Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
Alynutza spune:
Gio nu-ti mai face atata sange rau, ca doar accidente se intampla. Uite frate-meu de exemplu, cand era mic, la gradi, a fugit dupa un coleg de grupa si s-a lovit cu fruntea (la baza nasului) de coltul unei masutze, i-au pus copci si are si acuma semn. Eu am semn la un genunchi, am cazut de 5 ori pe acelasi genunchi, cand inca nu se vindecase si mi-a ramas si acum semn. Sa nu mai zic de sotz, care si-a spart de n ori arcada stanga, are semn si acum, plus un semn in palma de cand a picat in ceva fier ruginit. Asa ca degeaba ne fac parintii perfecti, avem noi grija sa ne marcam.
ooana spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Ooana, esti cam pofticioasa....Sigur nu ?
la asa o distanta IMPOSIBIL!!! (eu sunt aici iar sotul in ro)
Fetelor nu am mai trait asa ceva in viata mea, aici azi a ajuns uraganul Kyrill
...nu mi-am imaginat ca va fi asa de rau asa ca de la ora 6 m-am dus la ora de germana...prima data vantul mi-a rupt pur si simplu umbrela pe care o aveam
.... iar cand m-am intors acasa cand stateam la stop intr-o intersectie a trebuit sa ma tin de stalpul pe care era pus stopul ca alfel ma ducea vantul !!!peste 100km/ora !!!
...maine copii nu merg la gradinite, la televizor si radio se apeleaza la populatie sa nu iasa din casa decat pentru urgente
...si maine dimineata la 7,25 am avionul spre casa...cred ca innebunesc daca nu plec!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
ralnied1 spune:
oana.... in Marea Britanie au fost suspendate peste 100 de zboruri...
deci ai toate "sansele" sa nu decolezi maine...
un pic mai inainte am vazut si eu la stiri ce se intampla in Europa... ingrozitor...
si chiar ii ziceam sotului de tine, ca esti in Germania si ne intrebam daca treci prin asa ceva:(
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
Alynutza spune:
'Neatza!
Super nasoala vremea asta. Si la noi bate un vant...
Oana tinem pumnii stransi sa poti sa vii acasa!
ralnied1 spune:
'Neata si de la mine...
Si pe aici adie vantul binisor...
Citeam in ziar despre avertizari meteo si pt Romania (peste 100km/h viteza vantului la munte, ninsori abundente, ploi etc...)...
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
kitzy spune:
'Neata si de la mine!
Acuma am fost si eu la cumparaturi, sufla un vant....noroc ca am avut bagaj
Ooana, iti tinem pumnii sa poti pleca si sa ajungi sanatoasa acasa.
Giova spune:
Si aici sufla vantul puternic. a si plouat.
ce bine ca ne-am facut ieri plimbarea si am cumparat cadoul pt. o fetita de 1 anisor. caci azi..nici o sansa.
maine mergem la Alba sa-i serbam si acolo ziua lui marco.
Oana sper sa reusesti sa vi in Ro. si zbor placut.
Alinutza asa e draga, avem noi grija sa ne insemnat pe parcursul vietii.
Azi mi-a deschis masina de spalat si scotea hainele ude. Noroc ca nu era asa multa apa, dar tot nu-mi dau seama cum s-a deschis usa.
Butoanele le-am blocat, dar stiu ca usa nu se deschide numai la sf., sau daca opresti masina.
va si va doresc un weekend placut.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Alynutza spune:
Hello, fetelor!
A trecut si weekend-ul... evident mult prea repede.
Va doresc o saptamana cat mai linistita!
ooana spune:
Neata
iaca m-am intors si eu de acasa dupa un drum cu peripetii, zborul a fost groaznic din cauza vantului, aveai senzatia ca pilotul pierde controlul avionului, pentru ca tot timpul a avut caderi de altitudine...dar am ajuns cu bine!
Alynutza vad ca noi impartim cafeluta azi!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
!!!
O sapt. buna va doresc, primesc si eu o cafeluta? mi-e lene sa-mi fac.
A trecut weekendul, noi trebuia sa mergem in Alba, dar Marco a avut febra vineri/sambata noaptea si nu am mai plecat.
Oana bine ca ai ajuns cu bine si nu s-a intamplat nimic.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an