Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Camelia-am tot uitat sa iti spun ca imi place tare mult Montajul Video. E foarte emotionant.Sunt curioasa ce piesa e pe fundalul sonor?Cine cinta?
Mi-a placut.Uite de la noi.

Diana79- mai da cumintica ai fost anul acesta de Mos Nicolae a fost asa darnic.

Lyly- frumoasa masina ce mai, dar chipes si soferul.Ai grija sa nu iasa la agatat ca sigur ti-l fura vreo gagicuta

Neda si Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana - pupici mosului cel darnic...poate ca va fi la fel si de Craciun. Si la mine a fost darnic. Mi-a adus exact ce mi-am dorit: 2 parfumuri pe care mi le doream. Si zau daca nu l-am pupat...
Sa auzim mamici cum va laudati cu cadourile de la mos..

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Io am pimit de mos Nicolae costum de schi pe care mi l-am luat din Austria(nu ca as fi vo mare schioare...nu inca...de anul asta ma apuc serios)...iar de mos Craciun am primit deja un cojocel din blanitza naturala pe care l-am luat din Bucuresti...sper ca totusi de Craciun sa mai primesc si altceva in afara de cadoul in avans.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

quote:
Originally posted by OanaRusu

Doroti, te rugam sa ne treci si pe noi la "stau singur in funduletz" - la 5 luni si 1 saptamana.
Multumim

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Va trec numaidecit.
Pur si simplu trebuie sa ma logez cu celalat user, de aceea adun citeva progrese, ca sa nu intru doar pentru unu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Nu-i nici o suparare!! Iti multumim anticipat, numai ca am, vrut sa-ti amintim
Si daca n-ai actualizat inca, mai avem ceva nou: azi, la 5 luni si 2 sapt, Paul s-a ridicat singurel in 4 labe

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Irina...da la inceput se fierb separat...apoi de la nush ce varsta cica merge si zeama in care a fiert carnea.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Viviana - ma pui la idei...sa stii ca nici mie nu-mi mai place actualul costul de schi, e cam lalai. Ia sa incerc sa pun o vorba nbuna la Mos... Al tau cum e?
Poti sa imi arati vreo poza? Ca poate ma inspiri...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Irina...da la inceput se fierb separat...apoi de la nush ce varsta cica merge si zeama in care a fiert carnea.

Viviana si Ingrid

POZE
Filmuletze

Corect. N-am apucat sa-ti raspund, Vivi a fost mai iute de degetzele

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Virgi...ce noroc pe voi cu incalzirea prin pardoseala...Babornitza care sta sub noi nu da drumul la calorifere si iti ingheatza picioarele pe parchet.As lasa-o si eu pe Ingrid pe jos,ca macar asa stiu ca n-are de unde sa cada...da ce te faci cu ghetzaraia....

Viena e intr-adevar foarte frumoasa,dar te sfatuiesc sa o vizitezi vara cand precis e si mai frumoasa.Eu am fost de 2 ori si mereu s-a nimerit sa fie in decembrie.E frumos si in decembrie,ca se pregatesc de sarbatori si e o atmosfera misto pe strazi,dar la toate palatele lor gradinile nu se viziteaza,iar din ce am vazut in poze sunt o splendoare,asa ca neaparat ma mai duc macar o data si vara.E un oras linistit si foarte civilizat,si chiar deloc aglomerat...dupa 5 zile petrecute acolo Bucuresti-ul mi s-a parut infernal.Poate o sa am timp sa pun si cateva poze.

Roxana...pt Ingrid am cumparat tzoale,daca am fi fost cu mashina precis luam si multe jucarii,iar daca ma nimeream in perioada de reduceri cred ca imi trebuia un camion numai pt ce as fi putut sa iau pt ea.E drept ca se gasesc si la noi majoritatea jucariilor de acolo,dar bineintzeles nu stiu cum se face ca si astea au un pretz mai bun acolo.Ce mi-a mai placut si nu am reushit sa iau ca m-am trezit prea tarziu...un fel de saculetz in care se pune bebe cand iesi afara iarna,din blanitza de mielutz...acolo totzi bebeii aveam si pareau foarte fericitzi in saculetzul lor calduros.La noi nu am vazut...Daca stie cineva daca se gasesc si la noi astept raspuns sa dau fuga sa iau.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Roxi...inca nu m-am pozat cu noul si primul meu costum...As fi vrut io unul si mai si...da sincer nu dadeam 7-8 sute euroi pe asa ceva.Asta pe care l-am luat e roshu cu negru(geaca roshie,pantaloni negri) plus manushele roshioare plus fesuletz negru.Era unul si mai misto ,cam la acelashi pretz cu asta pe care l-am luat dar era de la copii(ca sa vezi ca io ma plang ca sunt grasa si incapeam intr-unul de copil)...avea geaca neagra cu ceva roz-bombon si verde si pantaloni roz.Geaca cu gluga cu blanitza,cambrata...dar mi-a explicat tipa de acolo ca nu era cine stie ce material impermeabil...si cum io o sa fiu mai mult pe la sol imi trebuie ceva in care sa nu fiu fleashca dupa prima tura.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Corect. N-am apucat sa-ti raspund, Vivi a fost mai iute de degetzele

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Pai te pui cu deshtetutzele mele

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput