Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 22
krelia spune:
pup si de la mine , fetele!
o saptamana super sa aveti!
(sunt in pana de idei...lipsa imagiantie...asa ca...nush ce sa zic )
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Oana, bine ca ai reusit totusi sa vii acasa, cred ca altfel ai fi fost extrem de dezamagita.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana, bine ca ai reusit totusi sa vii acasa, cred ca altfel ai fi fost extrem de dezamagita.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...da chiar as fi fost putin suparata, dar primeam alt bilet pentru urmatorul weekend...
...nu ar fi fost la fel(pentru ca ne pregateam sa sarbatorim ceva exact in vinerea aia)
...dar m-am obisnuit cu zbor acasa din doua in doua saptamani sa nu imi iasa chiar tot ce imi doresc!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kitzy spune:
Ciao fetelor!
Chiar ca a trecut repede weekendul....
Eu de fapt am avut doar o zi din weekend asa ca duminica a trecut super repede si azi iar la lucru... of, of
Alynutza spune:
'Neatza!
Bea cineva o cafea cu mine?
ralnied1 spune:
eu da... Merci!
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
Giova spune:
!!
Ce liniste e pe aici....
Eu am trecut la nasici de 2007, caci in 8 sept. vom fi nasi la prietena mea cea mai buna. La anul... iar nasi la vara-mea. si as vrea sa se termine...dar cine stie.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
krelia spune:
Si io..si io!
...la cafelussa de la pranz ...ca e rost de muuuulta treaba..
Gio, felicitari, nasico!
Eu, s-ar putea sa fiu nasica de 2008 ...dar inc anu se stie sigur...suntem in expectativa - maia vem 2 "contracanditati"..asa ca, tineti-mi pumnii..ca io vreau
pup
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
clau77 spune:
Neata fetelor! Azi am schimbat prefixul Prin urmare dau eu cafeluta si praji si suculet... Va pup si va doresc sa aveti o zi buna.
ooana spune:
Neata si de la mine!
Clau "La Multi Ani" ...esti varsator, da aproape de mine...eu sunt capricorn de ultima zi
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon