Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 28
alessia80 spune:
RALU- io am inceput deja ca-mi serbez pe tati meu de la SV si stau cu
in fata! De la 12 in seara asta...abia astept!![]()
inni spune:
Pufy, Gripo, Raluca, Eloise, Iancuta, Carmen, Alina, Crisnemes 
Eloise....da, la ochi seamana cu mine. Culoarea e caprui inchis, inchis (aici seamana cu ta-su)..ai mei sunt mai deschisi.
Iancuta..sigura ca da.
Tu nu esti pe listuta noastra. Parca nu ai dat nici un fel de date. Daca doresti...da-mi-le..ca sa te trec.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

scumpik_lui spune:
Dori si Elena multumesc pt raspuns 
_
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
anangel_lexi spune:
Am pus 4 poze noi, incepand cu asta
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
scumpik_lui spune:
Alessia am uitat sa-ti spun ca l-am admirat si noi pe Armand . E un frumusel foooooc 
_
POZE LUCA
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
gripo spune:
LEXI,
, dar tu stii ca noi suntem fani!
INNI, am descoperit misterul cu site-ul! poti pune 2 mb de poze mai nou.Ia sa te uiti cu atentie, sa vezi ca scrie. asa ca fetelor, sariti pe poze si pe site!
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by alessia80
SCUMPIK- Nu stiu si al mu a plans azi, am stat numai cu el in brate. Cred ca mai au si ei zile cand sunt maraiti! Asta e facem muschi
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
![]()
uite cum cresc...
Asta am facut si eu azi, am stat doar cu el in brate si asa sunt de obosita. Dar problema este ca el sta in brate dar ridicat cu capul pe umarul meu, doar asa vrea sa stea, iar cand adorme il tin in brate culcat si doarme putin, apoi deschide ochisorii, se uita putin la amine apoi incepe sa planga. Si iar de la capat, sus pana adoarme si tot asa.
Oare e bine sa stea asa ridicat mai mult timp la varsta lui?
_
POZE LUCA
Cresc pe zi ce trece
scumpik_lui spune:
Iancuta
Luca nu suge atat de mult cat sta cu tzatza-n gura. O mai molfaie, iar daca i-o scot plange de numa.
_
POZE LUCA
Cresc pe zi ce trece