Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Moni tu tot spui ce diferenta de generatii...la ce te referi? Si mie mi-a venit la 14ani jumate si nu a stiut mama decat dupa cateva luni ca noi nu am avut niciodata o relatie deschisa...mama era mai pudica? Eu in schimb vreau sa fiu deschisa cu Iarina ca eu nu m-am simtit bine sa nu pot povesti cu mama anumite chestii asa ca eu am sa fiu disponibila oricand ...pentru fata mea iubita.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA razi tu razi de generatia asta,dar care ia puncte mai multe ca mine si la asta? Primul cu husbandu' in luna de miere (de o saptamana) la Predeal la 24 de ani!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Pai si daca nu va potriveati ce faceai Moni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Daca va zic ca Sandra are par jos dinainte de 8 ani ma credeti? Am fost cu ea si la medic, i-am facut analizele hormonale si nu i-a iesit nimic. Din start mi-a zis doctoritza ca nu crede sa aibe ceva ca se pare ca si eu sunt paroasa, si asha si e si Sandra mea e paroasa..
A..si nepoata mea are, dar ea are mai mult in partea de jos si deasupra deloc (are acum aproape 10 ani)
Deci sa nu va mirati..
Mi-a zis doctoritza ca in ziua de azi daca la fetitze le vine ciclul la 8.5 ani nu e ceva neobisnuit. Oricum am pus-o pe Sandra in tema, sa stie ce e ala ciclu, mai trebuie sa ii explic cum se fac copii intrebare delicata pe care mereu o evit pt ca consider ca nu e momentul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Generatia ce ne urmeaza .. face sex mult mai devreme, dar casnicie nu poate face... Cei care reusesc sa se casatoreasca, divorteaza in scurt timp, si o iau de la capat cu copilariile. Pacat ... dar asta e !!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

AAA ... si am avut ocazii si pe la 14 ,16 ,18 inclusiv la capitza,dar capoasa e capoasa , nu? Pana si pe husband l-am tinut in sah 2 ani

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni tu ai fost fata cuminte
Sper ca nu o sa ai pretentia ca si Diana sa faca ca tine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mie mi-a venit ciclu la 12 ani si i-mi era tare rusine sa-i zic maica-mii , dar si-a dat ea seama imediat ca ma vedea fosnind prin baie , am rugat-o sa nu mai zica nimanui si numa bine ca la o ora dupa ce a aflat ea ,stia toata familia si ceva prietene de ale ei ca " are mama domnisoara"
Tare mi-as fi dorit ca mama sa vorbeasca mai mult cu mine , sa-mi explice mai multe referitoare la viatza de adolescent , eu sper sa pot fi o prietena buna pentru fetele mele si daca au nevoie de un sfat eu sa fiu prima la care sa vina .
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Monica, nu rad, serios M-a amuzat doar ca te consideri alta generatie .. doar pentru ca ti-a venit cm la 14 ani si nu la 11...

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

BOMBO ,dupa cum vezi eu cujet mult inainte sa aleg ... si e singurul lucru unde nu ne contrazicem deloc

Mergi la inceput