Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 25
silvi_2005 spune:
Anasebe,
si multumim de aprecieri.Ce a primit scumpicul Tibisor de la Mosu`, hai pune si to o poza sa-l vedem ca filmuletul cu cutia e mortal!!!!!
Ali, hai intra si tu su pune un filmulet sau o poza cu Iarina
Bianca si Alain adoarme singur in patut, de vreo 3-4 luni nici nu mai stiu dar la noi a fost cu leganate si nani nani si mai e si acum in situatii de criza
Multumesc de cantecele 
Alain isi face ritualul de culcare, deocamdata il da pe dou-dou de toti peretii
si smotoceste rau de tot jucariile cantatoare din patut...dar asta e prima faza![]()
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
szaboali spune:
NICOLAS ALEXANDRU 
Fericire si mult noroc in viata !
LA MULTI ANI de asemenea pentru Alain Nicolas si Razvan Nicolae !
La multe lunute Daria, Daria Oana, David, Marco
LA MULTI ANI pentru cei care va sunt dragi si azi isi serbeaza ziua numelui !
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
silvi_2005 spune:
Ralu si Moni multumim pt aprecieri, Moni tie si un
ca ma faci sa
si astazi chiar am zis ca fac un efort si nu ma gandesc la asta ca vreau sa-l distrez pe Alain.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
BIANCA chiar ca e meserias Dani in poza aia!
SILVI
chiar asa mi s-a parut,ca e trist Alain,las ca mai un pic si va reintalniti!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anymony spune:
SALUTARE!!!!
ne mai primiti si pe noi, ca de o vreme cam lipsim de la apel.
AVEM 2 DINTUCI, mici mici...acum ies. Fara probleme.
Am vazut ca ai nostri bebei sunt spiridusi si e bine. sa faca numai lucuri bune.
mosul a venit si la noi, cu jucarii si fructe. Grosul il aduce Mos Craciun. Ioana si-a pregatit ghetutele de cu seara...era mare amor...ce le mai stringea in brate...si dimineata surpriza...nu mai putea de bucurie.
In rest suntem bine. Eu cam suparici ca am masina zgiriita de un vecin dobitoc...si trebuie sa o repar. Si probleme de bussines- ca e naspa sa lucri cu Trezoreria
.
la noi a fost ceata ieri si n-am iesit din casa, azi e mai frumos parca si o sa iesm pe la amiaz.
Intru si eu sa mai citesc ce ati scris ca nu mai stiu nimic de voi.
LA MULTI ANI LA NICOLETE, NICOLAI SI NICOLAS.
SI SARBATORITILOR DE AZI CARE FAC NISTE LUNI
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
toanca spune:
silvi_2005, de unde i-ai luat piticului calutul?
E incantat de el?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
Moni statea cu jucariile in brate si se uita la Tv era "prins de actiune" nu trist
.Cred ca asta mic al meu regizor sau ceva in genul asta se face, e fascinat de tv, parca de cand i-l oresc ziua e si mai mare fun, se uita si la genericele de sfarsit, parca le-ar citi si cronometra
. Cred si eu ca ii lipseste tati f mult, cand am vazut filmuletul lui Tibisor mi-au dat lacrimile.Dar cum zicei si tu mai e putin si vine acasa.Cred ca daca nu venea de Craciun
nonstop
anymony spune:
Am vazut ca vorbeati de brad. si al nostru va fi ROSU cu AURIU. si l anoi aceeasi probleme de unde il ancoram- ca o s avina si finutul de un an si ceva si le asteptam si pe Sabi si pe Dav si pe Teodor cu colindul...FETELE auziti...sa veniti ca va asteptam...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
anasol spune:
silvi-un frumos alain,sa-ti traiasca,si io zic ca nu prea ii place de mos nicolae,lasa ca vini el mos craciun si o sa fie mai incantat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
anymony-pai o sa venim cu colindul inainte de rev ca apoi noi plecam la munte,iar pe 6 ian veniti voi,la ziua lui dav,o sa fie mare chef

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)