** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 28
bebeta spune:
Multumesc Vali5. Va trebui sa fac totusi ceva sa-mi aduc vitaminele la birou. Intre timp am baut lapte, ceva iaurt, fructe zilnic, destul de des salata. Sper ca nu m-am devitaminizat rau.
Am remarcat ca avem acelasi DPN. Tu o sa nasti normal sau cezariana? Eu va trebui sa fac cezariana. O sa ne tinem pumnii reciproc in ziua cea mare.
18+
kay spune:
si ultima chestie inainte sa inchid calculatorul : femeile gravide nu-si vad picioarele de burtica, nu? eh, eu nu-mi vad burtica de sani ! erau ei foarte mari, dar acum atat de mult au crescut, ca nu mai vad in jos ! gata ! pup !
oana
11+
Vali5 spune:
kay, ce haioasa esti cu fetita! Sa dea Dumnezeu sa ai o fetita, ca tare mult vad ca iti doresti. Dar sunt curioasa cum vei reactiona daca afli ca este baietel.
Burtica a inceput sa se vada la mine cam de vreo doua saptamani. Pana acum, doar ca nu ma mai incapeau pantalonii, dar nu se vedea ca sunt gravidutza. Cam de doua saptamani lumea care nu stia ca sunt gravida ma tot intreaba. Si eu tare ma mai mandresc cu burticutza mea! ![]()
dideip, eu fac foarte bine! Nu stiu ce e cu mine azi, dar am asa un chef de viata, de vorba, am energie in mine cum nu am mai avut de mult timp (am scris aici cam mult de atata chef de vorba, sper sa nu arunce cineva cu pietre dupa mine). Tu cum te mai simti (ca vad ca suntem in aceeasi saptamana)?
Si mie mi-au aparut vergeturi pe sani, desi m-am tot uns cu creme de corp, crema de galbenele - degeaba. Mai ales sanul stang e oribil - e plic de vinisoare rosii 
Valentina
18+
Poze
kay spune:
vergeturi ??? daaaaaaaaaaaaaa ! eu mi-am luat o crema de la sephora ininte sa aflu ca sunt gravi si cred ca n-am vazut bine pretul, ca tare am dat mult pe ea si nu stiu cat de buna e pt sanii mei care "cresc de nu se mai opresc", dar poate algele alea albastre-verziu-stravezii poate or face ceva bine, ca vad ca de cateva saptamani de cand ma dau mai constiincios, s-au mai estompat dungulitele mov ! da, lasa, ca puitin mov nu strica ! cel mai frica mi-e sa nu fac vergeturi odioase pe burtica atunci cand o sa fie mare !
o, doamne, nu mai plec odata ! gata, jur ca-l inchid de data asta !
oana
11+
dideip spune:
Exact ca mine Vali, am niste vinisoare pe sani (doar pe sani)rosiatice.Sotul meu este asa de incantat de sani, ca ma intreaba daca raman asa de mari ca lui ii plac mult de tot.
Fetelor eu nu prea cred in lucruri babesti, mie mi-au spus mai multe mamici ca daca imi misca bebelul in stanga este fetita(si doamne ce m-am mai bucurat)dar la echograf sa vazut putulica lui bebe.Asa ca nu mai cred nimic si astept ce vrea d-zeu sa dea.
Paula
18+
http://community.webshots.com/user/dideip
poohy spune:
Mie mi-au trecut greturile cam in saptamana 14, am mai avut (foarte) mici puseuri in saptamana 15 - si acum ma simt foarte bine. "Topurile" la mine au fost in saptamanile 9-10 si apoi in 12-13. Deci am avut 2...
Oboseala in schimb mai am - daca nu dorm 10 ore cel putin pe noapte, sunt zombi rau toata ziua si abia imi tin ochii deschisi.
Eu am noroc cu al meu sot care ma rasfata in continu :D
moberi, nu stiam ca sunt chiar asa de scumpe. As minti si eu sa zic ca nu imi permit, dar parca e prea mult. Oricum, in nici un caz pentru tot corpul... O sa vad si eu ce mai gasesc. Si mie imi plac cremele pe baza de ulei de masline.
Anca
15+
bebelonel
yoyoyo spune:
Multumesc ca m-ati adaugat in listuta si doresc tuturor o sarcina usoara si bebelusi frumosi si sanatosi. Eu merg la dr. Dorneanu si pana acum sunt multumita, nu am avut probleme majore in afara de greturile din primul trimestru . Acum mi-a venit si pofta de papa asa ca incet incet , crestem .
Nini 16+
salve
dideip spune:
la mine se vede o burtica cam marisoara poate de unde sunt micuta si cam plinuta, 1,56 si 60 kg dar sunt asa de mandra de burtica mea.
ibelgiuc astazi nu vrea sa intre sa se converseze cu noi
cred ca este tare ocupata.
Mie asa de greu fara voi in weekend, eu nu am acasa net, si voi avea luni de citit ca am observat ca sunteti active rau in weekend.
Paula
18+
poze
Vali5 spune:
dideip, stiu cum e in week-end fara net, mai exact fara DC. Dar trec repede si zilele astea doua.
De ieri am si eu netul acasa, dar week-end-ul asta tot nu voi avea timp sa intru pe DC.
Valentina
18+
Poze
mica0307 spune:
Vali nu am mai avut net la serviciu si de asta nu am mai scris. Ce tare ai fost cu "munca necalificata"
. Si eu iti recomand sa cumperi desertul. Exista atat de multe variante de prajituri acum incat nu merita sa te mai obosesti. Ca pentru 15 persoane...
Kay sa iti dea Dumnezeu o fetita daca asta iti doresti. Eu mi-am dorit un baietel, de fapt erau convinsa 100% ca va fi baietel. Dar e fetita. Nu am fost deloc dezamagita, asa cum anticipa sotul, am avut un sentiment confuz 1-2 zile da acum sunt ok. O sa am o printesa mica.
Pupici,
Mica
17+ 
Poze