LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 28
anda77 spune:
alexia a roxisialexiei, 21.10.2005 ora 10:00 a.m.
balanta cu ascendent in scorpion.
cel mai bun pronostic din astrograma: succes extraordinar prin prieteni protectori, oameni influenti care o ridica, o ajuta, o propulseaza, o feresc. foarte multe beneficii de la prieteni sau oameni influenti, chiar dk nu sunt prieteni.
cel mai prost pronostic este: boli de urechi si mentale, nervozitate, tradari
restul astrogramei:
frumoasa. farmec deosebit. limba foarte ascutita. se evidentiaza in plan social
casatorie din dragoste, oarecum frumoasa. singura umbra este ca partenerul va fi cam infidel si cam inconstant.
nervozitate excesiva si incapatanare. idei originale, dar inconstanta in mentinerea si/sau sustinerea lor. schimbari de opinie, dorinta de cunoastere, vorbareata.
ritm impulsic de munca, duritate in tratarea inferiorilor. probabil muscaturi de animale, insecte si interventii chirurgicale. Atentie la zona capului si gatului.
Toti copiii nascuti in ultimele luni ale anului 2005 au predispozitie catre rani sau afectiuni in legatura cu capul sau gatul, deoarece in aceasta perioada Marte se afla in Taur prost aspectat in majoritatea timpului. o planeta prost aspectata da boli de natura planetei si de natura semnului in care se afla, ori marte guverneaza capul iar Taurul guverneaza gura si gatul. La alexia situatia este si mai exacerbata deoarece acest marte s-a pozitionat, cu tot cu aspectele lui proaste, in casa 6, a sanatatii. si mai e si retrograd. aceasta este explicatia pentru care alexia s-a lovit deja putin mai zdravan decat ceilalti copilasi de aici, in zona capului, a gurii etc. exista o predispozitie.
uranus este la sfarsitul casei3, asa ca o sa-l interpretez cu efecte in ambele case, si 3 si 4, ceea ce ar mai da, in plus, schimbari dese de domiciliu.
are simtul responsabilitatii bine dezvoltat si are mare tarie de caracter. principiile de viata sunt corecte, oneste. ceva neintelegere cu tatal si ceva certuri cu mama. adik mai pe muteste cu tatal si mai pe fatza cu mama.
va frecventa cercuri inalte si va fi privita foarte bine. amicitii stralucite, prieteni de vaza (am mai zis, dar intaresc). sotul va fi rafinat, elegant, va iubi podoabele si lucrurile de calitate. nativul va inspira incredere oamenilor.
va avea copii frumosi (hi,hi,si io am aspectul asta:))) Din pacate va suferi mai multe avorturi.
relatii erotice si cu persoane de conditie mai joasa decat a ei. fara legatura cu asta, considera casatoria ca fiind implinirea firii.
ca sa sintetizez, toate astrogramele au si parti fericite si nefericite. nu are undestin rau, ba dimpotriva, dar nu-mi plac mercurul din 12 si martele din 6 care dau nervozitatea EXCESIVA, respectiv pericolele in zona capului (si avorturile ca marte e stapanul casei 5). Va suferi si interventii chirurgicale.
am uitat de bani: nu e nicio problema in zona, marile castiguri le va avea de pe urma prietenilor (iar prietenii:)). Banuiesc ca va avea o cariera publica, de fapt sunt spre sigura ca va fi functionar public si va urca apoi.
dusmanii nu sunt "pe fatza", sunt ascunsi si vor lucra semnificativ, mai ales in legatura cu cariera. noroc ca o salveaza protectorii care sunt foarte puternici. ultimul paragraf suna a telenovela, dar chiar asa este.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
bun, seara buna tuturor!
abia ce mi-am temperat nervii, am fost sa ma cert cu individul ala si pana la urma a cedat, si da da ati ghicit asculta MANELE ![]()
.DAta viitoare sun direct la politie, trebuie sa se rezolve cumva.
alina, e frig rau la noi...aseara pe la 5 erau 2 grade, dimineata e ceata si si mazga, zau daca iti vine sa iesi din casa.
Sincer, asa mult mi-a placut agenda ta-cu programul de socializare- super trebuie sa fie, chit ca nu ii cunosti.Uite vreau sa te intreb de ceva vreme si tot uit, ce inseamna day care la voi( ai povestit tu ca o lasi pe miss acolo cand ai treaba)..adica e un fel de cresa sau cum, se poate apela doar cand ai nevoie?
dienuta, asa am sa procedez data viitoare, sun la politie ca nu il mai suport.Individul am inteles ca este bolnav cu capul si ca este cunoscut de politie.
cata, cum asa..ca asta afirma si individul asta ca el pana la ora 22 poate sa asculte linistit la orice decibel vrea el.Nu se poate asa ceva, musai sa caut legea sa vad ce zice.
revin
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
anda multumesc mult 
stii ce e curios, in astrograma asta ma regasesc pe mine foarte mult.( mai putin treab cu nervii)
merg sa citesc mai atent.
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
anda77 spune:
ia sa vad io si astrograma ta sa vaz dk asa e. ma duc sa ma uit.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
roxana, ai uitat sa-mi trimiti localitatea nasterii pentru tine
mami de poet(09.12.2005)
Madutza10 spune:
Moamaaa,da ' ce samanta de vorba aveti mai fetelor ,am lipsit citeva ore si ati umplut vreo 7 pagini iar io n-am timp sa citesc ,tre' sa ma spal niste vase ,baie etc.
Anda,ce pregatesti de ziua poetului ?Eu nika acasa ca avem party la restaurant asa ca m-am scos de bucatareala si mizerie in casa ..
Iti tin pumnii sa ia nasa carut ..dar cind vei putea iesi cu el la plimbare Nichita nu o sa mai stea in el ,o sa mearga singur si nu cred ca-l mai prinzi in carut ,eu nici nu mai ies cu el afara ca nu mai sta deloc ,iesim de minuta sau cu ham ...
Eu vreau sa-i iau patut finutului meu care se va naste in ianuarie ,oare la botez tre' sa ma prezint si cu vreun carut ceva,in afara de bani si haine??
Cuscra ,s-au descalecat venele?Am si eu vreo doua la gat de aseara ,nici nu pot sa intorc capu' ,ma doare de mor si nu stiu ce sa fac :(((
P.S. Anda ,mi-ai promis si mie un astro :) ,daca ai timp...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
roxisialexia spune:
anda- bucuresti
Bic spune:
patriciaR, total in asentimentul tau. Cam asta scriam si eu ieri.
Anda si Tania, nu va impacientati ca nu maninca decit piureuri. Nu-mi mai aduc aminte, dar bebeii vostri au dinti? Smaranda a inceput sa vrea mai multe solide bucati de cind i-au mai crescut citiva in plus.
Si fireste ca ma simt obligata sa reamintesc vesnica pomenire: fiecare bebelus e diferit!
Ati incercat ca in paralel cu mincarea din borcanas pe care le-o dati voi in gura sa le puneti in fata si niste bucatele de ceva moale si mic?
sau mic si care se dizolva repede in gura. Aici exista acele famous Cherios, care sint niste cereale sub forma de mici O-uri si care se dizolva imediat in gura. Sint bune pentru ca sint facute din faina integrala, fara zahar, se dizovla si sint mici astfel in cit sa le poata lua bebe in mina.
Biscuiti simpli e o varianta buna atunci cind bebelusul e sificient de mare sa nu se mai inece daca rupe o bucata mai mare.
Banane taiate in felii si apoi in trei.
Noi am mai incercat citeodata cu succes, altadata fara, bucatele de carne; boabe de fasole taiate in doua, in functie de cit de mari sint. Smaranda adora fasolea (asta e bine pentru ca are multe proteine), dar din pacate le adora atit de tare ca le inghite nemestecate (dupa cum am observat pe partea ailalata a doua zi.).
Cartofi dulci fierti sau dovleac fiert si taiat in patratele! Asta e solutia cea mai buna pentru ca sint moi si hranitoare. De asemenea morcovi fierti.
Din categoria Iffy, adica o data i-a placut, altadata nu: ochi terciuit in tigaie (scrambled egg), clatite americane (pancakes), adica niste clatite groase si apoi taiate in patratele. Sint un snack foarte bun pentru ca poti sa faci mai multe deodata si sa le tii in frigider.
LA MULTI ANI sarbatoritilor!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
anda77 spune:
roxi, hm, asa si asa, nu pot sa spun aici la ce seamana cu tine, la 3 aspecte din ce am scris la fii-ta, restul nope!
madutza, ce astro? la fiu-tau sau la tine, ca nu mai stiu ce am facut si ce n-am facut...oricare ar fi, trimite-mi datele pe e-mail, ca io de-acolo mi le iau, am cateva mailuri nedeschise:))), ca stiu ce e in ele, sunt cu nume si date de nastere de aici. le iau pe rand dar nu sterg niciun mail, asta sigur. deci trimite-mi datele acolo.
mami de poet(09.12.2005)
Madutza10 spune:
Anda ,pt fi'miu ..dar ce date iti trebe??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI