Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 24
asiza spune:
Buna dimineata!
Nu mai am nici eu somn...m-am trezit de doua ori sa merg la baie si la cea de-a doua trezire a zburat somnul meu...
...acuma iau micul dejun si sper sa mai pot dormi vreo cateva ore mai incolo...
Marcela, incep eu galeria pentru tine, daca tot ai 40 fix, fix, fix...

Yagmur, pe unde-ai colindat la cumparaturi? Si ce-ai cumparat pentru bb Luca? Imi place de tine ca esti tare activa si te si invidiez in acelasi timp!
...eu abia ma misc ca o ratza! Azi intentionez sa ies si eu sa merg la gimnastica si poate la niste cumparaturi...sa vedem...
Vad ca tot vorbiti de alaptat in locurile publice...De ce sa va fie jena, fetelor, ca n-am inteles?!? Poate, da, sa va feriti de microbi in perioada asta, dar in afara de asta chiar nu vad niciun impediment in a alapta acolo unde copilul o cere, eventual cautam un loc mai ferit si basta! Nu e nicio rusine!
Pitikot, sa-ti traiasca bb Adrian!!!
...dar tie nu-ti spusesera medicii la eco ca vei avea fetita???? Parca asa retin...ati avut surprize! 
p_onu, felicitari si tie pentru bb Octavian...
Alex, ne e dor de tine, dar te intelegem...pana te obisnuiesti cu noul program, te iertam, dar apoi te asteptam aici din nou...cand te vei obisnui tu, voi disparea eu pentru un timp, dar nu-i bai ca recuperam noi!!! 
Lia_c, ce frumos nume are printesa ta!!! Si e tare dulcica! Sa va traiasca! Multumim si de sfaturi...
Dandusa, 4900 g are bebelusha ta????
...ii dai exclusiv san, nu? Ia mai pune niste poze cu voi sa va vad cum cresteti
...
ingerasa, 
Fatima, multumim pentru articole!!! 
Va pup...mai e cineva treaz la ora asta sau bantui p-aci de una singura???? 

Oana
37+ cu
Denis Cristian
Disney bb
kokorina spune:
multumim frumos de aprecieri,sfaturi si laude.pupici

nu ca sa vrea sa aud mai des laudele voastre....dar sa va spun cum sta treaba cu parul.de stat misto,sta ca mi l-am pus pe moatze,dar de tunsa....parca-s tunsa cu ciobu.....coafeza asta stie sa faca suvite,dar de tuns....sant cam dezamagita....in fine,nu mai conteaza cum mi-e tuns parul sau cum imi sta cand harbujeii mei sant cam raciti
iar ma lupt cu morile de vant,spun ca au nasul infundat,mucisori(nu vreau sa fac greata la nimeni,dar as vrea sa explic ce au si poate primesc un sfat de la voi).....au nasurile infundata,si daca va puteti inchipui la noi,oamenii mari cum e... cand vrei sa-ti sufli nasul ca esti racita,gasesti in servetel acei mucisori verzi,carea seamana cu o flegma,si care ai senzatia ca-ti vin din creer acei mucisori....inca o data scuze la cele care nu suporta...inteleg.....dar,zau ca nu stiu ce sa fac?ca de suflat saracutii nu stiu si nu pot s-o faca.....am intrebat in stanga in dreapta.....nimeni nu stie nimic,bai frate,dar nimeni nu stie nimic.nu am primit raspuns decat:ca e normal la sugari asa......dar mie nu-mi place cum se aude cum respira....
pe bune,in tara asta de cate ori am intrebat ceva referitor la copii,pe cate o mama,si proaspata mamica....nu stia nimc.....la noi,toate femeile(exclusiv eu)stiu cate ceva.....mai auzi ca si cate o bunica de 80 de ani creste sau sta cu un copil mic acasa cat mama e plecata.....sant leacuri babesti,nu stiu,ale noastre femei(din romania)stiu multe.....astia nu sant informati deloc,nu stiu nimic despre tratamente naturiste,nimic,nimic,nimic.....sant cam speriata,nu as vreasa fie raciti la cap,sau.....nu stiu,poate ca-mi fac griji degeaba,dar daca le desfund nasucurile si tot mai "horcaie" in nasucuri,ma ia toate alea......am sa iau un taxi daca tata nu poate sa ne duca,si oa merg la doctor,poate exista vreun spray nazal sau....nu ma stiu....revin si va spun ce-am facut....
va pupam pe toate si va dorim o zi linistita!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
doradora spune:
buna tuturor
noi mai avem fix 3 zile: azi, maine si poimaine, dupa care vineri incepe distractia.
zici ca am intrat in trimestrul 4. pana acum fiecare trimestru a avut,simptomele` lui disticte: 1-greturi si varsaturi cat cuprinde, 2-liniste si pace; 3-umflaturi si tensiune, iar acum, nici pic de tensiune, nici puls accelerat, de-a dreptul 13/6 si puls 86 in mod frecvent, doar durerile de spate si gabaritul depasit. ma uit in oglinda si nu imi vine sa cred, ocup atata spatiu... si nici nu pot sa ma deplsez mai rapid, sa ma car din fata oglinzii, sa nu ma mai vad. ce sa faci? asta-i viata.
chris
39+
alexandra
kokorina spune:
SARYTA,.....mai,mai.....dar ce rokitica draguta are antonia ta,si ce dolofanica e....cum sta ea in costumasul ei orange....e o scumpica tare....iar nasica isi face bine datoria.....seamana cu...de fapt poate in realitate nu,dar in orice caz,din poze mi-a adus aminte de o cantareata de-a noastra....ILEANA SIPOTEANU.....sper sa-i placa de ea,sau sa-i fi placut...ca acu nu mai stiu daca mai presteaza,poate prin restaurante,nu stiu.....ma rog,sper sa nu se supere(daca ai sa-i spui)....ce misto ca v-ati luat de-o grija cu botezul....
aici stiti ce inseamna botez?te duci la biserica increstinezi copilul,apoi intr-o cofetarie,o prajitura,un suc,copilul primeste(sau nu,dupa caz)cadouri....si acasa....eu am fost uluita anul trecut la botezul "nepoatei speciale"....dar in fine,fiecare tara cu traditiile ei.unde mai pui ca la cofetaria respectiva unde am fost,neamurile cumnatei8adica numai surorile cu barbatii si copchii) au stat la o masa si neamurile sotului(respectiv fratel sotului meu)am stat la alta masa......la noi nu se intampla asa ceva....la noi daca ar fi asa,toata lumea ar intelege ca neamurile sant certate.....si inca ceva,nu am auzit botez unde sa fie invitati,prieteni,alte rude decat cele de gardul I......parintii si fratii....atat...........nimeni nu spune ca botezul e ca o nunta dar totusi....
ce probleme ma preocupa pe mine,cand harbujeii mei au nasucurile infundate.....ma duc sa-mi bag o cafea sub nas...ne vedem mai tarziu
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
doradora spune:
nici eu nu pot sa zic ca sunt fan al alaptatului in public. mi se pare o chestie mult prea intima. imi mfac planul ca daca stiu ca merg pe undeva, sa ma mulg inainte si sa ii dau biberon. daca nu, as prefera un loc mai ferit. plus ca ma gandesc ca o fi si ceva mai sanatos sa stai mai la separeu. dar daca situatia o cere, asta e, am facut eu multe in viata care nu mi-au placut. insa nu as vrea sa devina o regula pt mine.
oricum, gandurile mele sunt pur teoretice, ca pana una, alta, nici nu stiu daca va fi cazul. daca nu, biberonul il pot da si in public fara nici o jena.
am vorbit cu maica-mea ieri. asta e tehnica de adormit vigilenta inamicului. daca am vorbit, nu o sa ma sune prea curand si nici nu o sa vrea nimic deocamdata de discutat cu mine. printre altele ma intreba cand facem copil. tare imi statea pe limba sa ii raspund ca vineri! i-am zis ca o sa afle cand o fi cazul de bebe, si zau ca nu am mintit. intr-un final ii dau vestea. pacat ca nu am 3G, sa vad in direct ce mutra face! oricum, nu era tonul ei cu dublu inteles cum ca ar sti ceva, era doar conversatie.asta inseamna ca nimeni nu i-a zis, nici surorile ei, nici restul lumii. o sa savurez momentul cand o anunt! o sa fie mica mea razbunare nr. 2, nr. 1 fiind cu nunta, ca, v-am mai zis, ea ma suna ca nu ma ia alex pe mine,sa nu imi fac iluzii, si noi eram deja casatoriti, fara ca ea sa stie.
chris
39+
alexandra
m_monique spune:
buna dimineata!
vad ca ati inceput sa vorbiti despre alaptatul in locuri publice. mie nu mi se pare nimic urat in a alapta copilul in locuri publice.
am colege care imi povesteau ca mergeau cu copiii la cumparaturi, iar cand acestora le era foame, se retrageau in locuri mai ferite si ii alaptau. tot ele imi spuneau ca nu putea sa riste sa puna laptele in biberon, pt. ca laptele direct de la san este steril si e la temperatura optima.
noi azi mergem la control. sa vedem ce are de gand bebe, ca aseara era f. agitat.
ieri am fost si eu sa ma fac frumoasa: epilat, manichiura, pedichiura, ca nu ma pot prezenta la spital altfel.
38 + cu 
Nunta noastra
saryta spune:
Salutare ... Kokorina multi 

si multumesc pt. aprecieri ... am o cumetra frumoasa, nu? Noi am facut masa mare ambele zile si ne-am simtit f bine ... pana la urma poti sa faci si tu masa acasa ... numai voi si cumetrii.Multa sanatate si rabdare mamicii.

In legatura cu alaptatul eu nu am nici o problema, unde sunt ma dau intr-un loc mai ferit si-i dau batai, pai daca la copil ii este foame.
Galerie pt. viitoarele mamici:

HAI MARCELA 

HAI CURAJ VIITOARELOR MAMICI

Mariana -
de
ANTONIA
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
alexandra_25 spune:
Buna dimineata burtici si mamici cu bebici...uite ca acum a papat Mark si m-am gandit sa vin si eu sa va scriu ....!
Noi papam din 3 in 3 ore....culmea ca el singur si-a facut programul asta....dar dupa ce se trezeste cam 2 ore se tot fataie...rade...sta cu ochisorii atintiti cand aude pe cineva vorbind!
Daca adoarme il las in cosulet si ii pun muzica...s-a obisnuit si nu se trezeste la fiecare zgomot...nu trebuie sa vorbim in soapta atunci cand doarme....chestia e ca eu inca nu il pot tine mult in brate....inca nu il pot schimba...abia astept sa imi revin cat mai repede...!
Am facut si noi cand am ajuns acasa din spital prima baita...si a fost foarte entuziasmat....am avut emotii ca nu o sa-i placa dar se pare ca-i place sa se balaceasca....!
A-ti fost cuminti fetelor??????....azi vine mosul...
...![]()
Asiza,Aelita,Kokorina,Fatima ......

..dulci si sper si eu sa ma obisnuiesc mai repede si sa ma alatur mai des voua!
Curaj fetelor care trebuie sa nasca si le asteptam cu vesti bune!
alexandra
de
Mark Andrei
poze cu Mark
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....
marcelac spune:
Kokorina - pt nasuc infundat, eu in sarcina am cumparat "Sterimar" e apa de mare "purificata", la spray. Pe el scrie ca e si pentru sugari. Sincer, pe mine ca adult nu m-a ajutat f mult, dar eu avem nasul de-a dreptul blocat, nu infundat si cu horcaituri cum zici tu de harbujei. Iti recomnad asta pt ca e singurul produs care am vazut sa fie si pt sugari, nu are substante active medicamentoase, practic e apa cu sare. Asta e un produs frantzuzesc, ar trebui sa il gasesti si la voi. SAU poti fierbe tu apa si la fiecare pahar de apa pui o lingura de sare si le pui picaturi cu solutia asta (asta e leac "babesc" dat de medicul meu de familie - pe care il ador tocmai pentru ca intotdeauna incearca leacuri de felul asta inainte sa treaca la tratamente medicamentoase). Sterimar are "capul" special conceput ca sa il poti introduce in nasuc si sa nu raneasca...
sanatate!
marcela
40s fix fix fix!
marcelac spune:
fetele, multumesc de galerie sper doar sa nu oboseasca prea rau majoretele alea pana se hotaraste bb Ana...
mai bag o cana de ceai de frunze de zmeur...
marcela
40s fix fix fix!