Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Crinuta, ce rau imi pare ca nu i-a scazut...esti sigura de antibiotic ca e cel potrivit?? Mai bine du-te la medic sa-l asculte pulmonar, sa se uite in gat...acum cum mai e?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Crinuta

Si eu zuc sa mergeti la dr!Sa il asculte la plamni!Si Tudor a facut la fel in primavara!Crestea febra brusc si se mentinea si cu sosete cu otet si antitermice!

Nic noi nu stim dc ami ajungem!Aseara am iesit cu amdoi afara si atat au chiuit si tipat "moshu ,moshu", iar Ilinca si ea pe aceleasi tonalitai si acu tusesc amandoi! Daca e trecator va anunatam!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata mamici.

Crinuta, imi pare rau ca nu va trece febra, dar, mai bine, decat sa te torturezi asa asteptand sa scada, de ce nu dati o fuga pana la doctor? sun-o pe pediatra la care mergeati la Medicover si spune-i sa va vada urgent oriunde e, la spital sau la clinica. O sa ajungi sa te imbolnavesti si tu de atatea griji si semne de intrebare. pe amandoi.

Bubu, Kris, ce fac piticii? cum se mai simt?

Noi ne-am luptat iar cu o conjuctivita, cu secretie la ambii ochi insa am reusit sa o dovedim cu Tobradex inca de la prima doza, luni seara i-am pus prima data si marti dimineata nu mai avea secretie aproape deloc. Ieri am fost si la control la oftalmologie si piticul este foarte bine insa continuam tratamentul pana ajungem la 5 zile intregi, adica pana sambata. Cu ocazia asta m-a linistit si cu presupusul strabism de care ma intreba toata lumea, inclusiv pediatra lui, (fiindca li se parea ca inca ii fug ochisorii) insa este aceeasi situatie ca la 1 an, si anume osul nasului nu i-a crescut inca si este la nivelul fetei astfel incat Andrei vede fara probleme peste el, iar ceea ce pare strabism este de fapt pacaleala si medicul a spus ca nu trebuie sa ne facem probleme absolut deloc. Slava Domnului!

Sa va mai povestesc faptul ca ieri, cand m-am dus sa-l iau de la cresa, ma anunta educatoarea ca au fost cativa copii depistati cu un streptococ si din cauza asta au fost controlati toti copii si cum la Andrei a vazut asistenta "putin rosu in gat" imi recomanda sa ii dau preventiv penicilina V. Le-am comunicat ca eu nu i-am dat si nu o sa-i dau vreodata "preventiv" antibiotic cu atat mai putin cu cat de la presupusul "putin rosu in gat" el nu are nici un fel de simptome (muci, febra, tuse, etc.). De dimineata a trebuit sa repet acest lucru si pentru asistenta si educatoarea de dimineata si mi-au spus ca oricum astazi vine medicul sa le ia exudat copiilor cu streptococ si imi vor comunica si parerea dansului. Le-am spus ca sub nici o forma sa nu inceapa sa-i administreze ceva fara sa se consulte cu mine. Si stateam acum si ma gandeam cati parinti, din teama, le vor administra puiutilor "preventiv" penicilina V, cu scuza ca este oricum un antibiotic usor (cum mi s-a spus mie)!?! Eu ma chinui, cum probabil o fac si alti parinti, sa-i intaresc imunitatea si ei o distrug aiurea sfatuind parintii sa administreze antibiotic "preventiv" (cine a mai pomenit asa ceva nu stiu fiindca n-am auzit vreun medic sa dea antibiotice preventiv, deja urasc cuvantul asta ). Offf, ce ne facem cu mentalitatea asta de secolul XII!?!
Ironic este faptul ca exact ieri la pranz ma uitam la B1TV la emisiunea "Ne priveste", unde invitati erau dna. dr. pediatru Jianu si un medic de la Inst. de boli infectioase Matei Bals, si amandoi ii spuneau unei telespectatoare ca la rosu in gat nu se da absolut nici un medicament, se lasa organismul sa se vindece in mod natural, daca apare febra se da antitermic si se consulta iar pediatrul si numai in cazul unei infectii dovedite prin exudat se administreaza antibiotic.

Hai ca iar m-am lungit. Va .

Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!

crinuta, imi pare rau ca e managerul bolnavior...sper ca intre timp sa ii mai scada febra.
alte simptome ce mai are? il simti mai ragusit?respira mai greu? te-ai uitat in gitul lui??

Kris, sper sa va fceti bine!

Bubu, si voi la fel!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Amaya, ai dreptate, la Vladut nu a mai fost timp de exudat, febra nu scadea deloc de mai mult de 24 de ore, crestea din ce in ce mai mult si i-a dat antibiotic. Acum e bine, nu m-am uitat sa vad cum mai are gatul, in schimb mi-a dat-o mie! aseara instantaneu mi s-a inflamat gatul, cand m-am uitat era super rosu si aveam dificultati la inghitit. Am luat si eu Ospen, deja nu ma mai jeneaza deloc.
Nici eu nu am mai auzit sa dai antibiotice preventiv!
Cand ma gandesc cate antibiotice a luat Vlad in ultima luna ma apuca groaza! Eu ii dau in continuare siropul Septilin poate va avea vreun efect miraculos si nu va mai raci.

Patri, multumim!
Fir-ar ele de viroze, nu reusim sa ne mai vedem deloc in ritmul asta!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Am aflat de la sot ca biletele la concertul lui Banica sunt in randul 2! Super tare! Abia astept!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, multa sanatate la amandoi.
Super locuri aveti la concert insa o sa va cam doara gatul (dar poate stati tot concertul in picioare si va zbantuiti si atunci nu mai e asa o problema).

Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Multa sanatate puisorilor bolnaviori!!!

Kris sa stii ca pe Didi l-a tinut tusea 3 saptamani, iar din cand in cand i-a mai curs si nasul! Amaya sa stii ca nci eu nu i-am dat antibiotic cu ocazia asta desi s-a intins episodul pe vreo 2 luni. Desi uneori as fi vrut sa existe o solutie miraculoasa, sa-i dau o pastila si fie spontan sanatos! Eu i-am dat pana acum de 2 ori antibiotic dar doar atunci cand a fost infectie clara.

Crinuta inca o data multa sanatate lui Rayan, si eu cred ca daca dureaza mai mult e 3 zile febra poate ar fi bine sa-l vada un doctor.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Buna dimineata!
Crinuta multa sanatate lui Ryan, sa se faca repede bine. Rares e deja mult mai bine, mucisori nu mai are deloc mai tuseste putin.
Oanasiropul Septilin e pentru imunizare??? sa va simtiti bine la concert sa faceti galerie si pt cei care nu pot merge, desi ma chinui de anul trecut sa merg la Banica, nu am reusit nici in acest an, nu am cu cine sa-l las pe Rares.
Aseara Rares m-a suparat ca a ridicat manuta sa dea in mine si i-am zis ca nu mai vorbesc cu el. M-a stigat si nu i-am raspuns. daca a vazut el ca nu merge asa, a zis "mami pup" cu o fetisoara asa draguta! Va dati seama ca m-am inmuiat toata, mi se umplusera ochii de lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu stiu ce sa fac.
Acum are 38,5, iar in rest nici un alt simtpom, nici macar raguseala.
Mama s-a uitat in gatul lui si spune ca e dezastru.
Nu l-as scoate doar ca sa aflu acelasi lucru.
Nu stiu inca ce sa fac.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput