare mamici, pitici si burtici,

am lipsit 2 zile de la munca pentru ca am avut misiune importtanta de indeplinit: sa-l aduc pe tati acasa si pe Mos Craciun.... Ioana a fost super incantata de toate jucariile si hainutzele pe care i le-a adus tati, a ras, s-a dat in spectacol pentru el, uite-asa ca sa ii rupa inima lui ta-su... Iar taica-su, este ud tot!!! Se joaca impreuna, rad, se alearga... ce mai, a dat si tati in mintea Ioanei.... Cu toate astea inca nu se simte ea bine cand raman doar ei doi, plange dupa mine.... Sper sa se reobisnuiasca sa stea si numai cu tati...

Laura, si eu ii dau inca cereale cu lapte din cutie, sunt extrem de bune, au toate vitaminele si ii plac foarte mult!!! Strumfii tai sunt tare scumpi, imi vine sa-i... pap... virtual!!! Cat despre serviciu, sa fim serioase!!!!! Sunt convinsa ca vei gasi altceva mai bun in alta parte, important este sa cauti si sa nu-ti pierzi optimismul chiar daca vezi ca este ceva mai greu la inceput.

Valcampan, sper ca ai luat nota mare la examen!!! Il pupam cu drag pe Davi scumpul care vorbeste non stop!!!!

Andreea, ce a stat Tudorel la pictat, scumpul de el!!!! Ii sta foarte bine cu inimioare pe obrajori, iar tu arati suuuper!!!!

Irda, ce simpatica este Daria, foarte diplomata, deja stie cum sa iasa din situatii critice, este o dulce!!!

Nicoll_mada, te inteleg, asa eram si eu cand eram gravida cu Ioana, plangeam din orice... si de atunci parca am ramas cu o sensibilitate mai accentuata cand vine vorba de toti cei din jurul meu... si nu numai....

Simona, sper sa mai ai timp si de noi....Pupam cu drag!!

Asa.... am luat si noi bradutz, pe sambata il impodobim si.... il asteptam pe mosu'!!!!! He he, sunt curioasa ce fata va face Ioana cand va sta la mosu in brate, vad ca la TV cand iil vede prin reclame rade si bate din palme, dar cand o da nas in nas cu mosu' cel adevarat.....

Va pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput