** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 29
Vali5 spune:
Asa o sa fac pana la urma, o sa cumpar desertul. Intr-un fel e si placerea mea sa pregatesc totul. S-au oferit si mama si soacra sa ma ajute dar nu am vrut eu. Pana la urma si ele sunt invitate duminica... si mi s-a pus mie pata sa fac eu totul...
Valentina
18+
Poze
Vali5 spune:
La aperitiv o sa fac:
-salata de boeuf (mi-e asa de pofta si sotului meu la fel
)
-salata de icre
-oua umplute
-salata de cruditati
-salata de vinete
-si platouri cu diverse specialitati de carne, cascaval, cas
Fac mai multe tipuri de aperitive pt ca sunt si persoane care tin post si sa am ce sa servesc.
La felul doi voi face o friptura de pui la cuptor - o reteta super buna de la tatal meu. Si garnitura de cartofi - inca nu m-am hotarat exact cum ii fac, dar cel mai probabil un pic fierti, apoi la cuptor pana fac o crusta rumenita deasupra. (imi ploua in gura deja)
Si desertul... vad eu ce improvizez si cumpar.
Cam atat. Sper sa fie un meniu ok - am incercat sa ma incadrez si intr-un buget mai limitat.
Valentina
18+
Poze
mica0307 spune:
Vali la aperitive sa mai pui si masline, rosii, castraveti, ardei gras, branza - sa faci platouri
. Am vazut ca mai sunt in piata ridichii, salata verde pe care o poti face la cartofi. E foarte buna ideea la cartofi la cuptor.
Mica
17+ 
Poze
Vali5 spune:
Merci pt idei, mica
! Rosii si ardei gras luasem pentru ornament, dar nu m-am gandit la masline. Abia astept sa vad ce o sa iasa. E prima mea masa asa mare - vin nasii, parintii, bunicii, etc. Sper sa iasa totul bine.
Valentina
18+
Poze
Vali5 spune:
V-as primi cu mult drag la mine la o masa, daca ati veni in Constanta.
Burtici, eu intru acum la curs si termin munca la ora 20. Poate reusesc sa intru maine seara pe net sa mai stam de vorba. (ca in seara asta vin prietenii la noi... ce mai, un week-end full)
Va pup pe toate si un week-end placut si linistit! 
Valentina
18+
Poze
lbelciug spune:
Buna fetele.
Azi ne-au venit doi colegi din UK care vor merge cu firma noastra la Christmas party din aceasta seara si pana acum am fost prinsa in sedinte si diferite discutii. Ma doare capul ingrozitor si sper sa fac fatza la petrecere diseara. Ca noutate, am fost aseara la dr mea gineco de la CMU de care inca o data am fost nemultumita, drept pt care incerc sa ma re-orientez. Din pacate nu stiu ce alt dr gineco tot din CMU sa merg. Practic vreau sa fie unul bun, nu f aglomerat cum e de ex Badiu si care sa fie f bun pe nasteri naturale. Any ideea?
Dideip, cred ca e mai simplu sa-mi zici Liviana. (am vazut ca te-ai incurcat in literele de la nickname-ul meu de pe forum).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)