Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Oana, pe Isle of Wight (peste garla de unde stam noi, adica) este un festival anual al usturoiului (ca pe insula ei aia cultiva cu precadere) -- se fac de toate cu usturoi, inclusiv inghetata si ciocolata -- special pt festival... Deci nu e nimic chiar asa de ciudat dupa cum suna!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cleopiciu si eu am avut senzatii de tremor in tot corpul dar la mine erau de la gynipral chiar daca acum se fac vreo 3 luni de cand iau in diferite doze. Asa ca l-am impartit si am scapat. Sper sa te lase daca te-ai apucat de vitamine, in ideea in care ar fi vreo carenta...dar vei vedea asta la analizele de trimestru 3.
E foarte bine sa-ti permiti incetisor sa iesi un pic la aer...chiar numai statul pe bancutza in parc iti face bine. Si pe mine iesitul de sambata si duminica ma face sa am o stare buna...atat cat se poate...mai ales ca asta inseamna achizitii la care tineam mortis sa particip...de fapt sa le decid.
Si apoi esti deja in sapt 34...e tare bine ca ai ajuns pana aici...si ai sa vezi ca ajungi la termen cu bine.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor eu sant de acord sa nasc azi! vreau sa scap de burta ca nu o mai suport!!! Nu o mai suport efectiv! Intru in depresie din cauza burtii!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt 3 zile

Mergi la inceput

aa si apropo

VINE IARNA
N-AM CACIULA
CE IMI PUN IN CAP?

astept sugestiile voastre.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Fetelor, este posibil ca in seara asta sa aveti dispozitii mai neplacute si sa dormiti mai greutz in noaptea asta. Este luna plina si asta se simte mai ales in starea noastra. Nu va pot sugera decat ceai de tei si eventual sa incercati sa va asezati invers in pat daca nu puteti adormi...poate va ajuta.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

eu am si uitat de agonia care am avut-o cu cumparaturile
dupa ce am luat mobila, patuc, carut, haine, farmacie , pentru maternitate, stirilizatoare, ... cam tot de pe lista, m-am linistit! Nu am fost in magazin de o luna cred! tre sa mai fac o revizie in hartiile mele - cred ca mai tre sa iau o veioza, bbphonul, si poate mai gasesc eu ce... poate intru iar in agonia de acum cateva luni. Insa daca se face frig, frig... imi trece repede!
si daca tot e vorba de hartii - si la birou nu ar fi rau sa fac curat in dulapuri si sartare ca nu gaseste nici dracu nimeni nimic la mine ca numai eu stiu cum le pun , chiar daca in haos dar constructiv...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

ce ma oana are ziua de azi, ma! daca crezi in astea si chiar bagi in cap ca poti sa dormi mai rau - asa si o sa fie! Nu te mai gandi la lune si stele, da le incolo... ca eu daca dorm rau sant cu cracii in sus a doua zi de-a binelea!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

cand se intra in luna a 9?
eu zic asa - ca daca nasc la mijlocul lui ianuarie inseamna ca in mijlocul lui decembrie intru in luna 9?
asa e bine sau nu chiar?
dar eu in luna a 9 o sa fiu cam putin ca mi-a zis dr. ca nu ajung eu la termen dar ar fi bine dupa 6-8 ianuarie (deci sa stau cuminte ca un iepure in tufa pana atunci)...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Liuda "astea" nu sunt sf-uri ci fenomene clar dovedite stiintific. Se refera la schimbarea campurilor electro-magnetice si sensibilitatea corpului la aceste schimbari. Am spus "poate" caci fiecare organism are propriul prag de sensibilitate...asa ca pot fi persoane care sa nu fie deranjate vizibil.
Cat despre "bagatul in cap" ai dreptate...depinde cat te insurubezi pe idee...e cam ca fixatia ta ca nasti inainte de termen...cu cat te fixezi mai mult pe ea, cu atat ai sanse sa se intample .

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Oana, multumesc de grija -- o sa iesim maine seara la un concert, dar si asta a fost un motiv de contradictie, fiindca el m-a tot bazait la cap ca de cand n-am mai iesit undeva etc, iar eu n-am nici un chef, fiindca ma simt mai mult mama decat orice altceva si probabil ca am intrat deja in faza de dezinteres fata de restul lumii... plus ca o sa ajung sa ma culc prea tarziu (e in Southampton, la vreo ora de mers cu masina, deci o sa fim inapoi catre miezul noptii), iar eu dorm mai bine in prima parte a noptii... plus ca piciul are si el o faza (se putea altfel?) in care se mai trezeste noaptea plangand -- de unde inainte dormea ca betonul de seara pana dimineata. o sa am baby-sitter, dar oricum o sa fiu ingrijorata...

sotul meu e un om tare de treaba -- dar atat de non-reflexiv, spre diferenta de mine, care am un fel de "ochi la spate" atat pentru propriile mele gesturi cat si pentru ale celor din jur de care imi pasa... iar asta face ca uneori sa fie tare greu de comunicat...

stiu cum e cu instinctul de cuibarit, sunt la curent cu bibliografia -- deformatie profesionala, sunt tot sociolog, cu interes pentru o gramada de alte chestii din stiintele sociale, intre care psihologia copilului e la loc de frunte de vreo 2 ani jumate...

Nu-mi fac griji legate de puterea mea de rezistenta, am un copil care a fost si este lesne de crescut si vesel si dragastos, mai mare dragul. Si chiar daca o sa fie mult mai greu cu al doilea (pun raul inainte din precautie), pe mine stiu ca ma pot baza. Iar altminteri, ai dreptate -- o sa incerc sa nu-mi mai fac griji anticipate si sa ma rezem pe ce stiu ca sunt cu adevarat puncte de sprijin. Experienta primului copil m-a maturizat si m-a implinit peste ceea ce puteam sa-mi imaginez. Cred ca daca vreau, cu mult efort si destula atentie si stapanire de sine, si aceasta a doua experienta poate sa imi aduca la fel de mult. E greu insa, uneori, sa faci exces de self-consciousness si in numele altora...

Apropo de dormit, zicea mai demult o mamica pe forum la un topic despre pozitia de somn preferata ca ea si daca ar fi patul pe tavan ar dormi bustean dupa ce o alearga toata ziua piticul ei de 3 ani...

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput