Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 20
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Chiar ma gandeam:"nu ne ureaza si noua nimeni LMA?
Sa-ti traiasca Ochiosul
Unde-i tortul?Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
puiudana2004 spune:
Cand o sa am timp sa fac tort,o sa fiu super fericita!Da cand o sa fac....mama-mama!!!Zic si eu!![]()
![]()
Multumim de urari!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
irinaghita spune:
Ar trebui sa raspund cu citat la fiecare mesaj ca altfel uit ce vroiam sa zic..
In primul rand La multi ani!! Noemi si Andrei pentru 7 lunite! Sanatate cat cuprinde si numai bine!
La multi si de Sf Nicolae tuturor sarbatoritilor bebei sau mamici!(asa pe dinafara o stiu numai pe Nicole Evelyn La multi ani!!)
Ildy ti-am vazut puiutul si e dulcic foc si mi-a placut ursuletul de pe funduletul lui 
Lacri ce darnic Mosu'... super masinutza! Si multumim si pentru urare si tie si DianeiR 
Si lui Radu cred ca ii dau dintii ca e cam marait de ieri..
Voi le dati si apa sa bea? Eu nu-i dau decat lapte dar ma intrebam acum cu piureuri si cereale ca poate ar trebui sa-i dau si apa?
Trebuie sa incep si eu sa-i bag carnita. Pot sa-i dau piept? De pasare de curte? Sau e vreo problema?
Oricum iar stau cam pe loc cu diversificarea pt ca tot nu ne-am edificat de la ce a facut alergie.. De aproape o sapt suntem si pe Nan HA si degeaba, ieri i-au aparut alte bubite, deci nu cred ca e de la lapte. Azi nu i-am mai dat fructe, nici nu stiu cum sa fac..
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
Roxana Claudia spune:
Am gasit aici http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/articles.php?tPath=18_20_23.html cateva retete de papa bun pentru pitici. Cine vrea se poate inspira....
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by irinaghita
Sanatate multa la Razacios!
multumim!

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Diana79 spune:
Lacra sanatate puiutului tau si daca e din cauza dintiilor bafta sa iasa cat mai repede.
Irina merci pt urari, si la toate fetele.
Eu am primit de la mos un inel cu diamant. E tare frumos. I-am luat si un tortuletz lui Nicole (diplomat)..sper sa fie bun.
Pupici.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
[font=Trebuchet MS]Am gasit aici http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/articles.php?tPath=18_20_23.html cateva retete de papa bun pentru pitici. Cine vrea se poate inspira
Roxaniciu, le-am "ginit" de mult, dar nu-s toate retetele ok.La reteta de supa de pui cu orez zice sa pui sare si sa mixezi ce rezulta in urma fierberii, inclusiv zeama, dar eu n-as mixa orezul si carnea cu zeama in care au fiert

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Irina, este ok piept de pui, mai ales daca-i de "tara".
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by irinaghita
Ar trebui sa raspund cu citat la fiecare mesaj ca altfel uit ce vroiam sa zic..
In primul rand La multi ani!! Noemi si Andrei pentru 7 lunite! Sanatate cat cuprinde si numai bine!
La multi si de Sf Nicolae tuturor sarbatoritilor bebei sau mamici!(asa pe dinafara o stiu numai pe Nicole Evelyn La multi ani!!)
Ildy ti-am vazut puiutul si e dulcic foc si mi-a placut ursuletul de pe funduletul lui
Lacri ce darnic Mosu'... super masinutza! Si multumim si pentru urare si tie si DianeiR
Si lui Radu cred ca ii dau dintii ca e cam marait de ieri..
Voi le dati si apa sa bea? Eu nu-i dau decat lapte dar ma intrebam acum cu piureuri si cereale ca poate ar trebui sa-i dau si apa?
Trebuie sa incep si eu sa-i bag carnita. Pot sa-i dau piept? De pasare de curte? Sau e vreo problema?
Oricum iar stau cam pe loc cu diversificarea pt ca tot nu ne-am edificat de la ce a facut alergie.. De aproape o sapt suntem si pe Nan HA si degeaba, ieri i-au aparut alte bubite, deci nu cred ca e de la lapte. Azi nu i-am mai dat fructe, nici nu stiu cum sa fac..
Multumim!!!

Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
irinaghita spune:
Diana inseamna ca ai fost taaaareeeee cuminte la asa cadou de la mosu'!
Lacri mersi de raspuns. Osa incep sa ii bag. Am inteles ca se fierbe separat carnita si apoi se mixeaza cu legumele, e bine da?
Oricum voi merge din nou la dr. sa vad ce zice sa fac cu alergia. N-are decat cateva bubite, dar nu ii trec si chiar atunci cand mi se pare ca se mai estompeaza mai apar cateva.. Si zice ca daca nu trec complet inseamna ca inca e expus la sursa de alergie ca sa zic asa, dar nu stiu ce sa-i mai scot.. Se poate sa fi facut la vreo crema, sapun, detergent sau chestii din astea?
Ma gandesc ca daca eu continui sa-i bag chestii noi apoi chiar nu mai stiu ce ii prieste, asa ca cred ca mai stam. Of, of..