Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 26
anasol spune:
nici dav nu prea a fost incantat de cadouri,s-a jucat un pic apoi gata,au ramasa pe jos uitate,nu prea stiu ei la varsta asta ce-i si cu mosul asta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Am lucrat en gros pana acum asa ca iau o pauza ...
Anymony ma bucur ca a fost incantata asa tare Ioana!
TOANCA ce nouatati ai cu Mateas?
SILVI cu TV eu ma bucur ca nu e prea interesata ... din cand in cand mai trage cate o ochiada,dar e prea miscacioasa sa priveasca mult la ceva,nu e contemplativa deloc (cum zicea odata Anda ca e Mark de exemplu
. ANDAAAA unde esti????)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Trebuie sa urez si eu un La multi ani lui Razvan Nicolae de mamicuta Cristina si trebuie sa dau o 
pentru cuscra Nicole 
Toanca calutul l-am luat de ocazie cu 50Ron si Alain nu e prea incanta de el deocamdata, il mai smotoceste din cand in cand, atat.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
anymony spune:
Anasol da ce zici ca pe 6 e sf. ioan.... ne cuplam la bairam..?
aduc si eu un tort si ceva gustari....ce zici?
da vezi ca tat-sau e pretentios...ca unde mergem ...la cine....?
si i-am zis ca l avoi si c ava cunoste a zis ca isi da ok.
o lasa pe fiica-sa la bairam.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
acina spune:
Buna fetelor,
La Multi Ani Nicolas pt implinirea unui anisor si de ziua numelui.
Anymonybradut decorat cu rosu si auriu e super , asa l-am avut anul trecut si a fost foarte dragut .
Chiar ma gandeam cum sa-l fac anul asta si sunt tare curioasa cum o sa reactioneze Andrei la el.
Abia astept.
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
szaboali spune:
am o spiridusa tare miorlaita
dar acum i-amdar 4 telecomenzi ca sa pot si eu respira![]()
Am pus si eu pozici ...la noi a cam fost mosul mai slabut ca nu am facut cumparaturi din timp si numai ieri a fost Mitica la cumparaturi
Am vazut pozici cu Alain car a stiut sa arate masinuta
, cu Dia care se gandea cum sa bata ea balonul
cu batul, pe Dani si Sandra cu mormanul de jucarii
si nu mai tin minte pe cine am vazut
.
La noi bradutul v-a fi auriu

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
Silvi cat a costat calutul? de unde l-ai luat? ca eu nu mai retin
si cred ca ai zis
Spiridusa mea nu mai poate de somn si acum sta in fund cu degetul in gurita si se tot balangane ,parca ar fi beata
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
anasol spune:
ali-am vazut pe iarina ce-i place in leagan sau hinta cum ii spuneti voi![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
Anasol ai pus poze cu Mosu? Ce face Dav, s-a calmat?
Moni noroc ca nu se uita eu am o pb cu asta toata ziua i-l opresc ca nu stiu ce ar face, ar sta si s-ar uita la el nonstop cred.
Ali, am vzut pozele, tare draguta si finuta e Iarina. Calutul a costat 50 RoN
l-am luat de pe un site cu parinti clujeni cu lucruri de vanzare.
Merg si eu sa pun hainitele lui Alain in dulap ca imediat se trezeste.Acum m-a sunat o prietena si m-a chemat la gratar in afara orasului, are si ea copil, nu stiu ce sa fac
ma gandesc ac m-as duce sa se distreze Alain dar mi-e frica sa nu mi se raceasca Alain ca ei i-a fost racit copilul ca il duce la gradi....nu stiu, ma mai gandesc.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
toanca spune:
monica70, pai despre Mateias....e relativ cumintel dar il chinuie rau maseau cu nr. 3
.
Silvi, e super haios calutul...i-as lua si eu lui Mateias, dar nu mai am unde sa-l pun si pe ala in casa
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca