Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 29
iancuta spune:
quote:
Originally posted by inni
Pufy, Gripo, Raluca, Eloise, Iancuta, Carmen, Alina, Crisnemes
Eloise....da, la ochi seamana cu mine. Culoarea e caprui inchis, inchis (aici seamana cu ta-su)..ai mei sunt mai deschisi.
Iancuta..sigura ca da.Tu nu esti pe listuta noastra. Parca nu ai dat nici un fel de date. Daca doresti...da-mi-le..ca sa te trec.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
Datele noastre sunt: Maris Avram Tudor, 40 sapt, ora 11:35, 3700 gr, 52 cm, Apgar 10, cezariana pe motiv de prezentatie pelviana, Dr. Andrei Sorin, Maternitatea Spitalului Judetean Tg.Mures
Multumim de invitatie in grupul vostru

Iancuta Mami
de Tudor
(15.09.2006)Minunea mea in albastru
Suntem la venerabila varsta de....
Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.
Oanacn spune:
Dori, nesperat de bine (trebuie sa-i multumesc si sotului pt asta) . A inceput sa invete cand plange de ce plange, ce sa faca, a lasata-o balta cu babismele, asa ca deocamdata e f bine, pot sa incep si eu serviciul linistita.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
iancuta spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
IancutaLuca nu suge atat de mult cat sta cu tzatza-n gura. O mai molfaie, iar daca i-o scot plange de numa.
_
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Pai asa e ..te cred...ca le place sa molfaie la tzitzi mai mult decat orice, dar trebuie sa il dezobisnuiesti ca o sa devii sclava lui.
El trebuie sa ajunga sa asocieze tzitzi cu hrana si eventual sa se linisteasca cand e agitat, speriat sau sa-l ajute sa adoarma daca e obosit si nu poate adormi pt ca e agitat. Dar daca vezi ca doar o molfaie fara sa pape nu-l lasa. Ia-l si pune-l din nou daca devine agitat . Dar asta pana se linisteste. In plus iti faci si tie rau ca faci ragade la san de la atata alaptat. Stiu ca ti-e greu..dar numai de tine depinde cum il formezi. Pana se obisnuieste va fi mai greu.
La fel e si cu patutul. El trebuie sa asocieze patutul cu somnul. Acolo trebuie sa se simta el cel mai bine.
Nu stiu daca am procedat bine sau nu...dar chiar daca se rupea sufletul in mine intotdeauna l-am pus in patutul lui sa doarma. Si cand trebuia sa ma trezesc din doua in doua ore pe noapte , de fiecare data il puneam in patut la loc ca sa doarma. Iar acum ma declar fericita ca dupa ce papa, il pun in patut si a invatat sa adoarma singur. Fara cantat, leganat sau alte chestii. Te doare sufletul, dar e spre binele lui pt ca si el se odihneste mai bine si devine independent.Incearca sa-l lasi in patut 3 min pana te duci la el. De multe ori au nevoie de un pic de liniste ca sa adoarma. Si nu vorbi cu el cand incerci sa-l linistesti. Tine-l doar in brate si alinta-l. Vorbitul de multe ori ii oboseste. Hai ca ti-am facut capul varza dar merita incercata orice metoda nu?
Fetelor am si eu o intrebare: Voi ati inceput sa purtati bebeii in marsupiu? Am primit unul f practic si pare confortabil, dar nush daca la varsta asta e bine sa il pun...mi-e teama sa nu-i afecteze coloana. Ce parere aveti?
Iancuta Mami
de Tudor
Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.
iancuta spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
IancutaLuca nu suge atat de mult cat sta cu tzatza-n gura. O mai molfaie, iar daca i-o scot plange de numa.
_
POZE LUCA
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Am uitat sa iti mai recomand ceva ce am facut eu. Poate tine figura
Da-i cu uscatorul pe burtica. o sa ii placa pt ca e caldutz si ii place si zgomotul pe care il face. Il linisteste
Gata . Am terminat
Iancuta Mami
de Tudor
scumpik_lui spune:
Am luat glicerina boraxata. Ce sa fac sa-i dau sau nu e buna pt bb?
Spunea cineva ca e toxica 
_
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
itzy-bitzy spune:
Hei mamici!!!
La muuuuulti ani tuturor srbatoritilor de astazi, mici si mari, precum si celor care isi serbeaza ziua onomastica.
Roxanae cu intarziere iti spun si eu la multi ani si sa fii fericita alaturi de familia ta.
Katiaaaaaaa pe unde umbli? Cand apari iti pun pozele cu fugita din desene animate pe care le-ai cerut.
Ti-a pus monopol sotul pe calculator?
Am vazut pozeeee cu bebei de Inni,Scumpik, Mephala, Pufy, Alessia, Lexi, Gripo, Ramomar. Toti sunt superbi.
Ami seamana si cu tine si cu tati, dar e ochioasa ca tine. E o papusica dulcica dulcica.
Armand e mortal cum inoata el cu degetul tipei in gurita. Si are niste buze senzualeee de mic. Noi avem petitori mai mari ...in varsta de vreo 2-3 ani dar ne place mult si brunetelul vostru...
. Are ochii lui tati, de fapt la prima vedere zici ca seamana numai cu el, dar apoi cand e cu tine in poza...seamana si cu tine, insa expresia generala e a lui tati.
Mephala ma intrebai daca ma consoleaza ca al tau papa la o ora jumate...pai cu asa falcuteeee chiar ca ma consoleaza. E adorabil dolofanelul Teo. Tu poti pleca pe undeva? ...ca eu parca sunt haituita cand tre sa plec pe undeva ...sa ajung repede acasa la papacios.
Draga de ea, dupa ce am criticat-o in ziua aia ca a revenit la 2 ore , a inceput sa doarma cate 4-5 ore dupa baita si apoi mi se mai trezeste doar o data noaptea...sa vad cat o tine. Ziua tot la 2-3 ore max.
Pufy blondini tai chiar sunt ca niste pufuleti.
Lexi daca mai spui ca e uratica Maria...te iau cu japca!!!!!! Ce incredere va avea copilul asta in el daca tu de mica zici ca e uratica? Hai fii serioasa ca e frumoasa foc.
Scumpik am citit ca mai mult de 30 min nu tre sa stea la san...ca apoi devine o obisnuinta...cum vezi ca o molfaie si nu mai ingite...gata...altfel te transformi in suzy a lui. E frumusel foc, mai ales in pozele cu frame-uri ...aia cu ceas, cu masinuta...super.
Gripo ochii lui Raducu sunt rapitori...really...poate ii raman asa...
. Si noi regurgitam la greu, dupa fiecare masa....dar la cat pedaleaza, si rade si se agita ...eu ii spun PEDALICI...nici nu exista cuv ...dar deh...inventii si inovatii
Ramomar
printesa frumoasa si zambareatza de Patrisia
Oana deci pana la urma socrela s-a dat pe brazdacum ziceam....era de asteptat ca altfel...
Adameasca... am ras dimi de Luk al vostru...scoate niste perle...de mori.
Eloise daca nu ne descrii si cum sunt bomboanele alea...tot degeaba...si ce gust au...![]()
![]()
cred ca ti-o furi pana la urma...fetele astea ti-au promis-o.
Mai voiam sa scriu ceva dar am uitat. Revin cand imi vine memoria![]()
![]()
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by alessia80
ALINA- Adelina ce zice?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">[maroon]saitu' lu' ARMAND
![]()
[font=Century Gothic][b]uite cum cresc...
Adelina a zis ca-i place poza in costumul adidas rosu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
itzy-bitzy spune:
Aaaa voiam sa va zic de MOS...ca a venit si la noi ...am fost cumintele...si pt prima data nu am scotocit dupa cadouri...eram prea ocupata...nici nu am avut timp sa iau sotului. A luat el in schimb pt toti 3 adica si siesi
.
Eu cand eram mica si veneau Mos Niculae si Mos Craciun, scotoceam peste tooot cu 2 sapt inainte. Ai mei trebuiau sa ne ia cadourile in ultima zi ...ca ii controlam si pe ei cand veneau acasa...precum si toate cotloanele din casa. Bashca....ii spuneam surorii mele in fiecare an...ca Mosii sunt Parintii si o invatam cum sa ii pandim cand ne pun cadourile![]()
ca sa fiu mai convingatoare...
Ea adormea mereu inainte ca era mai mica...iar eu faceam noapte alba degeaba pt ca ai mei ne puneau cadourile abia dimineata...![]()
Eram afurisita tare...si nerabdatoare...nici acum nu prea am eu rabdare defel desi imi plac surprziele.
Gata plange papaciosu'. fug
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
alexxia spune:
quote:
Originally posted by lakioana
ALEXXIA!!!!!......nu stiam clar la ce se refera "Perlele Ruticai" si am dat click.....CE SA SPUN....am citit si m-am prapadit de ras. Era cat pe ce sa o trezesc pe Reby care doarmea in camera cealalta
HA HA HA....
E super fata ta!!!!!
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
Ma bucur ca te-a distrat Ruty. M-am gandit sa notez toate "perlele" pe care le emite ca sa se distreze si ea cand o fi mare
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!