Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 33
crinuta spune:
quote:
Originally posted by coraly
Crinuta, din contra! Nurofenul e cel mai bun la febra. La al meu cu ala ii scade foarte repede. Si nu i-am dat niciodata doza intreaga - adica 5 ml. Ii dadeam 3,5-4. Incearca!
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Da, nu stiu de ce credeam ca e mai slab, sau asa am citit pe undeva. Am sa incerc. Sunt curioasa cum va raspunde.
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
Amaya spune:
Crinuta, picaturile acelea ni le-a recomandat pediatra in cazul in care febra nu raspunde la schema obisnuita.
Unde se afla acum pediatra voastra? La spital sau la Medicover? Daca e la Medicover suna in Victoriei si vezi pana la ce ora este si daca aveti timp sa ajungeti ia-l pe Rayan si du-te acolo. Cand ajungi spune-le ca e o urgenta, ca nu-i scade febra de 24 ore si ca o rogi sa-l vada pentru 5 minute fiindca este singurul pediatru care l-a mai consultat in trecut si ca ai incredere in ea. Sunt sigura ca nu o sa va refuze. Asa cum sunt sigura ca si daca nu mai este ea acolo si dai peste Stanescu (de preferat) sau oricare alta pediatra o sa va primeasca si fara programare, dar trebuie sa va duceti acolo.
Oana
31+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
crinuta spune:
Da, e la Medicover si sta pana la 14:00.
Mi s-a spus ca suna cam intr-o jumatate de ora, si inca nu a sunat si deja incep sa ma panichez, mai ales ca i-am spus asistentei despre ce e vorba.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Amaya spune:
Dar nu ai mobilul ei? Daca nu sun-o pe Patricia poate il are ea si vorbesti direct cu doctorita. Daca nu-l are nici Patricia mai suna o data si spune-i asistentei ca este o urgenta si ca astepti la telefon pana se elibereaza si poate vorbi. La Medicover nu dureaza mai mult de 20 de minute o consultatie.
Oana
31+ si
Comorile mele
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, nu il am nici eu, este pe acasa pe undeva, trebuie cautat amanuntit si nu e nimeni acasa acum, doru e plecat cu rebe dupa dosar cresa. mai insista la asistenta, caci de obicei suna ea inapoi, pe mine m-a sunat.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
L-am avut dar nu-l mai am de cand mi-am schimbat telefonul in vara si am piedut mai toate nr ( l-am dat pe cel vechi).
Mai stau maxim 10 minute si sun iar la Medicover.
Crinuta si
Rayan
sirimie spune:
Ce multi copii s-au imbolnavit acum ![]()
Insanatosire grabnica tuturor!
Mie nu imi merge mail-ul de 3 zile (sint probleme cu serverul, sint foarte nemultumita de cei de la Astral, e a doua oara si consider ca sint neseriosi pentru ca este e-mail platit). Imi cer scuze daca mi-ati scris mail si nu am raspuns.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
crinuta spune:
M-a sunat doamna dr acum, e o draguta si jumatate.
Am vorbit mult, mi-a spus ca, sa incerc sa alternez Nurofen cu Paracetamolsi daca tot nu cedeaza sa trec pe antibiotic.
A spus ca daca ar fi viral ar trebui sa apara semne de gen mucisori, stranut, etc, dar el inca nu are nimic.
Daca l-ar vedea si ar observa ca e puroi in gat i-ar da imediat antibotic, dar asa, ma roaga sa mai astept, sa nu ma grabesc cu antibiotul si daca intr-adevar febra mare persista, atunci sa ii dau antibiotic Cefalexin, pe care il si am in case de altfel.
A ramas ca tot in cazul in care febra mare persista sa mergem maine dimineata doar sa il vada scurt.
Ce mai, e femeie super draguta.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Amaya
Ana Maria, ma bucur sa te revad activa.
Crinuta, de acord cu Coraly, si la noi Nurofenul actioneaza cel mai bine si mai rapid (eu alternez Nurofen cu Panadol). Iar cand febra se incapataneaza ii dau 10 picaturi de Nevralgin (care este de fapt algocalmin) si atunci scade sigur.
Oana31+ si
Comorile mele
Cum ii pui picaturile alea?
Acum are in ureche 38,8, desi i-am pus acum vreo ora supozitor cu paracetamol.
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
Amaya spune:
Crinuta, i le pun in lingurita si i le dau asa. Lui Andrei ii plac fiindca sunt dulci la gust si le ia usor.
Oana
31+ si
Comorile mele

.