Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 28
Biancas spune:
Eu am cedat ushor dpa ce l-am cunoscut pe sotul meu, mai ales ca toate prietenele mele nu mai erau virgine si nu vroiam sa raman de carutza... eram curioasa si eu cum e
Si nu imi pare rau.
Deci si la mine primul a fost sotul meu, cu toate ca am mai avut tentative dar...
Am avut si un iubit din Bacau
care era venit in delegatie. Costel in chema
si era mai mare ca mine cu 7 ani dar l-am refuzat politicos si a inteles omu
Am vorbit vreo 3 luni si apoi a plecat acasa si l-am cunoscut pe sotul meu si gata...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
DEEA pai sunt alta generatie ca am 36 de ani jumate
mie mi-a venit CM la tzara fiind,m-am dus la matusa-mea,sa imi dea vata,era normal.
Normal a n-am pretentia de la Diana,nici mami n-a avut cine stie ce pretentie,de la mine dar asa am fost eu.Si sa nu radeti,am cel putin 3-4 verisoare/nepoate care s-au maritat in ultimii 5 ani si tot asa - cuminti
si tot pe la 22-24 de ani.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Cand mi-a venit ciclul am chemat-o pe maica-mea sa ii arat ce am..si mi-a raspuns:
-Pune-ti multa vata...si atat
Noroc ca am avut cartea adolescentza pe care am citit-o din scoartza in scoartza ca sa stiu ce se intampla in lumea asta
Parintii nostrii nu au fost asha deschisi ca noi, cred ca era o rusine sa discuti despre sex cu copilul...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Bombonicaaaa spune:
Eu sincer ma gandesc cu groaza la viitor , la cum vor fi generatiile copiilor nostri , si am si 2 fete
parca ma si vad stand cu pusca de paza pe la poarta sa vad care atenteaza la comorile mele 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
Si ai mei erau mai pudici,dar traiasca ... prietenele mele cartile 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Mai, ce distratctie pe alea de-or sa citeasca dimineatza! ![]()
Ma duc si eu la nani,ce sa aleg maine??? 

MONI
de
Bombonicaaaa spune:
Mai mama nu mi-a spus o vorba despre ce e ala sex , daca e bine sau nu sa faci
si nici carti nu am avut despre asta , traiasca fetele mai mari ca de la ele aflam si eu una alta , stateam numai cu urechile ciulite cand discutau despre probleme de astea ...
Oana
de
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Bombonicaaaa spune:
Moni somn usor
si noaptea sa-ti fie un sfetnic bun sa faci alegerea ce-a mai buna pentru voi !
Oana
de
JASMINE
monica70 spune:
Eu facusem rost de o carte despre sex,editata intre cele doua razboaie mondiale,unde scria f.detaliat toate cele.O avea o pritena de la bunici.Pe vremea aia nici nu gaseai nimic educativ,nici sa dai cu tunul
. Traiasca imaginatia,nu?
MONI
de
LunaNoua spune:
Moni.. ne-ai luat la puncte ![]()

Si eu am tinut in frau o gramada de baieti. Cred ca puteam sa raman linistita virgina pana la casatorie, caci nu mi se parea cine stie ce grozavie. Am facut prima oara sex la 18 ani si o zi, fix ... stiti de ce ? Razbunare !!!
Razbunare pe toate prostiile si tampeniile ce le-am suportat de la parinti 18 ani. Eu eram fata cuminte, mai mult decat saruturi si imbratisari nu imi doream, dar am fost incontinuu banuita ca fac cele mai grozave minunatii la care eu nici nu ma gandeam. Si nu numai banuita, dar si pedepsita pentru lucruri ce eu nu le faceam. Dar deh.. asa minte a avut maica-mea sa creada ca daca pe mine ma curtau cate 3 baieti deodata, eu sunt curva. Iar eu ... abia daca mai lasam pe cate unul sa ma sarute...ca eram pretentioasa tare. Asa ca la 18 ani am facut-o cu cine s-a nimerit atunci. Nu mare dragoste ... nici bine nu a fost ... deh ...
Eu sper sa o pot educa pe Daria in asa fel incat sa poate lua singura decizii de genul asta, cu responsabilitate, poate si cu ajutorul meu daca imi va cere sfatul ...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1